Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Barva
Ze široké nabídky produktů z kategorie brousky a ostřiče nožů si u nás na MALL.cz vybere každá hospodyňka i bytový designér.
- Objednané zboží z kategorie brousky a ostřiče nožů doručíme dnes, nebo až se vám to bude hodit.
- Chcete ušetřit za poštovné? Po celém Česku máme více než 2 500 výdejních míst.
- Platit můžete online, na dobírku nebo až za 30 dní se službou MALL Pay.
- Pokud zakoupené zboží nesplní vaše očekávání, můžete jej vrátit do 14 dní.
- Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
Výběr vám ulehčí filtr pro nejlépe hodnocené výrobky ostatními uživateli. Přehlednými sekcemi v kategorii Vybavení domácnosti však můžete brouzdat klidně hodiny a vždy objevíte něco nového.
Kromě zboží Brousky a ostřiče nožů prodáváme u nás na MALL.cz další 1 milion produktů, mezi nimi také filtr na vodu, elektronika, led světla, kuchyňské linky nebo solární nabíječka.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Montáž na systémy Lansky LP006 Montáž Lansky LP006 je hliníková svorka, která umožňuje stabilní ostření nože v jednom ze čtyř dostupných úhlů. Upínač vedle vodítka s brusným povrchem je jedním z hlavních prvků profesionálního ostřícího systému.
můžete mít 30.12. - 31.12.
DURAmat Ostřič nožů
můžete mít 15.1.
Ruční keramický brousek Taidea 220/360 TG2001 Taidea Cermický brousek pro nože TG2001 Inovativní ruční brousek na nože. Díky správně uspořádaným brousicím tyčím, současně ostří a leští ostří nože. Technické údaje:
Typ ocílky – ruční Brusivo – keramika Gradace – 220/360
Kó
můžete mít 30.12. - 31.12.
Ruční ostřič nožů a nůžek s ostřím z nástrojové oceli
můžete mít 30.12.
WMF- Dvoustupňový brousek na nože, Gourmet WMF CHARAKTERISTIKA:
- brousek na nože má dva ostřící prvky: pro předostření a pro ostření,
- vyrobeno z nerezové oceli Cromargan a plastu, má keramické ostřící kotouče,
- nevhodné pro zoubkované nože,
- čistit ručně.
Momentálně nedostupné
Keramický ruční ořezávátko Masahiro 250×10mm [40582] Keramický ruční brousek Masahiro 250×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože z velmi tvrdé oceli.
Výro
můžete mít 2.1. - 3.1.
Keramický brousek Taidea (1200) T0843C 10" Taidea
Keramický brousek Taidea (1200) T0843C 10"
Dostonalní brousek keramický pro rychlé doostření a vyrovnání ostřící hrany nože. Během práce čepel znovu vyrovná a vyleští. Brousek je lehká a dokonale vyvážená. Rukojeť je správně profilována tak
můžete mít 30.12. - 31.12.
Práce ostrý diamantový keramický brousek
Work Sharp Benchtop Bench Stone je úhlový 3-stranný brusný ostřící systém.
Momentálně nedostupné
Nastavitelný držák kamenů pod dřezem Naniwa je nezbytným nástrojem pro každého nadšence do broušení nožů na kamenech. Tento držák poskytuje nejen pohodlí, ale také udržuje hygienu, protože jej lze umístit na dřez nebo do nádoby s vodou. Je vyroben z masivního plechu z nerezové oceli, je mimořádně od
můžete mít 30.12. - 31.12.
Brousek 130×50×25mm dvouzrnný
můžete mít 5.1.
Praktické a jednoduché by mělo být broušení nožů – podívejte se na tento produkt – možná je to pro vás něco?
můžete mít 6.1. - 8.1.
Univerzální nástroj k ostření nožů i nůžek pro časté použití. 3 druhy zrnitosti pro hrubé broušení, jemné broušení a přesné broušení kuchyňských nožů a nůžek. Ergonomická rukojeť, bezpečné a snadné použití.
Momentálně nedostupné
Brousky a ostřiče nožů
Brousky na nože jsou pro zachování ostrosti nožů nepostradatelné. Jaké brousky jsou na trhu, jak často brousit nože a proč pravidelně používat ocílku?
Elektrický brousek na nože usnadní práci
Elektrické brousky jsou opatřeny elektromotorem, který pohání brusné kotouče. Broušení kuchyňských nožů je tak rychlé, snadné a výrazně efektivnější, než je tomu u ručních brousků.
Ruční brousek na nože
Mechanické brousky na nože jsou vhodné pro začátečníky, kteří s broušením nožů nemají žádné zkušenosti. Mechanické brousky jsou opatřeny dvěma brusnými kotouči (obvykle kombinace keramiky a diamantového brusiva). Štěrbinou mezi nimi opakovaně protahujete nůž, čímž dochází k jeho nabroušení.
Brousek na nože s přísavkou spolehlivě drží na místě
Brousek může být vybaven podtlakovou přísavkou, která jej spolehlivě zafixuje. Broušení je tak pohodlnější. Po ukončení broušení brousek uvolníte jednoduše pomocí páčky.
Brousek na keramické nože
Ruční brousky jsou určeny speciálně na broušení sad keramických nožů. Brousky užívají k broušení tvrdší materiál (zirkonová keramika a diamantové brusivo), než se vyskytuje u běžných brousků na nože. S běžným brouskem tedy keramický nůž kvalitně nenabrousíte.
Ocílka na nože udržuje ostří nože ve formě
Zatímco brousek na nože používáme v případě, kdy jsou nože tupé, ocílku bychom měli používat pravidelně k udržení ostrosti čepele, nejlépe před každým použitím nože. Ocílka může být vyrobena z keramiky, nožířské oceli apod. s plastovou rukojetí.
Ostřič nožů Fiskars
Ostřiče nožů Fiskars jsou oblíbené pro kvalitní provedení, nízkou pořizovací cenu a široké možnosti broušení – s brouskem Fiskars můžete brousit dokonce i sekery. Je vhodný pro praváky i pro leváky.
Jak často brousit nože?
Ocílkou byste měli nůž přebrousit minimálně 1× týdně. U běžně užívaných kuchyňských nožů by mělo broušení proběhnout každé cca 2 měsíce, nebo vždy, když dojde ke ztupení, nebo poškození ostří nože.
K broušení se užívají také brusné kameny na nože nejrůznějších hrubostí. Brusné kameny vyžadují však více zkušeností, než běžné elektrické a ruční brousky.