Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Hmotnost
Druh kávy
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Země původu: Keňa Oblast: Nyeri Murang'a, Kiambu Místo pěstování:1600 – 2300 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu: Keňa Oblast: Nyeri Murang'a, Kiambu Místo pěstování:1600 – 2300 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu: Keňa Oblast: Nyeri Murang'a, Kiambu Místo pěstování:1600 – 2300 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu: Keňa Oblast: Nyeri Murang'a, Kiambu Místo pěstování:1600 – 2300 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Etiopie, Brazílie Oblast: Guji, Alta Mogiana Jerquara Místo pěstování: 890 – 2100 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Etiopie, Brazílie Oblast: Guji, Alta Mogiana Jerquara Místo pěstování: 890 – 2100 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu kávy: Etiopie Oblast: Sidamo Způsob zpracování: Odrůda: Dědičná Lokalita pěstování: 1900 – 2200 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Guaxupe Brazílie, Indie Odrůda: Mundo Novo, Catuai, Kents, Catimor Zpracování: Lokalita pěstování: 500 – 1350 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Peru Oblast: Tambopata Valley Místo pěstování: 1300 – 1800 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Peru Oblast: Tambopata Valley Místo pěstování: 1300 – 1800 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu kávy: Rwanda Oblast: Gakene District Způsob zpracování: Odrůda: Bourbon Lokalita pěstování: 1750 – 2200 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu kávy: Rwanda Oblast: Gakene District Způsob zpracování: Odrůda: Bourbon Lokalita pěstování: 1750 – 2200 m n.
Momentálně nedostupné