Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Dostupné ve velikostech 100g a 600g Konopný protein je lehce stravitelný rostlinný protein. Neobsahuje omamné látky, proto nemá žádný vliv na lidskou psychiku. Můžete ho také přidat do koktejlů, zeleninových šťáv, polévek, salátů, zmrzlin, kaší, jogurtů, smoothie apod.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Dostupné ve velikostech 60g a 200g Lahůdkové droždí je ideální na ochucení a zvýraznění chuti pokrmu. Jedná se o neaktivní sušené kvasnice, nelze tedy použít na kynutí. Složení:Neaktivní sušené kvasnice.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Dostupné ve velikostech 100g a 450g Sladidlo se stévií s 10× silnější sladivostí než běžný cukr. 100 g sladidla se stévií = 1 kg cukru Složení: Polydextrosa (vláknina), sukralóza, steviol-glykosidy 3 % (sladidlo ze stévie).
můžete mít 9.1. - 10.1.
Dostupné ve variantách 120g a 550g Mák modrý se především používá při pečení jako náplň do koláčů či moučníků. Výborný je i jako posyp na sladké nebo slané pečivo. Složení:Mák modrý 100%.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Sušený bílek mávšestranné použití a je ideální na vaření a pečení. Proto ho můžete přidat do oblíbeného pokrmu místo klasického vejce nebo jej použít jako doplňkový zdroj bílkovin zejména pro sportovce. Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Obsahuje vitamíny a minerály. Vhodná pro pečení i zahuštění pokrmů. Složení:Mletá jádra mandlí 100%.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Bezlepková rýžová mouka je vhodná k přípravě nepečených dezertů a sladkých i slaných pokrmů. K zahuštění při pečení vhodné kombinovat s další moukou. Složení:Rýžová mouka nativní 100%.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Bramborové vločky jsou vhodné k přípravě: bramborové kaše, knedlíků, halušek, placek a noků. Můžete je také použít do dětských příkrmů nebo k zahuštění omáček, polévek či guláše. Složení: Sušené bramborové vločky (99 %), kurkuma.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Křupavé cereální lupínky nepravidelného tvaru se nejčastěji používají ve snídaňových či svačinových směsích zalité mlékem nebo přidané do jogurtu. Složení:Kukuřičná krupice 92 %, cukr, sůl, ječný sladový výtažek, uhličitan vápenatý E170.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Dextróza slouží jako rychlý zdroj energie. Podávejte v mnoštví 80–100 g/den. Při nechutenství se doporučuje podávat po dobu 10–14 dní, nejlépe ráno na lačno v celkové denní dávce na 0,5 l čaje. Složení: Dextróza monohydrát (glukóza) 100%.
můžete mít 9.1. - 10.1.
HIMALÁJSKÁ SŮL HRUBÁ Himalájská nebo také růžová sůl, je kamenná sůl obsahující několik přírodních látek a minerálů, jelikož neprochází další úpravou, neobsahuje žádná aditiva ani chemikálie. Růžové zbarvení soli je způsobeno, díky malému množství obsahu sloučenin železa.
můžete mít 9.1. - 10.1.
HIMALÁJSKÁ SŮL JEMNÁ Himalájská nebo také růžová sůl, je kamenná sůl obsahující několik přírodních látek a minerálů, jelikož neprochází další úpravou, neobsahuje žádná aditiva ani chemikálie. Růžové zbarvení soli je způsobeno, díky malému množství obsahu sloučenin železa.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Hlíva ústřičná je houba s vysokým obsahem minerálů, proteinů a vitamínů. Používá se do omáček, polévek i masových směsí. Před použitím namočte ve studené vodě a poté tepelně opracujte. Složení:Sušená hlíva ústřičná 100%.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Hrachový protein je kvalitní rostlinná bílkovina a skvělá alternativa všech proteinových doplňků na živočišné bázi pro vegany, vegetariány a alergiky, kteří nesmí laktózu, sóju a lepek. Hrachový protein je lehce stravitelný, ale přitom dobře zasytí a sníží tak denní kalorický příjem.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Bezlepková mouka vhodná k pečení i zahuštění pokrmů. Vhodné použít do koláčů, dortů či pečiva jako alternativu k pšeničné mouce nebo lze kombinovat s jakoukoliv jinou moukou. Složení:Kokosová mouka 100%.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Bezlepková mouka vhodná k pečení i zahuštění pokrmů. Vhodné použít do koláčů, dortů či pečiva jako alternativu k pšeničné mouce nebo lze kombinovat s jakoukoliv jinou moukou. Složení:Kukuřičná mouka hladká 100%.
můžete mít 9.1. - 10.1.
6 – 7 čajových lžiček (25 g) sušeného mléka rozmíchejte v malém množství vlažné vody na kašičku a doplňte 250 ml vody, nevařte. Doporučujeme použít k přípravě bílé kávy, kakaa, polévek, omáček, kaší, pudingů, těsta, apod. Složení:Mléko sušené odstředěné 100%.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Ovesné vločky jsou první volbou pro rychlé a jednoduché kaše. Jsou lehce stavitelné, bezlepkové a mají vysoký obsah sacharidů. Složení:Bezlepkové ovesné vločky 100%.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Rozpustná vláknina získávaná z jitrocele indického. Vhodná do polévek, omáček, jogurtů apod. Maximální denní dávka vlákniny je 5 čajových lžiček (12,5 g). Složení: Psyllium 100%.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Škrob je vhodný pro přípravu moučníků, dortů, omelet, knedlíků, pekařských směsí a masných výrobků. Výborně se hodí na zahuštění omáček a polévek. Bramborový škrob dodává pokrmům zvláštní, jemnou chuť. Složení:Škrob bramborový 100%.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Složení: sójový proteinový izolát 100%. Obsahuje alergen – sója Návod k použití:a) Plnohodnotná náhrada masaDůkladně rozmíchejte s vodou v poměru 1:4. Ihned tuhne. Vhodné např.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Dostupné ve velikostech 50g a 300g Složení:Syrovátkový proteinový koncentrát 100%.Obsahuje alergen – mléko (laktóza).
můžete mít 9.1. - 10.1.
Xantan můžete používat jak při klasickém pečení, tak i při přípravě dressingů, omáček, při výrobě zmrzliny, cukrovinek nebo šunky. Přidává se zamíchaný do mouky a může se použít na různé druhy těst.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Želatina je vhodná pro zhotovení sladkých chuťovek, ovocných i krémových dezertů, dortů a nejrůznějších moučníků. Vhodná také pro přípravu slaných či kyselých aspiků, tlačenek, závitků, rosolů a huspenin. Složení: Potravinářská vepřová želatina 100%.
můžete mít 9.1. - 10.1.
Yourbody je značka zdravé výživy, sportovních doplňků a zdravého mlsání