Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Blue Orca Tanzania Kilmanjaro, zrnková káva, 1 kg
můžete mít 3.7. - 8.7.
Cava Alsina Sarda Brut Blanc de Blanc 0,75l – Po vylisování probíhala fermantace při nízké teplotě v nádržích z nerezavějící oceli. Druhá fermentace probíhala v láhvi 12 měsíců. Barva je zeleně žlutá
můžete mít 28.6. - 1.7.
Sklizeň hroznů je prováděna ručně. Hrozny pocházejí z 30–40 letých vinic. Fermentace probíhá při nízké teplotě (15°C) v nerezových kádích. Druhotná fermentace probíhá na lahvi a to 18–20 měsíců. Bar
můžete mít 28.6. - 1.7.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Yecla, z odrůd Chardonnay a Macabeo. Macerování probíhá v chladu, fermentace pak 15 dní při kontrolované teplotě 15 °C. Má jiskřivě světle žlutou barvu, čisté a del
můžete mít 28.6. - 1.7.
Sladká chuť vína je díky nadměrnému zrání hroznů, které bylo provedeno na vinné révě bez jakéhokoli druhu ušlechtilé plísně. Výsledkem je vysoká koncentrace cukrů a kyselin. Vůně je intenzivní, extra
můžete mít 28.6. - 1.7.
La Virtu del Mar Blanco 0,75l polosuché bílé víno skvěle chutná s mořskými plody, rýží, quinou či zeleninou. Ideální teplota servírování je mezi 6°a 8°C. Bodegas Virtudes, DO Alicante, Španělsko Odr
můžete mít 28.6. - 1.7.
La Virtu del Mar Rosado 0,75l polosuché růžové víno. Aromatické svěží víno, krásně se hodící k salátům, ale také např. k uzenému masu. Vhodné jako aperitiv, ideální teplota servírování je mezi 6°a 8°C
můžete mít 28.6. - 1.7.
Víno z oblasti Yecla. Ovocné aroma lesního ovoce. V chuti plné, taniny. Zraje 10 měsíců ve francouzských a amerických sudech. Jemné a elegantní ke grilovaným masům. alkohol 14% objem 0,75l karton 6
můžete mít 28.6. - 1.7.
Červené víno suché z oblasti Yecla v autonomii Murcia. Víno je vyrobeno z hroznů odrůdy Monastrell ze starých keřů s nízkým výnosem. Zraje 6 měsíců v novém americkém dubovém sudu. Má intenzivní třešň
můžete mít 28.6. - 1.7.
Červené víno suché z vinařské oblasti Bierzo, z odrůdy Mencía, z hlav rostlin 70 let starých. Zraje 4 měsíce v nových francouzských dubových sudech. Barvu má rubínově červenou s fialovým nádechem, ar
můžete mít 28.6. - 1.7.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůd Tempranillo, Garnacha a Graciano ze 45 let starých keřů. Zraje 14 měsíců ve francozských a amerických dubových sudech. Má garnátově červenou bar
můžete mít 28.6. - 1.7.
Bodegas Luis Alegre Crianza 0,75l Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůd Tempranillo, Garnacha a Graciano ze 45 let starých keřů. Fermentace a macerace probíhá na slupkách po dobu 15 d
můžete mít 28.6. - 1.7.
Bodegas Luis Alegre Crianza 0,75l Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůd Tempranillo, Garnacha a Graciano ze 45 let starých keřů. Fermentace a macerace probíhá na slupkách po dobu 15 d
můžete mít 28.6. - 1.7.
Nejlepší ročník v Jumille. Nejlepší sklizeň odrůdy Monastrell. Nejlepší víno z vín Eleny. Nyní jen ochutnat! pouze jednotlive lahve
můžete mít 28.6. - 1.7.
Bio bonbóny s příchutí zázvoru a citrusových plodů osvěží a uleví podrážděným sliznicím, které zejména v zimním období trpí.
můžete mít 3.7. - 8.7.
Bonduelle Good Lunch – s rýží, 250 g
můžete mít 3.7. - 8.7.
Při výrobě této marmelády bylo použito to nejkvalitnější ovoce, třtinový a rafinovaný cukr, špetka kyseliny citronové a nějaké to želírovací činidlo, aby z toho ve finále byla opravdu marmeláda. Uvnitř nenajdete žádná „éčka“ k dochucení či zvýraznění chuti apod.
Momentálně nedostupné
Klasické cihlově červené Barolo. V lahvi je lehký sediment. Krásné aroma z vůní růží, červené třešně, dehtu. Střední plné tělo. Víno má lineární texturu, těsné asertivní taniny a středně nízkou kyselo
můžete mít 28.6. - 1.7.
Při výrobě této marmelády bylo použito to nejkvalitnější ovoce, třtinový a rafinovaný cukr, špetka kyseliny citronové a nějaké to želírovací činidlo, aby z toho ve finále byla opravdu marmeláda.
Uvnitř nenajdete žádná „éčka“ k dochucení či zvýraznění chuti apod.
Momentálně nedostupné
Hovězí bujón je připraven k jednoduchému a rychlému u dochucení pokrmů.
můžete mít 3.7. - 8.7.
Zeleninový bujón je skvělý doplněk do polévek, omáček a jiných pokrmů.
můžete mít 3.7. - 8.7.
Čaj z Černého bezu příznivě působí při všech nemocech z nachlazení. Vyvolává pocení, ničí hnilobné bakterie, čistí zahleněné průdušky.
Příprava: Vroucí vodou zalijte bylinu v poměru 2,5 g na 250 ml vody. Ponechte 8–10 minut louhovat. Potom přeceďte. Doporučujeme 1–2 x denně.
můžete mít 1.7. - 2.7.
Heřmánek zbavuje organismus jedovatých látek. Snižuje také obsah cholesterolu v krvi. Uplatňuje se při žaludečních a střevních potížích, chřipce, rýmě, vnějších zánětech a kožních ekzémech, popáleninách, hemeroidech.
můžete mít 1.7. - 2.7.
Kopřiva se používá při chorobách močových cest, do urologických čajů s močopudnými účinky, při chorobách dýchacích cest, ke zvýšení tvorby mléka, povzbuzení látkové výměny a jarní pročištění organismu, zevně na popáleniny, vředy, proleženiny, ekzémy, vyrážky.
můžete mít 1.7. - 2.7.