Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Zázvor – „koření pro fanoušky Asie“. Kdo rád cestuje po zeměkouli přímo z kuchyně, ten se bez zázvoru těžko obejde. Jeho hřejivé aroma s osvěžující dřevitou notou a citronovými tóny patří do nesčetných pokrmů asijské, latinsko-americké, karibické a africké kuchyně.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli. Špetka kardamomu na šálek horkého nápoje přinese sílu a vůni orientu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kmín – „koření na pečeni a chleba“ Kmín je kořením německy mluvících zemí. V Rakousku, Německu a Švýcarsku byl již mnohostranně využit. Kmín je nejvíce známý jako koření na chleba. Také vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí žijí z jeho ostrého, hořko-sladkého aroma.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Už Indiáni obdivovali nové koření a přidávali jej i do čokolády. Jeho vůně je velmi výrazná a anglický název „Allspice – všekoření“ vypovídá o tom, že se v něm snoubí všechny chutě hřebíčku, skořice a muškátového oříšku i květu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Krajinu zakryje bílá peřina, v očích dětí se třpytí radost a netrpělivé čekání na Ježíška. Vychutnejte si tuto kouzelnou dobu den za dnem s šálkem lahodného čaje. Rozkládací krabička s roztomilými ilustracemi zvířátek ukrývá 24 různých biočajů.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pro všechny milovníky ovocné chuti jsme dali dohromady pestrou sbírku našich ovocných biočajů. Ať už jemné, či intenzivní, tato pestrá směsice potěší každého, kdo ocení pořádné ovoce v šálku. Každá krabička poznávací sady je skládána ručně.
můžete mít 16.1. - 17.1.
12 variant biosměsí s bylinkami, ovocem, kořením, maté a černým, zeleným i bílým čajem, to je doslova rozmanitost chutí! Ochutnejte je všechny od kořeněných po ovocně svěží a nalezněte štěstí v šálku čaje.Každá krabička poznávací sady je skládána ručně.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Tenhle oblíbený druh zeleného čaje ovoněný květy jasmínu vám pomůže vždy, když potřebujete šlápnout na plyn. Zelený čaj se smíchá s čerstvě sklizenými květy jasmínu. Směs se pak promíchá, čímž přijme zelený čaj květinové aroma jasmínových kvítků, které se pak odstraní.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Spojením dvou siláků, zázvoru a kurkumy, vznikla temperamentní směs, která je mnohostranným pomocníkem především v chladném období roku. Aromatickou směs doplňuje také galgán. Čaj se hodí k exotickým polévkám a skvěle doprovodí i karí.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Anděl strážný, který nás neustále doprovází – jak by to bylo krásné. Čaj Anděl strážný je tu proto, abychom si uvědomili, že máme sami sebe také trošku ochraňovat. Tuto báječnou směs máty, meduňky s koriandrem, šípkem a fenyklem můžete popíjet po celý den.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Zahradní řeřicha má původ v Persii a do Evropy ji přivezli Římané. Při jarní únavě je ideálním pomocníkem. Mladé lístky řeřichy mají výrazné aroma a s oblibou se používají jako přísada do salátů, majonéz, k sýrům a vajíčkám nebo k dozdobení chleba s máslem.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Štěstí je… nechat si hudbou roztančit srdce, i kdyby to byl třeba heavy metal. Rozvibrujte vaše chuťové buňky a vychutnejte si tento bylinný nápoj s černým kmínem, rooibosem a topolovkou růžovou ideálně v kombinaci s pečeným masem, sýrem a vydatnými pomazánkami.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Bylinný čaj, který zahřeje a aktivuje tělo i duši. Díky obsahu lékořice vzniká lehký nasládlý tón. Obzvláště vítaný ve studených ročních obdobích.
můžete mít 16.1. - 17.1.
V SONNENTORu roste radost. Slavte s námi a naším originálním bylinným čajem, v němž se snoubí chuť svěží máty s tím nejcennějším, co bylinky nabízejí. Již více jak 30 let se v České republice snažíme spolu s našimi biopěstiteli vytvářet hodnoty, jež přinášejí radost.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Jablečný sirup s vánočním kořením vás mile překvapí svou výbornou chutí s jemným tónem vánočního koření. Sirup zalijte horkou vodou v daném poměru a už jen vychutnávejte. Osladit a ochutit jím můžete také čaj a sladké pokrmy.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Skořice je něco pro mlsouny. Zemito-dřevitá chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovoce. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovoce. Klasika do svařeného vína a punče, ideální pro kouzelný vánoční čas.
můžete mít 16.1. - 17.1.
V Orientu se ví, že chuť kávy lze zpestřovat mnoha způsoby. V Aladinově koření do kávy se nachází směs z kardamomu, skořice, nového koření a hřebíčku, které v horké kávě uvolní své silné, sladké a citrónové aroma.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Rukola nebo také roketa zapadla na dlouhý čas v zapomnění. V posledních letech slaví tato malá peprná rostlinka svůj návrat a těší se o to větší oblibě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Díky tomuto čaji se v mžiku rozprostře celým domem příjemná vůně perníčků! Vychutnejte si jej místo dezertu a prohřejte se během mrazivých dní.Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 8–10 min. luhovat.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Červeno-žlutá směs květů a koření s příznačným názvem „Energie“ je krásně barevná na pohled a dodá jídlu ostrou kořeněnou chuť. Energie je schopna zažehnout oheň v polévkách, těstovinových omáčkách i vegetariánských pokrmech.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kuc-kuc – bylinný čaj – „jedna z nejoblíbenějších bylinných čajových směsí“ Pokud někdo nemůže rozluštit význam „kuc-kuc“: kuckat znamená „kašlat“. Název tohoto čaje není nijaká náhoda, neboť směs Kuc-kuc je optimálním bylinným čajem v chladných vlhkých zimních dnech.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Čerstvě zalitý heřmánkový čaj z kvalitních květů je aromatický a má květinovou chuť. Žlutý čaj se ještě více zjemní, když ho osladíte medem a přidáte trošku citronu. Když jej naservírujete do skleněné konvice a necháte v něm pár květů, samotný pohled na něj je potěšením.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Přírodní éterický olej citron vás jediným přivoněním vás přenese zpátky na letní dovolenou. Vychutnejte si jeho jedinečné aroma v salátech, lehkých dezertech nebo osvěžujících nápojích. Díky šikovné pipetě budete dávkovat na kapku přesně.Použití: 1‒4 kapky na 250‒500 ml tekutiny nebo hmoty.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Rooibos BIO Natur Složení:100% bio rooibos (Aspalathus linearis), bez přidaných barviv, konzervantů nebo aromat.
můžete mít 16.1. - 17.1.
SONNENTOR je sice u nás doma v Čejkovicích na jižní Moravě, ale je dnes aktivní po celém světě. Vždyť u nás na Moravě nerostou všechny druhy bylin, čajů a koření po kterých je poptávka. Proto máme partnery a přátele po celém světě.