Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Zázvor – „koření pro fanoušky Asie“. Kdo rád cestuje po zeměkouli přímo z kuchyně, ten se bez zázvoru těžko obejde. Jeho hřejivé aroma s osvěžující dřevitou notou a citronovými tóny patří do nesčetných pokrmů asijské, latinsko-americké, karibické a africké kuchyně.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli. Špetka kardamomu na šálek horkého nápoje přinese sílu a vůni orientu.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Kmín – „koření na pečeni a chleba“ Kmín je kořením německy mluvících zemí. V Rakousku, Německu a Švýcarsku byl již mnohostranně využit. Kmín je nejvíce známý jako koření na chleba. Také vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí žijí z jeho ostrého, hořko-sladkého aroma.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Už Indiáni obdivovali nové koření a přidávali jej i do čokolády. Jeho vůně je velmi výrazná a anglický název „Allspice – všekoření“ vypovídá o tom, že se v něm snoubí všechny chutě hřebíčku, skořice a muškátového oříšku i květu.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Tenhle oblíbený druh zeleného čaje ovoněný květy jasmínu vám pomůže vždy, když potřebujete šlápnout na plyn. Zelený čaj se smíchá s čerstvě sklizenými květy jasmínu. Směs se pak promíchá, čímž přijme zelený čaj květinové aroma jasmínových kvítků, které se pak odstraní.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Bylinný čaj, který zahřeje a aktivuje tělo i duši. Díky obsahu lékořice vzniká lehký nasládlý tón. Obzvláště vítaný ve studených ročních obdobích.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Rakytníkový požitek – ovocný čaj – „vášnivý čajový zážitek“. Blahodárně působící jemná ovocná směs. Užijte si aromatického rakytníku převážně ve studených zimních měsících. Studené ovocné čaje jsou skvělým osvěžením, ledově vychlazené, ochucené ovocnými sirupy.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Kuc-kuc – bylinný čaj – „jedna z nejoblíbenějších bylinných čajových směsí“ Pokud někdo nemůže rozluštit význam „kuc-kuc“: kuckat znamená „kašlat“. Název tohoto čaje není nijaká náhoda, neboť směs Kuc-kuc je optimálním bylinným čajem v chladných vlhkých zimních dnech.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Pro všechny milovníky ovocné chuti jsme dali dohromady pestrou sbírku našich ovocných biočajů. Ať už jemné, či intenzivní, tato pestrá směsice potěší každého, kdo ocení pořádné ovoce v šálku. Každá krabička poznávací sady je skládána ručně.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Citron a pepř? Tato výrazná kombinace se postará o pikantnost i svěžest, a rozehraje tak symfonii na každém talíři.
můžete mít 18.11. - 19.11.
V SONNENTORu roste radost. Slavte s námi a naším originálním bylinným čajem, v němž se snoubí chuť svěží máty s tím nejcennějším, co bylinky nabízejí. Již více jak 30 let se v České republice snažíme spolu s našimi biopěstiteli vytvářet hodnoty, jež přinášejí radost.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Ulevte svému bříšku a vychutnejte si šálek této vyvážené bylinné čajové směsi s meduňkou a mátou.18 nálevových sáčků à 1,5 gNávod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelijte vroucí vodou a nechte 5–10 min. luhovat.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Bylinná směs s kontryhelem, rozmarýnem a brusinkami vás přesvědčí svou bylinně-ovocnou a nasládlou chutí. Ladí s pokrmy středomořské kuchyně, jako jsou například pokrmy z těstovin, rajčat a Piccata Milanese.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Anděl strážný, který nás neustále doprovází – jak by to bylo krásné. Čaj Anděl strážný je tu proto, abychom si uvědomili, že máme sami sebe také trošku ochraňovat. Tuto báječnou směs máty, meduňky s koriandrem, šípkem a fenyklem můžete popíjet po celý den.
můžete mít 18.11. - 19.11.
S touto neobyčejnou čajovou směsí s maté, kurkumou a růžovým pepřem můžete soustředně proplout novým dnem a mít tak oči dokořán. Štěstí je…cítit svěžest ranní rosy na bosých nohou a vychutnat si plné aroma i chuť tohoto nápoje. Skvěle ladí s vydatnými pokrmy, sýry a pořádnou snídaní.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Chai-polibek orientu je nejlepší topping, který si umíte na mléčné pěně a dezertech představit. Jemná směs skořice, kardamomu a zázvoru propůjčuje sladkým pokrmům orientální nádech a stanou se neskutečným chuťovým zážitkem.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Kdo miluje středomořskou chuť, měl by mít italské koření doma. Tato směs sjednocuje italská základní koření a skvěle se hodí k těstovinám, na pizzu, lasagne a na rizoto.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Lipový květ – „sladký, smyslný a plný lásky“. Čaj z lipových květů šíří působivou pohodu a harmonii. Vůně čaje z lipových květů je strhující, jeho chuť nasládlá. Lahodný hřejivý čaj chutná také jemně, když jej osladíme troškou medu nebo agávovým koncentrátem.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Pociťte svěžest rozkvetlé louky ve vybrané směsi devíti voňavých bylin. Bylinná chuť s jemnými květinovými tóny vám vlije novou sílu do žil!
můžete mít 18.11. - 19.11.
Dopřejte svému tělu nabrat nový dech a udělejte si čas na šálek čaje s řebříčkem, pampeliškou, mátou a fenyklem. Určitě se pak jako mávnutím proutku budete cítit lépe.18 nálevových sáčků à 1,5 gNávod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5–10 min. luhovat.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Jedná se o velmi jemnou krystalickou sůl, která vznikla vyschnutím pramoře před neuvěřitelnými 30 miliony let – je tak mnohem starší než lidstvo samo. Tato „sůl života“ je naprosto nezpracovaná, v přírodním stavu a obsahuje životně důležité minerály a stopové prvky.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Čerstvě zalitý heřmánkový čaj z kvalitních květů je aromatický a má květinovou chuť. Žlutý čaj se ještě více zjemní, když ho osladíte medem a přidáte trošku citronu. Když jej naservírujete do skleněné konvice a necháte v něm pár květů, samotný pohled na něj je potěšením.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Když venku řádí ledový vítr a doma se rozehřívá krb, pak je ten pravý čas na pečené jablíčko. Díky nasládlé vůni horkých jablek, skořice a hřebíčku se vám hned začnou sbíhat sliny.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Koření na pizzu a těstoviny – „každý den kousek italské dovolené“ Koření na pizzu a těstoviny je určeno, jak již název prozrazuje, ke zjemnění klasických jídel Itálie. Pizze, těstovinám a lasagním dá toto koření tu chuť, kterou člověk mimo Itálii často velmi těžce hledá.
můžete mít 18.11. - 19.11.
SONNENTOR je sice u nás doma v Čejkovicích na jižní Moravě, ale je dnes aktivní po celém světě. Vždyť u nás na Moravě nerostou všechny druhy bylin, čajů a koření po kterých je poptávka. Proto máme partnery a přátele po celém světě.