10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Méditéa Tapenáda ze zelených oliv s bazalkou, sklo 90g Méditéa Tapenáda ze zelených oliv s bazalkou, sklo 90g
Méditéa Tapenáda ze zelených oliv s bazalkou, sklo 90g

Symbolem provensálské gastronomie je zelená olivová tapenáda s jemnou chutí a pikantním nádechem. Typický provensálský recept ze zelených oliv, kapary a ančoviček.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Méditéa Tresčí pomazánka, sklo 90g Méditéa Tapenáda ze zelených oliv s bazalkou, sklo 90g
Méditéa Tresčí pomazánka, sklo 90g

Kulinářská specialita z Provence, každý dům má svůj recept a tajemství. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Méditéa Rillety z makrely na bílém víně, 90g Méditéa Tapenáda ze zelených oliv s bazalkou, sklo 90g
Méditéa Rillety z makrely na bílém víně, 90g

S tímto receptem vám Meditea nabízí jednoduchý předkrm s bohatou chutí. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Méditéa POCHOUTKA SE ZELENÝMI OLIVAMI A CHORIZEM, SKLO 90G Méditéa POCHOUTKA SE ZELENÝMI OLIVAMI A CHORIZEM, SKLO 90G
Méditéa POCHOUTKA SE ZELENÝMI OLIVAMI A CHORIZEM, SKLO 90G

Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Méditéa Paštika z mušlí Sv. Jakuba, 90g Méditéa POCHOUTKA SE ZELENÝMI OLIVAMI A CHORIZEM, SKLO 90G
Méditéa Paštika z mušlí Sv. Jakuba, 90g

Mušle svatého Jakuba (hřebenatky svatojakubské) jsou královny mušlí i škeblí. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.

Momentálně nedostupné

Meditea - vyrábí zeleninové a rybí paštiky ze středomořských produktů jako jsou olivy, artyčoky, rajčata, lilek, cuketa a také z rybiček (tuňáka, sardinek a tresky). Tyto chutné tapenády a paštiky, obohacené kvalitním extra panenským olivovým olejem, jsou lákavým předkrmem. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.