Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Symbolem provensálské gastronomie je zelená olivová tapenáda s jemnou chutí a pikantním nádechem. Typický provensálský recept ze zelených oliv, kapary a ančoviček.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Kulinářská specialita z Provence, každý dům má svůj recept a tajemství. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 2.1. - 3.1.
S tímto receptem vám Meditea nabízí jednoduchý předkrm s bohatou chutí. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Mušle svatého Jakuba (hřebenatky svatojakubské) jsou královny mušlí i škeblí. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
Momentálně nedostupné
Meditea - vyrábí zeleninové a rybí paštiky ze středomořských produktů jako jsou olivy, artyčoky, rajčata, lilek, cuketa a také z rybiček (tuňáka, sardinek a tresky). Tyto chutné tapenády a paštiky, obohacené kvalitním extra panenským olivovým olejem, jsou lákavým předkrmem. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.