Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Objevte nádhernou dárkovou krabičku, elegantní díky čalouněnému vzhledu, plnému labužnických chutí. Tato kovová krabička, kterou zdobí malířka Delphine Cossais pro ročník 2019, ilustruje slečnu Perle a její dceru Capucine na cestě do Peru.
můžete mít 29.7. - 30.7.
La Perle des Dieux vám nabízí v dárkové kovové krabičce nápad na dárek pro labužníky.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tato výjimečná labužnická kovová krabička vám nabízí různé pochoutky La Perle des Dieux.
můžete mít 29.7. - 30.7.
V této sběratelské krabici je výběr sardinek a skvělá příležitost objevit nové rozmanité chutě.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Vydejte se na úžasnou cestu do Peru doprovázenou mademoiselle Perle a její dcerou Capucine. V této dárkové kovové krabici je výběr 3 labužnických receptů.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Objevte Mademoiselle Lulu v dárkové kovové krabičce ve tvaru ryby.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Nechte se svést múzou, mademoiselle Lulu. Atraktivní, barevná dárková krabička, která po umístění na komodu ohromí váš interiér. Obsahuje tři lahodné recepty, mnoho příchutí, které potěší všechny chutě.
můžete mít 29.7. - 30.7.
V prestižní kovové krabici najděte sortiment mořských specialit La Perle.
můžete mít 29.7. - 30.7.
V elegantní kovové krabičce ve tvaru velmi inspirované ryby objevte dokonalost, ilustrovanou umělkyní – malířkou Coralie Joulin.
můžete mít 29.7. - 30.7.
La Perle des Dieux- Sardinky vylovené v nejlepším období sezóny na pobřeží Saint-Gilles-Croix-de-Vie a jeho regionu, jsou výsledkem vynikajícího know-how vyvinutého od roku 1887. Saint-Gilles-Croix-de-Vie je jediný sardinský přístav označený jako Site Remarquable du Gout. Toto vyznamenání zvyšuje produkt vynikající kvality chuti a bohatství námořního dědictví. Sardinky jsou připravovány v poslední konzervárně sardinek Vendée v Saint-Gilles-Croix-de-Vie se značkou Entreprise du Patrimoine Vivant. Tato značka odlišuje francouzské společnosti s vynikajícím řemeslným know-how. Již 130 let jsou sardinky tříděny, krájeny a upravovány ručně, jeden po druhém. Sardinky se připravují čerstvé a poté se ručně hnízdí jeden po druhém do 48 hodin po rybaření. Tento proces zaručuje zachování jejich chuťových a výživových vlastností. Pokryté extra panenským olivovým olejem je lze v nejkrásnějších případech uchovat 10 a více let. Jako dobré víno se ročníky sardinek postupem času zlepšují!