Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
HiPP Mama BIO Čaj pro kojící matky lze užívat ke konci těhotenství a během období kojení.
Momentálně nedostupné
V období mezi ukončeným 4. až 6. měsícem začínáme přikrmovat.
Momentálně nedostupné
I po svých prvních narozeninách mají děti speciální výživové požadavky.
Momentálně nedostupné
Mrkev s bramborami a lososem je vhodné pro kojence od ukončeného 4. měsíce V tomto období se jídelníček rozšiřuje o další složku potravy – maso.
Momentálně nedostupné
Umožňuje léčbu průjmu přirozenou cestou.
Momentálně nedostupné
Zeleninový příkrm s těstovinami Mini-Rigatoni se zeleninou ve smetanové omáčce je určen pro děti od ukončeného 1. roku do 3. let věku.
Momentálně nedostupné
Od 8. měsíce můžete přejít z jemně rozmixovaných jídel na příkrmy s malými kousky potravy.
Momentálně nedostupné
Jemně parfémovaný krémový gel na mytí a péči o tělo pro děti od prvního dne. S přídavkem přírodního organického mandlového oleje bohatého na nenasycené mastné kyseliny, který je šetrný k citlivé dětské pokožce. Dokonale hydratuje pokožku, dlouhodobě ji chrání před vysušením a zanechává ji jemnou a h
Momentálně nedostupné
Jablečná šťáva s fenyklovým čajem je vhodná i pro děti ohrožené alergií.
Momentálně nedostupné
Speciálně vyvinuté složení s jemně naštěpenou (hydrolyzovanou) bílkovinou a unikátní kombinací cenných ingrediencí je obzvláště šetrné k citlivému imunitnímu systému Vašeho dítěte.
Momentálně nedostupné
Značka HiPP byla založena v roce 1932 Georgem HiPPem v Pfaffenhofenu. Prvním výrobkem značky HiPP byla pražená dětská mouka, kterou vymyslel Georgův tatínek a na německém trhu se prodávala až do 70. let 20.století. V polovině 20. století se Georg HiPP rozhodl, že bude průmyslově vyrábět příkrmy. V roce 1958 se na trh dostaly čtyři výrobky: dva zeleninové a dva druhy menu. Paleta produktů HiPP se stále rozšiřovala, od šťáv přes výživu juniorů až po výživu s masem, od dětských dezertů přes dětská menu až po obilno-ovocné kaše. V roce 1956 Georg Hipp začal s pěstováním ovoce a zeleniny na půdě v přirozeném stavu a bez chemických prostředků a jeho cíl byl následující: Výroba zdravé a dobře chutnající dětské výživy z bio-produkce.