Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Celý úspěch spočívá v tom, že se čajové lístky „spaří“ studenou vodou.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Džbán je navíc vybaven skleněným víčkem se silikonovou vrstvou, díky kterému připravený nápoj vydrží dlouho teplý.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Konvice je vyrobena z vysoce kvalitního skla vyrobeného v Japonsku.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Kávovar Zebrang Dripper ve velikosti V60–02 umožňuje přípravu kávy pro jednu nebo více osob.
můžete mít 3.3. - 5.3.
Celý úspěch spočívá v tom, že se čajové lístky „spaří“ studenou vodou.
můžete mít 3.3. - 5.3.
Celý úspěch spočívá v tom, že se čajové lístky „spaří“ studenou vodou.
můžete mít 3.3. - 5.3.
Celý úspěch spočívá v tom, že se čajové lístky „spaří“ studenou vodou.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Konvice je vyrobena z vysoce kvalitního skla, takže můžete sledovat proces vaření a změnu barvy svého oblíbeného nápoje.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Konvice je vyrobena z vysoce kvalitního skla, takže můžete sledovat proces vaření a změnu barvy svého oblíbeného nápoje.
můžete mít 4.3. - 6.3.
French Press je snadno použitelná klasika, která nikdy nevyjde z módy.
můžete mít 4.3. - 6.3.
French Press je snadno použitelná klasika, která nikdy nevyjde z módy.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Konvice je vyrobena z vysoce kvalitního skla vyrobeného v Japonsku.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Pro přípravu lahodné kávy s bohatou chutí stačí: – namlít oblíbenou kávu a nasypat ji do sítka (asi 5 g kávy na 100 ml vody) – vložit sítko do karafy – zalít kávu studenou vodou a jemně promíchat – dát vše do lednice na 12 až 36 hodin, podle vašich preferencí – poté sítko vyjmout a vychutnat si chuť
můžete mít 4.3. - 6.3.
Pro přípravu lahodné kávy s bohatou chutí stačí: – namlít oblíbenou kávu a nasypat ji do sítka (asi 5 g kávy na 100 ml vody) – vložit sítko do karafy – zalít kávu studenou vodou a jemně promíchat – dát vše do lednice na 12 až 36 hodin, podle vašich preferencí – poté sítko vyjmout a vychutnat si chuť
můžete mít 4.3. - 6.3.
Příprava Cold Brew zahrnuje „spaření“ čajových lístků studenou vodou.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Příprava Cold Brew zahrnuje „spaření“ čajových lístků studenou vodou.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Způsob použití Příprava čaje se provádí za použití studené vody.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Způsob použití Příprava čaje se provádí za použití studené vody.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Způsob použití Příprava čaje se provádí za použití studené vody.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Způsob použití Příprava čaje se provádí za použití studené vody.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Výrobek je vybaven pohodlnou ruční klikou pro mletí zrna.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Díky jednoduchému nastavení tloušťky mletí si můžete připravit kávu podle zvoleného způsobu přípravy.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Díky jednoduchému nastavení tloušťky mletí si můžete připravit kávu podle zvoleného způsobu přípravy.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Díky jednoduchému nastavení tloušťky mletí si můžete připravit kávu podle zvoleného způsobu přípravy.
můžete mít 4.3. - 6.3.
Příběh společnosti Hario se začal psát v roce 1921, kdy se společnost jako jediná v Japonsku věnovala výrobě vysoce kvalitního žáruvzdorného skla. V době svého vzniku vyráběla jen produkty pro laboratoře a zdravotnictví. Po druhé světové válce začala výroba potřeb pro domácnost. Od té doby se společnost rozrostla na celosvětově uznávaného výrobce odolných a promyšlených výrobků, ve vysoké kvalitě a s proslulou japonskou precizností.