Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Len je krásná modrá kytička, která vás jistě osloví.Něco málo z jeho historie. Podle archeologů byl len pěstován už v době před 10 tisíci lety a to nejen pro jeho semínka, ale z důvodu vyrábění látek.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandlová mouka je jemná a krémová. Vyrábí se z jemně mletých mandlí. Je to oblíbená alternativa ke klasické mouce, protože je bezlepková, bohatá na bílkoviny i vlákninu a má oříškovou chuť. S mandlovou moukou se setkáte v různých receptech, včetně pečiva, dezertů a omáček.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandlová mouka BIO je vyrobena z jemně mletých mandlí, které jsou pěstovány v ekologicky čistém prostředí. Je bezlepková, bohatá na bílkoviny i vlákninu a má příjemnou oříškovou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandlová mouka BIO je vyrobena z jemně mletých mandlí, které jsou pěstovány v ekologicky čistém prostředí. Je bezlepková, bohatá na bílkoviny i vlákninu a má příjemnou oříškovou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Manioková (též tapioková) mouka je přirozeně bezlepková. Jak ale vzniká? Stačí najít rostlinu zvanou maniok jedlý. Právě z jejich kořenů se mouka vytváří.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pohanka je zdravá a výživná obilovina, která je přirozeně bezlepková. Tím, že je pohanka oloupána, se zbaví tříslovin, které by mohly způsobovat potíže při trávení. BIO pohanka loupaná je zdrojem cenných živin, jako jsou bílkoviny, vláknina, vitaminy a minerály.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Tapiokový (maniokový) škrob se získává z oddenku manioku – tropické rostliny pocházející z Ameriky, která dosahuje výšky 1 až 3 metry . Škrob obsahuje velké množství sacharidů a bílkovin. Je vhodný také pro celiaky a jiné alergiky, protože je přirozeně bezlepkový a neobsahuje žádné alergeny.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Tapiokový (maniokový) škrob se získává z oddenku manioku – tropické rostliny pocházející z Ameriky, která dosahuje výšky 1 až 3 metry . Škrob obsahuje velké množství sacharidů a bílkovin. Je vhodný také pro celiaky a jiné alergiky, protože je přirozeně bezlepkový a neobsahuje žádné alergeny.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Žito bylo v České republice do 60. let minulého století nejpěstovanější obilovinou. Bohužel, v dnešní době je postupně nahrazováno pšenicí. My vám chceme o žitu prozradit více a ukázat, že je nefér, že je tato obilovina tak opomíjená.Proč je populárnější pšenice?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Fonio je prastará obilovina, která pochází z Afriky. Je známá také jako „pšenice Sahelu“ nebo „zlaté zrno“. Fonio BIO je bohatá na živiny, zejména na bílkoviny, vlákninu a minerály. Je také bezlepková a veganská. Může se připravovat podobně jako jiné obiloviny, například rýže nebo quinoa.
Momentálně nedostupné
Složení: 100% černušková mouka Země původu: Polsko Balení: 500g Minimální trvanlivost: min 6 měsíců od okamžiku produkce Skladování: chladné, tmavé a suché místo Nutriční hodnoty na 100g výrobku: ENERGIE [kJ / kcal]: 2301/ 553 TUKY [g]: …
Momentálně nedostupné
Fonio je prastará obilovina, která pochází z Afriky. Je známá také jako „pšenice Sahelu“ nebo „zlaté zrno“. Fonio BIO je bohatá na živiny, zejména na bílkoviny, vlákninu a minerály. Je také bezlepková a veganská. Může se připravovat podobně jako jiné obiloviny, například rýže nebo quinoa.
Momentálně nedostupné
BIO jáhly se řadí mezi bezlepkové obiloviny. Ví se, že je bohatá na vlákninu, železo a zinek. Vláknina pomáhá udržovat zdravou funkci střev. Železo je důležité pro tvorbu červených krvinek a zinek je nezbytný pro správnou funkci imunitního systému.Můžete je připravit různými způsoby.
Momentálně nedostupné
Jednozrnka BIO je přírodní produkt, který je vyroben z celých zrnek pšenice. Je bohatší na vitamíny, minerály a vlákninu. Je také dobrým zdrojem antioxidantů, které pomáhají chránit buňky před poškozením. Vyznačuje se svou lahodnou chutí a oříškovou vůní.
Momentálně nedostupné
Jednozrnka BIO je přírodní produkt, který je vyroben z celých zrnek pšenice. Je bohatší na vitamíny, minerály a vlákninu. Je také dobrým zdrojem antioxidantů, které pomáhají chránit buňky před poškozením. Vyznačuje se svou lahodnou chutí a oříškovou vůní.
Momentálně nedostupné
Kypřící prášek z vinného kamene je kypřidlo, obohacené o tzv. vinný kámen.Co je vinný kámen a jak vzniká? Vinný kámen (jak už název napovídá) vzniká, když v sudech zraje víno a je vystaveno nízkým teplotám.Jaký má vinný kámen vliv na kypření?
Momentálně nedostupné
Kypřící prášek z vinného kamene je kypřidlo, obohacené o tzv. vinný kámen.Co je vinný kámen a jak vzniká? Vinný kámen (jak už název napovídá) vzniká, když v sudech zraje víno a je vystaveno nízkým teplotám.Jaký má vinný kámen vliv na kypření?
Momentálně nedostupné
Len je krásná modrá kytička, která vás jistě osloví.Něco málo z jeho historie. Podle archeologů byl len pěstován už v době před 10 tisíci lety a to nejen pro jeho semínka, ale z důvodu vyrábění látek.
Momentálně nedostupné
Mandlová mouka je jemná a krémová. Vyrábí se z jemně mletých mandlí. Je to oblíbená alternativa ke klasické mouce, protože je bezlepková, bohatá na bílkoviny i vlákninu a má oříškovou chuť. S mandlovou moukou se setkáte v různých receptech, včetně pečiva, dezertů a omáček.
Momentálně nedostupné
Manioková (též tapioková) mouka je přirozeně bezlepková. Jak ale vzniká? Stačí najít rostlinu zvanou maniok jedlý. Právě z jejich kořenů se mouka vytváří.
Momentálně nedostupné
Ostropestřecová mouka je získávána z plodů rostliny ostropestřce mariánského (Silybum marianum). Tato mouka je známá svými blahodárnými účinky na zdraví, zejména díky obsahu silymarinu, který má antioxidační, protizánětlivé a hepatoprotektivní vlastnosti.
Momentálně nedostupné
Ostropestřecová mouka je získávána z plodů rostliny ostropestřce mariánského (Silybum marianum). Tato mouka je známá svými blahodárnými účinky na zdraví, zejména díky obsahu silymarinu, který má antioxidační, protizánětlivé a hepatoprotektivní vlastnosti.
Momentálně nedostupné
Pohanka je zdravá a výživná obilovina, která je přirozeně bezlepková. Tím, že je pohanka oloupána, se zbaví tříslovin, které by mohly způsobovat potíže při trávení. BIO pohanka loupaná je zdrojem cenných živin, jako jsou bílkoviny, vláknina, vitaminy a minerály.
Momentálně nedostupné
Quinoa je často mylně označovaná za obilovinu, přitom se jedná o pseudoobilovinu. Pseudoobilovina má v gastronomii prakticky stejné využití jako obiloviny, akorát nepatří mezi obilní trávy.Jméno quinoa pochází z jazyka Inků a znamená „matka zrno“.
Momentálně nedostupné