Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Kakaovník pravý (Theobroma cacao) je tropická rostlina, která vyžaduje specifické podmínky pro růst, jako je teplé a vlhké klima. Není tedy překvapením, že největší producenti kakaových bobů se nacházejí v Africe, zejména v zemích jako Pobřeží Slonoviny, Ghana, Nigérie a Kamerun.
Momentálně nedostupné
Kdo by neznal čokoládu! Ta se vyrábí z kakaových bobů, které do Evropy dovezli Španělé z Jižní Ameriky už před mnoha staletími. Co se týče Ameriky, víte, že právě v Mexiku už Mayové pili nápoj z kakaových bobů a rádi na něj sypali mleté chilli?
Momentálně nedostupné
Kakaovník pravý (Theobroma cacao) je tropická rostlina, která vyžaduje specifické podmínky pro růst, jako je teplé a vlhké klima. Není tedy překvapením, že největší producenti kakaových bobů se nacházejí v Africe, zejména v zemích jako Pobřeží Slonoviny, Ghana, Nigérie a Kamerun.
Momentálně nedostupné
Kakao nepražené bio (organické) je populární potravina, která se vyrábí z kakaových bobů, jež nebyly tepelně zpracovány (nepraženy) a byly vypěstovány podle zásad ekologického zemědělství. Tato forma kakaa si zachovává více živin a antioxidantů ve srovnání s praženým kakaem.
Momentálně nedostupné
Kakao nepražené bio (organické) je populární potravina, která se vyrábí z kakaových bobů, jež nebyly tepelně zpracovány (nepraženy) a byly vypěstovány podle zásad ekologického zemědělství. Tato forma kakaa si zachovává více živin a antioxidantů ve srovnání s praženým kakaem.
Momentálně nedostupné
Kakao nepražené bio (organické) je populární potravina, která se vyrábí z kakaových bobů, jež nebyly tepelně zpracovány (nepraženy) a byly vypěstovány podle zásad ekologického zemědělství. Tato forma kakaa si zachovává více živin a antioxidantů ve srovnání s praženým kakaem.
Momentálně nedostupné
BIO mléčná čokoláda je vyrobena z kakaového másla, cukru, sušeného mléka a vanilkového extraktu. Neobsahuje žádná umělá aroma, barviva ani konzervanty. Má jemnou smetanovou chuť. Čokoláda je ve formě křupavých peciček, které jí dodávají jedinečnou texturu.
Momentálně nedostupné
BIO mléčná čokoláda je vyrobena z kakaového másla, cukru, sušeného mléka a vanilkového extraktu. Neobsahuje žádná umělá aroma, barviva ani konzervanty. Má jemnou smetanovou chuť. Čokoláda je ve formě křupavých peciček, které jí dodávají jedinečnou texturu.
Momentálně nedostupné