Cena
Dostupnost
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Opečené mleté maso je dochucené rajčatovou omáčkou s osmaženou cibulkou a decentně okořeněné oreganem.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří, přílohou jsou těstovinová vřetena z rýžové mouky. Komplet Menu Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Bezmasá, italská omáčka ve veganském provedení s přírodním tempehem a chuťovou harmonií rajčat, kořenové zeleniny a středomořských bylinek.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Hustá polévka s kousky hovězího a vepřového masa, červené řepy, zelí, brambor a kořenové zeleniny.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. Výraznou chuť dodávají lesní houby. NÁŠ TIP! K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd pro děti, vegetariány i vegany.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Brambory se zeleninou můžete využít na několik způsobů. Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako přílohu k masu.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Do měkka uvařené brambory bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylejte. Brambory samotné ohřejte obvyklým způsobem.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Bezmasý, lehce pikantní mexický pokrm s nahrubo nakrájeným přírodním tempehem na rajčatovém základu s červenými fazolemi, kukuřicí a červenou paprikou.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Hustá polévka s vepřovými a hovězími dršťkami. Dochuceno česnekem, kmínem a majoránkou.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Dušené fazolové lusky ve smetanové omáčce s vařeným vejcem.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Tyto těstoviny je možné využít jako přílohu k libovolnému hlavnímu jídlu nebo jako základ tětovinového salátu.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Hustá svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor je dochucená česnekem a majoránkou. Jedna porce.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná bezlepkovou moukou, dochucená česnekem, majoránkou a pepřem. Pokud máte rádi ostřejší guláš, přidejte pálivou papriku.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Zadní hovězí maso nakrájené na nudličky, dušené doměkka se smetanou a žampiony, ochucené rajčatovým protlakem, máslem a citronem.
můžete mít 29.11. - 3.12.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez dochucovadel.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. POTRAVINA BEZ LEPKUHotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek z geneticky nemodifikovaných surovin (NON GMO) od lokálních dodavatelů v České republice.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou. TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU, BEZ LAKTÓZY, VEGAN, VEGETARIAN Hotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek z geneticky nemodifikovaných surovin (NON GMO) od lokálních dodavatelů z České republiky.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany.Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Sladká kaše z jáhel se sušenými švestkami a kokosovým mlékem.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Nakrájené kousky nejlepšího jeleního masa ze Šumavy v pikantní omáčce s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí. V omáčce jsou kousky kořenové zeleniny a je dochucená červeným vínem a rybízovým džemem.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Jemná smetanová omáčka se sterilovaným koprem a třemi vařenými vejci.Podrobnosti a parametryPOTRAVINA BEZ LEPKU, BEZ MASA, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN)Hotové jídlo sterilované, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohyPočet porcí: 2Obsah: celkem 600 gSložení:…
můžete mít 29.11. - 3.12.