Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, lehce osolené. Vhodný základ pro spoustu chutných jídel.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Směs sójových bobů s rajčaty, hráškem, cibulkou a kořenovou zeleninou.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Zeleninový pokrm francouzského původu ze směsi cukety, lilku, rajčat, paprik a česneku s provensálským kořením.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Vychutnejte si oblíbené mexické chutě se šťavnatým kuřecím masem. Směs masa s rajčaty, fazolemi, kukuřicí a chilli si dobyde místo i na vašem stole. Pozor, pálivé.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Kousky krůtího masa dušené do měkka s baby karotkou. Dochuceno kari.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. Skvěle chutná studené s čerstvým chlebem nebo teplé s naší Čočkou po orientálsku.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Bezmasý, lehce pikantní mexický pokrm s nahrubo nakrájeným přírodním tempehem na rajčatovém základu s červenými fazolemi, kukuřicí a červenou paprikou.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Vepřová kýta s okurkami, kápií, feferonkami a cibulí. Náš „kaťák“ je určen pro otrlejší osoby s železným jazykem.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Ostřejší krkonošské jídlo, které musí vyzkoušet každý labužník pikantnějších jídel. Na nudličky nakrájené vepřové maso dochucené chilli a podávané se smetanovou omáčkou. Neotřelá kombinace pikantního vepřového masa a jemné smetanové omáčky s paprikou si zaslouží pozornost všech jedlíků.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci. K tomuto jídlu se skvěle hodí bramborová kaše.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Bezmasá, italská omáčka ve veganském provedení s přírodním tempehem a chuťovou harmonií rajčat, kořenové zeleniny a středomořských bylinek.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Jemně mletá pasta z čerstvých banánů, celých kakaových bobů a mandlí. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Díky žampionům restovaným s nadrobno nakrájenou cibulkou a pečlivě vybranému koření má tato vydatná polévka nezaměnitelnou, plnou chuť. Na jemnosti jí pak dodává smetana s máslem. Skvěle chutná s krajíčky bagety dokřupava opečenými na másle.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Jemně mletá pasta z čerstvých mrkví, lískových ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránko. Výraznou chuť dodávají lesní houby. K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd pro děti, vegetariány i vegany.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany. Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Tradiční francouzské lehké zeleninové jídlo z cuket, lilku, paprik, rajčat a cibule, promíchané s quinoou.
můžete mít 23.10. - 24.10.