Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou, s kokosovým mlékem, kari, koriandrem a limetkou.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety).55g bílkovin a pouze 2g tuku. Vyrobeno z 230g masa.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci. K tomuto jídlu se skvěle hodí bramborová kaše.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Kousky krůtího masa dušené do měkka s baby karotkou. Dochuceno kari.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Bezmasá, italská omáčka ve veganském provedení s přírodním tempehem a chuťovou harmonií rajčat, kořenové zeleniny a středomořských bylinek.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině, zjemněná smetanou.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Vydatná zeleninová polévka s lesními houbami připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd pro děti, vegetariány i vegany.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránko. Výraznou chuť dodávají lesní houby. K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd pro děti, vegetariány i vegany.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Brambory se zeleninou můžete využít na několik způsobů. Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako přílohu k masu.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Doměkka uvařené kousky brambor bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylijte. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Jemně pálivá smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem. Náš tip: skvěle chutná s basmati rýží
můžete mít 13.11. - 14.11.
Rýže natural je přírodní neloupaná rýže, proto se v ní nachází více vitamínů, minerálů a vlákniny než v bílé rýži. Použitím hotové celozrnné rýže ušetříte hodinu vaření.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Bezmasý, lehce pikantní mexický pokrm s nahrubo nakrájeným přírodním tempehem na rajčatovém základu s červenými fazolemi, kukuřicí a červenou paprikou.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. Pokud doplňíte tuto hutnou luštěninovou polévku svým oblíbeným pečivem a zasytí vás na dlouhé hodiny. Polévka je vhodná také pro děti, vegetariány a vegany.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a majoránkou.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu. Nejlépe si jídlo vychutnáte s houskovým knedlíkem nebo bramborem.
můžete mít 13.11. - 14.11.
Hovězí maso nakrájené na nudličky, v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
můžete mít 13.11. - 14.11.