Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Elegantní nůž – dýka Böker Manufaktur Solingen MG-42 je jedním z mezinárodně uznávaných milníků v technologii zbraní, a to především díky své na tu dobu revoluční výrobní technologii s důsledným používáním lisovaných plechových dílů. Úžasný kousek historie s úžasným designem. Má pevnou čepel s hladk
můžete mít 18.10. - 22.10.
Jedinečná dýka do kozačky Böker Manufaktur P08 Damascus vychází z vojenské pistole P08 zánámé jako Parabellum Pistol nebo jednoduše Luger. Je vybaven unikátní damaškovou ocelí od Chada Nicholsona, z hlavně pistole P08. Rukojeť je vyrobena z certifikovaného importovaného palisandru s diamantovým vzor
můžete mít 18.10. - 22.10.
Dýka Böker Manufaktur Solingen Swiss Dagger vychází ze švýcarské dýky z 15. a 16. století, známé jako baselard, která se používala jako běžná zbraň švýcarských kopiníků a později nahradila i mče. S oboustranně broušenou čepelí s hladkou hranou z damaškové oceli s mozaikovým vzhledem, při jejíž výrob
můžete mít 18.10. - 22.10.
Všestranný a kompaktní nůž Böker Manufaktur Solingen Daily Knives AK1 Damast vznikl ve spolupráci s mladým nožařem Alexem Kremerem a Daily Customs. Vhodný pro každodenní (EDC) nošení. S čepelí s hladkou hranou z damaškové oceli od Chada Nicholsona se vzorem Boomerang. Prochází celým nožem (full-tang
můžete mít 18.10. - 22.10.
Kompaktní nůž Böker Manufaktur Solingen Integral II Walnut navržený jako lovecký nůž i outdoorový nůž, který kovaný z jednoho kusu oceli (full-tang). Má pevnou čepel s hladkou hranou z nerezavějící oceli 440C a prochází celým nožem. Rukojeť je z místní ořechového dřeva, ručně vyfrézovaná. Od čepele
můžete mít 18.10. - 22.10.
Všestranný malý nůž Böker Manufaktur Solingen Daily Knives AK1 vznikl ve spolupráci s nožařem Alexem Kremerem (Daily Customs) jako nůž pro každodenní (EDC) nošení. S pevnou čepelí s hladkou hranou typu Drop Point z práškové metalurgické oceli RWL34 a prochází celým nožem (full-tang). Ergonomicky tva
můžete mít 18.10. - 22.10.
Všestranný malý nůž Böker Manufaktur Solingen Daily Knives AK1 vznikl ve spolupráci s nožařem Alexem Kremerem (Daily Customs) jako nůž pro každodenní (EDC) nošení. S pevnou čepelí s hladkou hranou typu Drop Point z práškové metalurgické oceli RWL34 a prochází celým nožem (full-tang). Ergonomicky tva
můžete mít 18.10. - 22.10.
Lovecký nůž Böker Manufaktur Solingen Vollintegral XL je větší bratr modelu Vollintegral, je ověřen mnoha lety zkušeností lovců, myslivců a milovníků outdooru. Vhodný pro větší silnější zvěř. Dlouhá čepel s hladkou hranou z nerezavějící oceli 440C a prochází celým nožem (full-tang). Tvarované střenk
můžete mít 18.10. - 22.10.
Všestranný malý nůž Böker Manufaktur Solingen Daily Knives AK1 vznikl ve spolupráci s nožařem Alexem Kremerem (Daily Customs) jako nůž pro každodenní (EDC) nošení. S pevnou čepelí s hladkou hranou typu Reverse Tanto z práškové metalurgické oceli RWL34 a prochází celým nožem (full-tang). Ergonomicky
můžete mít 18.10. - 22.10.
Elegantní nůž Böker Manufaktur Solingen AK1 American Tanto navrhl nožíř Alex Kremer jako nůž pro každodenní (EDC) nošení. S pevnou čepelí s hladkou hranou typu Tanto z nerezavějící oceli N690, prochází celým nožem (full-tang). Rukojeť je z odolného materiálu G10 černé barvy, lze ji demontovat pomocí
můžete mít 18.10. - 22.10.
Užitkový nůž Böker Manufaktur Solingen ze série Saga je velmi chytrá směs kuchařského nože a řezacího nože. Vhodný pro zpracování ovoce a zeleniny, které lze oloupat i krájet. Ale i menší kousky ryb a masa lze snadno řezat. S pevnou čepelí s hladkou hranou z nerezové oceli 440C s povrchem Stonewash,
můžete mít 18.10. - 22.10.
Řezací nůž Böker Manufaktur Solingen Saga s dlouhým štíhlým tvarem, je vhodný pro přesné krájení masa a ryb, pro krájení extra jemných plátků, kostek nebo rovnoměrně silných částí. Má pevnou čepel s hladkou hranou a plochým broušením z nerezavějící oceli 440C s povrchovou úpravou Stonewash, prochází
můžete mít 18.10. - 22.10.
Univerzální krájecí nůž Böker Manufaktur Solingen ze série Saga, na loupání a krájení zeleniny, ale také na krájení menších kousků ryb a masa. S pevnou čepelí s hladkou hranou z nerezavějící oceli 440C s povrchovou úpravou Stonewash a prochází celým nožem (full-tang). Tvarovaná rukojeť je z exkluziv
můžete mít 18.10. - 22.10.
Užitkový nůž Böker Manufaktur Solingen Saga Santoku je nůž, jehož jméno znamená „Tři ctnosti“, je rovněž vhodný pro maso, ryby a zeleninu. Díky široké čepeli se Santoku obzvlášť snadno ovládá. Má pevnou čepel s hladkou hranou s plochým broušením z nerezavějící oceli 440C s povrchovou úpravou Stonewa
můžete mít 18.10. - 22.10.
Šéfkuchařský nůž Böker Manufaktur Solingen Saga Chef´s Knife Grenadill je nejdůležitějším nožem v kuchyni, má tenký hrot vhodný také ke krájení cibule nebo drobné zeleniny. Díky své délce jej lze použít také jako nůž na maso. Je jím také snadné zpracovat velkou zeleninu. Má pevnou čepel s plochým br
můžete mít 18.10. - 22.10.
Nůž na zeleninu Böker Manufaktur Solingen Gemüsemesser Damast Black nezbytný pro přípravu, čištění a zpracování ovoce a zeleniny. Díky krátké čepeli je velmi praktický a lze jej použít obzvlášť přesně. S čepelí s hladkou hranou, která se skládá z 37 vrstev damaškové oceli, přičemž jádro je z nerezo
můžete mít 18.10. - 22.10.
Nůž na ovoce a zeleninu Böker Manufaktur Solingen Damast Black na krájení ovoce, zeleniny a bylinek, ale skvěle se hodí pro všechny menší suroviny. S krátkou čepelí s hladkou hranou s jádrem z japonské nerezové oceli VG-10, které je vloženo mezi 37 vrstvou damaškovou ocel. S tradiční rukojetí z komp
můžete mít 18.10. - 22.10.
Užitný nůž je velmi šikovná směs kuchařského nože a paringového nože. Nejběžnější aplikací užitkového nože v kuchyni je zpracování ovoce a zeleniny, které lze oloupat i krájet. Ale i menší kousky ryb a masa se dají snadno řezat. Jelikož nůž, který je na obou stranách ostrý, je velmi často používán,
můžete mít 18.10. - 22.10.
Chef 's Knife nebo nůž kuchaře je jedním z nejdůležitějších nožů v kuchyni a patří k základnímu vybavení. Má o něco širší a delší čepel než jiné nože. Tenký hrot je vhodný i na řezání cibule nebo malé zeleniny. Díky své délce se dá použít i jako nůž na maso. Je také snadné zpracovávat velkou ze
můžete mít 18.10. - 22.10.
Velký šéfkuchařský nůž Böker Manufaktur Solingen Damast Black patří k základní výbavě v každé kuchyni, hodí se na krájení masa, velké zeleniny, ale také na drobnou zeleninu či cibuli. S pevnou čepelí s hladkou hranou z 37vrstvé damaškové oceli, přičemž jádro je z oceli VG-10. Rukojeť je z překližky
můžete mít 18.10. - 22.10.
Řezací nůž Böker Manufaktur Solingen Damascus Black Carving Knife z řady kuchyňských nožů Damašek Black s japonským designem. Hodí se ke krájení ryb a masa – ke krájení na tenké plátky, kostičky a rovnoměrné části. Má pevnou čepel s hladkou hranou z nerezavějící oceli z 37vrstového damašku s krásnou
můžete mít 18.10. - 22.10.
Užitkový kuchyňský nůž Böker Manufaktur Solingen Damast Olive vhodný ke zpracování ovoce a zeleniny, ke krájení a loupání, na menší kusy ryb či masa. S oboustranně broušenou čepelí s hladkou hranou z 37vrstvé damaškové oceli s jádrem z prémiové oceli VG-10. Rukojeť je z olivového dřeva s nerezovými
můžete mít 18.10. - 22.10.
Velký šéfkuchařský nůž Böker Manufaktur Solingen Chef Knife patří k základní výbavě v kuchyni, hodí se na krájení masa, velké zeleniny, ryb, ale také na jemné sekání cibule a drobné zeleniny. S pevnou čepelí s hladkou hranou z 37vrstvé damaškové oceli a jádrem z japonské oceli VG-10, s kovanou objím
můžete mít 18.10. - 22.10.
Kuchyňský krájecí nůž Böker Manufaktur Solingen Damascus Olive Carving Knife se hodí k přesnému krájení masa a ryb na tenké plátky nebo kostičky. Má dlouhou a tenkou čepel sestává z 37 vrstvé damaškové oceli, přičemž jádro je z japonské oceli VG-10. Tradiční rukojeť je z místního olivového dřeva, s
můžete mít 18.10. - 22.10.