Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
víko ke GN 1/2 s uchem, nerez, silikonové těsnění
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nerezový plech GN 1/1 s funkcí rohového odtoku, díky které tekutina při přelévání nekape, v=20 mm
můžete mít 2.1. - 3.1.
víko ke GN 1/6 s uchem, nerez
můžete mít 2.1. - 3.1.
gastro nádoba 1/1 – 530×325mm, nerez v=65mm, s funkcí rohového odtoku, díky které tekutina při přelívání nekape
můžete mít 2.1. - 3.1.
Blanco BOTTON 45/2 Automatic výsuv otevřením dvířek košový syst na dvířka plast 517 468
můžete mít 20.1. - 23.1.
Blanco BOTTON 60/3 Automatic výsuv otevřením dvířek košový syst na dvířka plast 517 470
můžete mít 20.1. - 23.1.
Blanco BOTTON II 30/2 košový systém 526 376
můžete mít 20.1. - 23.1.
Blanco BOTTON Pro 45/2 Manuell výsuv ruční košový systém na dvířka plast 517 467
můžete mít 20.1. - 23.1.
Blanco BOTTON Pro 60/3 Manuell výsuv ruční košový systém na dvířka plast 517 469
můžete mít 10.1. - 14.1.
Blanco excentrické ovládání výpusti příslušenství 118 937
můžete mít 20.1. - 23.1.
gastro nádoba 1/1 – 530×325mm, nerez, plech v=20 mm
můžete mít 2.1. - 3.1.
gastro nádoba 1/1 – 530×325mm, nerez, v=150mm
můžete mít 2.1. - 3.1.
gastro nádoba 1/1 – 530×325mm, nerez v=200mm
můžete mít 2.1. - 3.1.
gastro nádoba 1/1 – 530×325mm, nerez v=65mm
můžete mít 2.1. - 3.1.
gastro nádoba 1/1 – 530×325mm, nerez v=100mm
můžete mít 2.1. - 3.1.
gastro nádoba 1/1 – 530×325mm, nerez v=40mm
můžete mít 2.1. - 3.1.
gastro nádoba 1/2 265×325mm, nerez, plech, v=20 mm
můžete mít 2.1. - 3.1.
gastro nádoba 1/2 265×325mm, nerez, v=65mm
můžete mít 2.1. - 3.1.
gastro nádoba 1/2 265×325mm, nerez, v=100mm
můžete mít 2.1. - 3.1.
gastro nádoba 1/2 265×325mm, nerez, v=150mm
můžete mít 2.1. - 3.1.
gastro nádoba 1/2 265×325mm, nerez, v=200mm
můžete mít 2.1. - 3.1.
gastro nádoba 1/3 176×325mm, nerez, v=150mm
můžete mít 2.1. - 3.1.
gastro nádoba 1/3 176×325mm, nerez, v=20mm
můžete mít 2.1. - 3.1.
gastro nádoba 1/3 176×325mm, nerez, v=100mm
můžete mít 2.1. - 3.1.