Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Inkové nazývají quinou matkou obilí (i když se ve skutečnosti nejedná o obilninu, ale o semena druhu merlíku). Quinoa obsahuje vysoké množství bílkovin se vzácně vyváženým podílem aminokyselin a je přirozeně bezlepková.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Inkové nazývají quinou matkou obilí, i když se ve skutečnosti nejedná o obilninu, ale o semena druhu merlíku. Quinoa obsahuje vysoké množství bílkovin, a proto ji vyhledávají vegani.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Basmati je oblíbená pro svou typickou vůni a chuť. Její dlouhá a úzká zrnka jsou po uvaření nadýchaná, sypká a pevná. Basmati je velmi všestranná a skvěle se hodí k mnoha pokrmům, nedostižná je však jako příloha ke kořeněným indickým omáčkám.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Indica je odrůda dlouhozrnné rýže a je po uvaření nadýchaná a sypká, zrna jsou pevná a voňavá. Používáme ji hlavně jako přílohu a jako základ smažené rýže se zeleninou či masem. Tento typ rýže je někdy mylně označován jako basmati rýže, ale o pravou basmati rýži se nejedná. Použití je však obdobné…
můžete mít 29.7. - 30.7.
Indica je odrůda dlouhozrnné rýže a je po uvaření nadýchaná a sypká, zrna jsou pevná a voňavá. Používáme ji hlavně jako přílohu a jako základ smažené rýže se zeleninou či masem. Tento typ rýže je někdy mylně označován jako basmati rýže, ale o pravou basmati rýži se nejedná. Použití je však obdobné…
můžete mít 29.7. - 30.7.
Jasmínová rýže při vaření uvolňuje charakteristickou jedinečnou vůni. Její dlouhá zrnka jsou po uvaření lehce lepkavá, ale pevná. Skvěle se hodí jako příloha k asijským pokrmům. Natural rýže nebyla zbavena cenné vrchní slupičky a klíčku a je nezastupitelnou součástí zdravé kuchyně a makrobiotiky.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Naše mléčná rýže je kulatozrnná rýže vypěstovaná v Itálii. Po uvaření je měkká a lehce lepkavá a hodí se jako příloha k omáčkám, do rýžových náplní, nákypů a jako zavářka do polévek. Jak název napovídá, vyrábíme z ní mléčnou rýži, mixované deserty a mletá se hodí k přípravě kaší.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Naše mléčná rýže je kulatozrnná rýže vypěstovaná v Itálii. Po uvaření je měkká a lehce lepkavá a hodí se jako příloha k omáčkám, do rýžových náplní, nákypů a jako zavářka do polévek. Jak název napovídá, vyrábíme z ní mléčnou rýži, mixované deserty a mletá se hodí k přípravě kaší.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tyto vločky byly vyrobeny z italské hnědé rýže natural. Používáme je jako základ kaší, müsli směsí i slaných pokrmů (karbanátků, směsí se zeleninou či masem, kari…). Jsou vhodné i pro bezlepkáře. Před konzumací propláchneme vodou a necháme chvíli změknout, nebo zalijeme horkou vodou či mlékem.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku. Používáme ji ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se rozkládá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a proto jedlá soda těsto kypří, jen když je v něm přítomna nějaká kyselá složka.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Přírodní třtinový cukr muscovado se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy bez odstranění zbytkové melasy. Má jemné krystalky a typickou bohatou chuť a vůni třtinové šťávy. Hnědá barva je důsledkem ponechání části melasy v krystalcích cukru.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Přírodní třtinový cukr muscovado se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy bez odstranění zbytkové melasy. Má jemné krystalky a typickou bohatou chuť a vůni třtinové šťávy. Hnědá barva je důsledkem ponechání části melasy v krystalcích cukru.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Přírodní třtinový cukr demerara vyniká příjemnou chutí a vůní a schopností podtrhnout přirozenou chuť pokrmů. Dodá chuť desertům, sladkému pečivu, ovocným salátům a jogurtům, její zlatohnědé krystalky používáme jako křupavý posyp sladkého pečiva. Je výborná do domácích limonád a koktejlů.
můžete mít 29.7. - 30.7.