Lund 17l halogenový konvektomat, černý, 9 ks příslušenství
Popis
Technické údaje: Příkon: 1400 W, 220–240 V 50/60 Hz 3 až 5krát rychlejší pečení ve srovnání s běžnými troubami Objem: 12 l, s nasazeným kruhem: 17 l (12 l + 5 l) Vaření bez tuku Rovnoměrné vaření díky cirkulaci vzduchu (termocirkulace) Intuitivní ovládání teploty (65–250 °C) a doby provozu (0–60 min) Mísa z tvrzeného skla odolného proti teplu s možností samočištění Nízká spotřeba elektrické energie Pohodlná rukojeť pro přenášení, která zároveň slouží jako vypínač Příslušenství: spodní rošt, horní rošt, kleště, nerezový prstenec s mřížkou na smažení, stojan na víko, stojan na chléb, potažená pánev, hliníkový pařák, 4 kovové špejle Rozměry konvektomatu s prstencem: 44,5 × 33,5 × 41 cm (délka x šířka x výška) Multifunkční spotřebič, který peče, griluje, opéká, vaří, vaří v páře, rozmrazuje a ohřívá. Díky použití halogenů peče několikanásobně rychleji než klasická trouba. Na rozdíl od jiných halogenových konvektomatů na trhu má také nerezový prstenec s mřížkou na smažení těsně pod zdrojem tepla – halogenovou lampou. Doporučené teploty a doby vaření: Kuře – 30–40min, 180–200 stupňů C Ryby – 15–20min, 130–150 stupňů C Vepřové maso – 15–20min, 180–200 stupňů C Koláč – 10–12min, 140–160 stupňů C Humr – 12–15min, 140–160 stupňů C Krevety – 10–12min, 150–180 stupňů C Krab – 10–13min, 140–160 stupňů C Klobása – 10–13min, 120–150 stupňů C Ořechy – 10–15min, 140–160 stupňů C Brambory – 30–40min, 180–200 stupňů C Topinky, pečený chléb – 8–10min, 120–140 stupňů C Příslušenství: Spodní a horní rošt umožňují umístění 2 vrstev pokrmů Kleště usnadní vytahování hotových horkých pokrmů Prstenec z nerezové oceli umožňuje zvýšit objem trouby z 12 na 17 litrů Mřížka umístěná na prstenci umožňuje smažení pod vysokým žárem. Ideální např. pro hranolky, maso atd. Stojan na víko umožňuje bezpečné odložení nahřátého víka Stojan na chléb je nepostradatelný pro přípravu křupavých toastů Nepřilnavá pánev je ideální pro přípravu smažených pokrmů Hliníkový tác vám umožní připravovat pokrmy v páře. Výrobky je vhodné zabalit např. do potravinářského hliníku Špízové tyče na špízy a maso na grilování ** Ilustrační fotografie.