Cecotec Vakuovačka Cecotec FoodCare SealVac 140 SteelCut
Popis
-
- 140W vakuový zatavovač potravin pro delší uchování všech druhů potravin.
- Rychlý systém balení za 10 sekund.
- Skládací nůž a integrovaná role pro rychlejší a pohodlnější použití. Můžete si vyrobit vakuové sáčky vlastní velikosti, abyste z vakuových sáčků získali maximum.
- Motor s vakuovým tlakem 0,75 bar.
- Balicí stroj s pístovým čerpadlem.
- Funkce automatického vakuového uzavření jedním tlačítkem usnadňuje použití.
- Tichý systém balení.
- Vícenásobné utěsnění vaku. Stroj je vybaven 12palcovou topnou páskou, která dokáže utěsnit více pytlů současně.
- Dva volitelné režimy mokrý a suchý, které poskytují nejlepší možnou konzervaci potravin na základě vašich různých druhů potravin.
- Funkce vakua pro plechovky.
- Materiál z nerezové oceli
- Podporuje univerzální generické tašky.
- LED světlo, které se rozsvítí během procesu balení.
- Vakuovačky patří mezi kuchyňské zařízení pro zachování čerstvosti potravin a jejich aroma. Snadné a jednoduché ovládání přístoje, odsaje přebytečný vzduch a zakonzervuje, tím zpomaluje množení bakterií. Potraviny jsou lépe lépe skladovatelné, nezabírají zbytečně místo.
Funkce pro balení potravin v nádobách lze využít pro marinovaní, pro dosažení intenzivnější chuti.
Málokdo ví, že lze využít nejen pro potraviny, ale i pro ochranu cenností (např. stříbro), před korozí (bižuterie, hřebíky), důležité dokumenty a další možnosti k zachování trvanlivosti, vzhledu apod.
Princip vakuovačky funguje na odsání zbytečného vzduchu, vytváří vakuum, což je konzervant bez zbytečné chemie
Balení obsahuje :
- Vakuové těsnění
- Role tašek
Dodatečně lze dokoupit : 2 role pro vakuovačku
Dále si můžete vybrat v naší nabídce další vakuovačky, s jiným designem a jinými parametry :
SealVac 120 SteelCut a Ocel Sealvac
Předběžná doba pro uchování potravin v mrazáku :
pečivo, maso, ryby = 6 měsíců
zelenina = 6 – 12 měsíců
Předběžná doba pro uchování potravin v lednici :
ovoce = 1 – 6 dní
sýry = 1 – 2 měsíce
hotová jídla (uvařená) = 7 – 14 dní
Předběžná doba pro uchování potravin volně ložené :
pečivo = 7 – 14 dní