Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ osiva/hnojiva
Hmotnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Výrazně výnosná pozdnější odrůda. Vytváří hranaté až hruškovité plody větší velikosti se špičkou a vysokou výtěžností šťávy.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Keříčkové rajče s vysokým obsahem lycopenu, raná odrůda, pěstitelsky nenáročná. Plody jsou oválně hranaté s vysokým obsahem červeného barviva, proto je vhodné na výrobu kečupů a protlaků.
můžete mít 2.12. - 3.12.
„baby – koktejlové“ rajče s mimořádně chutnými plody o průměru 3 – 4 cm a hmotnosti 30 – 40 g.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Plody datlového tvaru zrají do sytě žluté barvy.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Velmi raná odrůda s datlovými (oválně hranatými) plody červené barvy a vynikající chuti. Hmotnost plodů je 20 – 25 g.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Náhrada za CORZARO F1. Tyčková hybridní odrůda rajčete s protáhlými oválnými plody typu „SAN MARZANO“. Velké a pevné plody mají válcovitý tvar (10×5 cm), průměrnou hmotnost 130–140 g a dlouhou trvanlivost. Rostlina je vzrůstná a vhodná pro pěstování venku, ve fóliovnících i ve sklenících. Jedná se o
můžete mít 2.12. - 3.12.
Plody beefsteakového typu dorůstají do hmotnosti až 500 g, mimo čerstvého konzumu se skvěle hodí do salátů, sendvičů a na pečení.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Lahůdková rajčata z japonského šlechtění. Drobné plody ve tvaru jahod o váze 15 – 20 gramů jsou dužnaté a velmi aromatické.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Raná hybridní odrůda tyčkového rajčete, od naší slovenské společnosti ZELSEED, rozšiřuje sortiment naší nabídky rajčat. Plod je skoro kulatý, hladký, červené barvy, o hmotnosti 100 až 110 gramů. Vybarvuje i u stopky bez zeleného prstence. Hybrid je vhodný pro pěstování ve volné půdě a ve fóliovnícíc
můžete mít 2.12. - 3.12.
Starší oblíbená odrůda s velkými červenorůžovými plody tvaru býčího srdce.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Žluté, hruštičkové, tyčkové.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Tyčková odrůda rajčete s protáhlými oválnými plody, o hmotnosti 130 – 150 g, určenými ke kuchyňskému zpracování nebo na výrobu kečupu.
můžete mít 2.12. - 3.12.