10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 27280764

INDIANA JERKY vepřové Original 25g

INDIANA JERKY vepřové Original 25g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Sušené vepřové maso zauzené. Celý popis
Sleva 28 % 136 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
97 Kč
Zboží od: TvFit.cz
Sleva 28 % 136 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
97 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

22.11.2024 na výdejním místě
22.11.2024 - 25.11.2024 na vaší adrese

Popis

Když vám život nadělí prasata, utábořte se a udělejte si jerky. Tím se řídí náčelník celý svůj život. Díky tomu dotáhl svou originální recepturu s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa k dokonalosti. Sušení probíhá pozvolna tak, aby si marinované plátky vepřového masa zachovaly svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost.

  • 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g vepřového masa
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Bez cukru a lepku

Složení: vepřové maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.

Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.

Nutriční hodnoty výrobku: 100g 25g GDA 25g
Energetická hodnota v kJ 1267 317 4 %
Energetická hodnota v kcal 300 75 4 %
Tuky v g 6,7 1,7 2 %
z toho nasycené v g 2,5 0,6 3 %
Sacharidy v g <0,5 <0,5 0 %
z toho cukry v g <0,5 <0,5 0 %
Bílkoviny (proteiny) v g 59 15 30 %
Sůl v g 3,8 0,95 16 %

porce

referenční příjem průměrného dospělého člověka

Výrobce: INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4


Jak se suší jerky ?

  1. Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
  2. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
  3. Poté je ručně kladeno na rošty.
  4. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
  5. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.