Richard Bergendi Temperovač čokolády EASY MELT
Popis
Temperovač čokolády EASY MELT je ideální pro rozpouštění čokolády, zdobení koláčků, výrobu cukrovinek, fondue a další pochoutky.
Kapacita 900 g činí ideální velikost na čokoládové večírky a zábavu. Temperovač je dodáván s vyjímatelnou nerezovou nádobou, kterou potřebujete pro namáčení a snadnou manipulaci při čištění. S přepínačem s dvojitou regulací teploty a výtokem poskytuje EASY MELT vše, co potřebujete k výrobě lahodných cukrovinek – a snadno se čistí.
- Kapacita: 900 ml rozpuštěné čokolády.
- Rozměry: 22 cm Š x 11 cm V
Profesionální temperovací stroj pro čokolády, polevy, omáčky… 1l nerezovou vyjímatelnou nádobou. Nádoba je na dně a příčně se zahřívá, aby byla zajištěna rovnoměrná teplota. Řízení teploty s termostatem.
Jak používat temperovač čokolády:
1.Topení
- -na výrobu pralinek, polév je lepší použít kvalitní polevu, čokoládu alespoň s obsahem 32% kakaového másla
- -nejlepší je rozpustit trochu více polevy než je třeba
- -vyvarujte se kontaktu s vodou, jinak bude viskozita čokolády nevhodná
2. Chlazení
-pro více lesklý povrch nechte polevu vychladnout na 26–28 stupňů přidáním zbylých kousků čokolády
-Následně nechte krátce zahřát čokoládu na požadovanou pracovní teplotu – to je tajemství na výrobu profesionálních čokoládových výrobků – umění temperrevania čokolády