10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 12801213

Richard Bergendi Temperovač čokolády EASY MELT

Richard Bergendi Temperovač čokolády EASY MELT

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Ideální pro rozpouštění čokolády, zdobení koláčků, výrobu cukrovinek, fondue a další pochoutky. Celý popis
933 Kč
Zboží od: Beneo
933 Kč
S novou kartou za

5.12.2024 - 6.12.2024 na vaší adrese

Popis

Temperovač čokolády EASY MELT je ideální pro rozpouštění čokolády, zdobení koláčků, výrobu cukrovinek, fondue a další pochoutky.

Kapacita 900 g činí ideální velikost na čokoládové večírky a zábavu. Temperovač je dodáván s vyjímatelnou nerezovou nádobou, kterou potřebujete pro namáčení a snadnou manipulaci při čištění. S přepínačem s dvojitou regulací teploty a výtokem poskytuje EASY MELT vše, co potřebujete k výrobě lahodných cukrovinek – a snadno se čistí.

  • Kapacita: 900 ml rozpuštěné čokolády.
  • Rozměry: 22 cm Š x 11 cm V

Profesionální temperovací stroj pro čokolády, polevy, omáčky… 1l nerezovou vyjímatelnou nádobou. Nádoba je na dně a příčně se zahřívá, aby byla zajištěna rovnoměrná teplota. Řízení teploty s termostatem.

Jak používat temperovač čokolády:

1.Topení

  • -na výrobu pralinek, polév je lepší použít kvalitní polevu, čokoládu alespoň s obsahem 32% kakaového másla
  • -nejlepší je rozpustit trochu více polevy než je třeba
  • -vyvarujte se kontaktu s vodou, jinak bude viskozita čokolády nevhodná

2. Chlazení

-pro více lesklý povrch nechte polevu vychladnout na 26–28 stupňů přidáním zbylých kousků čokolády

-Následně nechte krátce zahřát čokoládu na požadovanou pracovní teplotu – to je tajemství na výrobu profesionálních čokoládových výrobků – umění temperrevania čokolády