Giuliano Tartufi Rizoto s černým lanýžem, 350 g (Riso Carnaroli)
Popis
Rizoto s černým lanýžem
Rizoto s černým lanýžem je jedním z nejreprezentativnějších pokrmů Made in Italy a pochází z vášně ze dvou surovin nejvyšší kvality: rýže Carnaroli a letní lanýž.
Rýže Carnaroli s klasickým podlouhlým tvarem zrna, je nejpoužívanější odrůdou pro výrobu rizota a perfektně se hodí k letnímu lanýži k výrobě jednoho z nejlahodnějších rizot italské kulinářské tradice.
Budete tak spokojeni z výjimečného, chutného a jedinečného pokrmu, který připravíte v několika jednoduchých krocích.
Příprava v kuchyni
Uvařte rýži ve více osolené vodě, svedte ji al dente a dopečte ji na pánvi s několika lžičkami másla a s několika lžícemi Parmigiano Reggiano, na závěr můžete přidat několik plátků letního lanýže podle chuti a potřeby.
Použití
Rizoto s černým lanýžem je vynikající první chod, jednoduchý při realizaci a s dokonalým výsledkem, pokud jde o chuť, vůni a zjemnění.
Bonus
-
Je to vynikající produkt, který vám umožní udělat rychlý, chutný a rafinovaný chod.
-
Extrémně všestranný produkt, který je vhodný mít stále k dispozici.
-
Neměl by chybět ve vaší spíži, v kuchyňské skříni.
Složení: Rýže Carnaroli 98%, sušený černý letní lanýž (Tuber aestivum Vitt.) 1% což odpovídá 5% čerstvého lanýže, lanýžové aroma.
Neobsahuje barviva ani konzervační látky.
Parametry
Výrobce Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Itálie
Hmotnost 350 g
Doporučené množství pro jednu osobu 80g – 100g
Složení Rýže Carnaroli 98%, sušený černý letní lanýž (Tuber aestivum Vitt.) 1% což odpovídá 5% čerstvého lanýže, lanýžové aroma
Země původu Itálie
Skladování skladovat na chladném suchém místě
Alergeny bez alergenů
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1461 Kj / 344 Kcal
Tuky 1.62 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.52 g
Sacharidy 74.8 g
z toho cukry 0.6 g
Bílkoviny 7.15 g
Sůl < 0.1 g