Reflex Nutrition 100% Native Whey 1,8 kg + Albion Magnesium 90 kapslí ZDARMA- čokoláda
Popis
100% Native Whey – informace výrobce Reflex Nutrition
Hlavní benefity produktu:
- 100% proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů živících se výhradně travou, pasterizováno jednou = maximální možná účinnost a čistota
- 80 g bílkoviny na 100g!
- Vysoce kvalitní bílkovina – přes 6g BCAA na 1 dávku (35g) – nejvyšší obsah esenciálních aminokyselin
- Obsah čtvrté generace přátelských bakterií DUOLAC®
- Kvalita a parametry velice blízké lidskému mléku
- Bez nečistot, které obsahuje běžný syrovátkový protein
- Čistá a přirozená chuť
100% Native Whey představuje absolutní špičku mezi proteiny – díky použité nativní technologii se s ním běžné syrovátkové proteiny, kdy je bílkovina získávána ze syrovátky, tedy druhotného produktu a nikoli přímo z mléka, nemůžou vůbec rovnat!
Syrovátkový protein je ze všech proteinů pro tělo zdaleka nejhodnotnější, avšak rozdílné způsoby zpracování vedou k velmi odlišným typům těchto proteinů co se týče složení, nečistot a chuti. A zde pouze nativní technologie dokáže garantovat parametry co nejvíce podobné původnímu přírodní podobě syrovátkových molekul obsažených v čerstvém mléce. Molekuly jsou totiž z mléka přímo extrahovány, čímž nedochází k jejich poškození, jak je tomu u běžné výroby. Výhodou je také jedna pasterizace – běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturaci proteinových molekul). Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.
Vyšší obsah aminokyselin
Způsob zpracování se samozřejmě projeví na obsahu aminokyselin – 100% Native Whey obsahuje ve srovnání s klasicky vyrobeným syrovátkovým proteinem až o 16% více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40% více cystinu.
Přátelské bakterie DUOLAC®
Probiotika jsou svým účinkem těsně spojená s funkcí zažívacího traktu a tedy i vstřebáváním přijímaných živin. Pokud jsou však nesprávně skladována, podstatně se to projeví na jejich účinnosti. Firma Cell Biotech proto přišla s patentovanou, nyní už čtvrtou generací přátelských bakterií DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis a Lactobacillus Rhamnosus) uchováváných pomocí speciální chladící technologie, peptidů a polysacharidů, které bakteriím dodávají trvalou stabilitu a zajišťují, že se jich drtivá většina dostane do zažívacího traktu živých a v dobrém stavu.
Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.
Dávkování: rozmíchejte 35 g (přibližně 1 zarovnaná 60 ml odměrka) s 250 ml vody nebo v shakeru nebo mixéru. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2–3 dávky denně.
Balení: 1,8 kg
Výživové údaje
100 g
35 g*
Energetická hodnota
1513 kJ / 356 kcal
529 kJ / 125 kcal
Tuky
Z toho nasycené mastné kyseliny
1,0 g
0,6 g
<0,5 g
0,2 g
Sacharidy
Z toho cukry
6,1 g
2,2 g
2,1 g
0,8 g
Vláknina
1,5 g
0,5 g
Bílkoviny
80 g
28 g
Sůl
0,45 g
0,16 g
Bifidobacterium Bifidum
600 000 000 KTJ
210 000 000 KTJ
Lactobacillus Rhamnosus
600 000 000 KTJ
210 000 000 KTJ
Lactobacillus Acidophilus
600 000 000 KTJ
210 000 000 KTJ
Profil esenciálních aminokyselin:
Leucin
11717 mg
Isoleucin
5320 mg
Valin
5378 mg
Lysin
9200 mg
Methionin
2394 mg
Phenylalanin
3847 mg
Threonin
4850 mg
Tryptofan
2108 mg
Profil podmíněně esenciálních aminokyselin:
Arginin
2677 mg
Cystin
2468 mg
Kyselina glutamová
17652 mg
Histidin
2153 mg
Prolin
5701 mg
Tyrosin
3888 mg
Profil neesenciálních aminokyselin:
Alanin
4322 mg
Kyselina asparagová
10268 mg
Glycin
1801 mg
Serin
4477 mg
*1 dávka odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 dávek.
KTJ – Kolonie tvořící jednotky v době výroby.
Složení: Nativní syrovátkový izolát (64 %), instantizovaný nativní syrovátkový koncentrát(30 %) (ultrafiltrovaný nativní syrovátkový koncentrát), emulgátor sójový lecitin, kakaový prášek, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol glykosidy), vícesložková směs probiotických kultur LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum,Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus).