shumee Hario - Mizudashi Coffee Pot - Cold Brew Maker - Smetana
Popis
Vše, co potřebujete pro uvaření lahodné kávy bohaté chuti, je: – namlít svou oblíbenou kávu a nalít ji do sítka (cca 5 g kávy na každých 100 ml vody) – umístit sítko do karafy – zalít studenou vodou nad kávou a poté jemně promíchejte – celé dejte na 12 – 36 hodin do lednice, dle vašich preferencí – poté vyjměte sítko a vychutnejte si chuť lahodné kávy. Vaření kávy studenou vodou zachovává jemné chuťové složky a zároveň eliminuje kyselost a oleje, které vznikají při vaření při vyšších teplotách. Vysoce kvalitní síťový filtr zajišťuje čirost připravovaného nápoje. Džbán Mizudashi je vyroben z vysoce kvalitního skla a jeho ostatní prvky jsou vyrobeny z plastu bezpečného pro potraviny. Vše je vyrobeno v Japonsku podle nejvyšších standardů. Další výhodou je snadné čištění – nádobí lze mýt v myčce na nádobí.