shumee HACCP filetovací nůž na syrové maso 300mm - červený - HENDI 842522
Popis
Název výrobce: HENDI 842522 Profesionální nůž na filetování syrového masa značky Hendi je nástroj určený k přizpůsobení kuchyně k přípravě pokrmů pro alergiky. Charakteristická červená rukojeť usnadňuje rozpoznání nože, uživatel tak snáze zajistí, aby nepřišel do kontaktu s alergeny. Vlastnosti a funkce: – nůž splňuje požadavky norem HACCP, – protiskluzová červená polypropylenová rukojeť (nůž na syrové maso), – čepel z nerezové oceli, – vhodné do myčky. Technické parametry: – Produktová řada – HACCP – Materiál čepele – Nerezová ocel – Materiál rukojeti – Polypropylen – Délka čepele – 150 mm – Tloušťka čepele – 0,9 mm – Délka nože – 300 mm – Barva – Červená Sada obsahuje: – filetovací nůž vyhovující standardy HACCP.