shumee HACCP filetovací nůž na drůbež 300mm - žlutý - HENDI 842539
Popis
Název výrobce: HENDI 842539 Profesionální filetovací nůž na drůbež Hendi je nástroj určený k přizpůsobení kuchyně k přípravě pokrmů pro alergiky. Charakteristická žlutá rukojeť usnadňuje rozpoznání nože, uživatel tak snáze zajistí, aby nepřišel do kontaktu s alergeny. Vlastnosti a funkce: – nůž splňuje požadavky norem HACCP, – protiskluzová žlutá polypropylenová rukojeť (nůž na syrovou drůbež), – čepel z nerezové oceli, – vhodné do myčky. Technické parametry: – Produktová řada – HACCP – Materiál čepele – Nerezová ocel – Materiál rukojeti – Polypropylen – Délka čepele – 150 mm – Tloušťka čepele – 0,9 mm – Délka nože – 300 mm – Barva – Žlutá Sada obsahuje: – filetovací nůž syrovou drůbež v souladu se standardy HACCP.