ŽIVINA BBQ omáčka s Bourbon Whiskey pálivá s medem 270 g
Popis
- BBQ omáčka pikantní pozvedne chuťově vaši grilovačku. V Přerově jsme upekli zeleninu, přidali fermentovanou Gochujang pastu a povařili s Bourbon Whiskey. Možná se stane, že ji sníte dříve, než bude jídlo z grilu hotové. Barbecue omáčku můžete také zapéct s nachos v troubě nebo ji nalít na talíř i mimo grilovačku. Pikantní je tak akorát, není to žádný hořák.
Drcená rajčata [rajčata (70 %), rajčatová šťáva, regulátor kyselosti (kyselina citrónová)], med (12 %), filtrovaná voda, Gochujang pasta (6,7 %)[rýže, voda, glukózový sirup, pálivý paprikový prášek, sůl, sójové boby, alkohol, pšeničný extrakt, sójové koření (sójové boby, voda, sůl, pšeničný gluten, alkohol, kvasnicový extrakt, maltodextrin), česnekový koncentrát, koji startér)], Bourbon whiskey (5,6 %), rýžová mouka, ocet kvasný lihový, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl), směs koření (< 0,6 %), jedlá sůl, čerstvá citrónová šťáva, hořčice dijonská (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, kurkuma), chilli vločky Gochugaru (0,13 %). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a celeru a hořčice.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte na suchém, temném a chladnějším místě. Po otevření skladujte při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 4 měsíce.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 447 Kj / 105 Kcal
Tuky 0,19 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,06 g
Sacharidy 20 g
z toho cukry 5 g
Bílkoviny 1,8 g
Sůl 1,2 g