Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nefiltrovaný raw Ocet jablečný s medem vás potěší příjemně sladkou medovou chutí, která zastře jeho původní lehkou kyselost. Všechno další ale zůstává stejné jako u klasické verze. Svou kulatou a jemnou chuť získává několikaměsíčním zráním v sudech.
můžete mít 14.10. - 16.10.
100% přírodní pečený Lahodňák, který škrob, barviva ani jiné přidané látky neviděl ani zdálky. Za svou krásnou barvu i jemnou chuť vděčí jen těm nejsladším rajským jablíčkům, které pečeme dle původní receptury našich babiček.
můžete mít 14.10. - 16.10.
Lahodná a výrazná kremžská hořčice pro labužníky, která je zjemněná medem (sladidlo je nepostradatelnou ingrediencí). Obsahuje vitamíny B a C, minerály (vápník nebo hořčík), vlákninu a flavonoidy. Výslednou chuť hořčice nejvíce ovlivňuje ocet.
můžete mít 14.10. - 16.10.
Autentické Indonéské rendang kari z čerstvých surovin, které vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Restovalo se pomalinku několik hodin, aby bylo krásně jemné. Z jedné sklenice připravíte snadno a rychle 6–10 porcí rendangu.
můžete mít 14.10. - 16.10.
Autentické Balijské kari z čerstvých surovin, které vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Má jemnější a lehce oříškovou chuť, která vás ihned přenese do indonéské restaurace. Z jedné sklenice uvaříte snadno a rychle 6–10 porcí.
můžete mít 14.10. - 16.10.
100% přírodní kečup, který škrob, barviva ani jiné přidané látky neviděla ani zdálky. Za svou krásnou barvu i jemnou chuť vděčí jen těm nejsladším rajským jablíčkům z jihomoravských polí.
můžete mít 14.10. - 16.10.
Chuť této omáčky dle originální italské receptury si rychle zamilujete. Rajčatová omáčka je jemně ochucená listy bazalky a řapíkatého celeru. Omáčku stačí už jen ohřát a servírovat s těstovinami nebo kuskusem a výborný oběd či večeře je za 10 minut i s vařením těstovin na stole.
můžete mít 14.10. - 16.10.
Salsa dip je hustá a zároveň lehká rajčatová omáčka. Dip je ideální volbou, jak si vychutnat chipsy a namáčet v ní nachos, hodí se však také na vaření a to díky své jedinečné chuti a snadnému použití s nejrůznějšími pochutinami. Salsu přidejte např.
můžete mít 14.10. - 16.10.
Japonská sójová omáčka přírodně fermentovaná bez přidaného glutamátu a konzervačních látek obsahuje řadu zdraví prospěšných látek a je velmi bohatá zejména na bílkoviny, vitamíny skupiny B, vitamín A a vitamín C. Díky sójové omáčce snížíte celkovou spotřebu soli, protože je bohatá na umami, která …
můžete mít 14.10. - 16.10.
Lahodná sezamová pasta bohatá na bílkoviny, zdravé tuky a vlákninu. Neobsahuje škrob, barviva ani chemické konzervační látky a je považována za jeden z nejlepších zdrojů vápníku.
můžete mít 14.10. - 16.10.
Lahodná sezamová pasta bohatá na bílkoviny, zdravé tuky a vlákninu. Neobsahuje škrob, barviva ani chemické konzervační látky a je považována za jeden z nejlepších zdrojů vápníku.
můžete mít 14.10. - 16.10.
Autentické Thajské červené kari z mnoha čerstvých surovin, které vaříme v Přerově ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Uvařte si doma výborné thajské kari s rýží za 15 minut a pochutnejte si jako v restauraci.
můžete mít 14.10. - 16.10.
Z jedné sklenice uvaříte 4–6 porcí vietnamského kari Čistě rostlinného původu a je tedy vhodná i pro vegany Vyrobené pouze z čerstvých surovin v Přerově Příprava Vietnamského kari nezabere víc jak 15 minut Jídlo jako z restaurace uvaříte doma za třetinovou cenu
Autentické Vietnamské žluté kari…
můžete mít 14.10. - 16.10.
100% přírodní rajačatová omáčka, která škrob, barviva ani jinou chemii neviděla ani zdálky. Sladká rajčata v něm doplňují pálivé papričky Habanero a výsledkem je dokonale vyladěná, lehce štiplavá, chuť, která potěší milovníky všeho pikantního. Rajčata, co našla nový smysl života.
můžete mít 14.10. - 16.10.
Hodí se hlavně k různým pokrmům asijské kuchyně. Rozumí si dobře s masem, rybami, rýží nebo grilovanou zeleninou.
můžete mít 14.10. - 16.10.
BBQ omáčka pikantní pozvedne chuťově vaši grilovačku. V Přerově jsme upekli zeleninu, přidali fermentovanou Gochujang pastu a povařili s Bourbon Whiskey. Možná se stane, že ji sníte dříve, než bude jídlo z grilu hotové.
Momentálně nedostupné
Naše Čalamáda vás nenechá v klidu. Díky své osvěžující chuti a příjemné křupavosti vám poslouží jako výborná příloha nejen k masu. Každý kousek zeleniny pečlivě nakládáme do octového nálevu obohaceného směsí koření.
Momentálně nedostupné
Cebolla je nakládaná křupavá cibule v čerstvé limetkové šťávě, jablečném octu a dalších kvalitních ingrediencích. Neoddělitelně patří k tacos, hodí se na grilovačky a skvěle chutná i na chlebu s pomazánkou.
Momentálně nedostupné
Čilipasta, která vás vystřelí z ponožek. Nikoliv pálivostí, ale hlavně chutí, která vznikla unikátním spojením aromatického koření, bylinek a několika druhů chilli papriček. Recept, který je vyšperkovaný k dokonalosti. Slaná, lehce nasládlá a příjemně pikantní.
Momentálně nedostupné
Tradiční kremžská hořčice, která nesmí chybět v žádné lednici. Obsahuje vitamíny B a C, minerály (vápník nebo hořčík), vlákninu a flavonoidy. Kremžská hořčice přijde vhod každému, kdo dává přednost ostrému jídlu. Je nezbytnou součástí letního grilování.
Momentálně nedostupné
Pár kapek našeho Octa 12 bylin dokáže perfektně zvýraznit a vyvážit výslednou chuť vašeho jídla.
Momentálně nedostupné
Salsa dip je hustá a zároveň lehká rajčatová omáčka. Dip je ideální volbou, jak si vychutnat chipsy a namáčet v ní nachos, hodí se však také na vaření a to díky své jedinečné chuti a snadnému použití s nejrůznějšími pochutinami. Salsu přidejte např.
Momentálně nedostupné
Salsa dip je pikantní hustá a zároveň lehká rajčatová omáčka nakrájená u nás v Přerově společně s habanero na drobné kousky.
Momentálně nedostupné
Salsa dip je pikantní hustá a zároveň lehká rajčatová omáčka nakrájená u nás v Přerově společně s habanero na drobné kousky.
Momentálně nedostupné
Každým soustem zdravější! Český výrobce zdravých potravin bez kompromisů.