Bionebio Bio mandlová mouka 200 g
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí z regionu Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle byly vypěstovány a zpracovány sdružením drobných farmářů Coato.
Celý popis
138 Kč
Zboží od:
bionebio
138 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
9.7.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
9.7.2024 -
10.7.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí z regionu Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle byly vypěstovány a zpracovány sdružením drobných farmářů Coato.
HMOTNOST: 200 g
ZEMĚ PŮVODU: Španělsko
POUŽITÍ: Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2589 kJ/621 kcal |
---|---|
Tuky | 55 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5 g |
Sacharidy | 13 g |
z toho cukry | 3 g |
Bílkoviny | 22 g |
Sůl | 0,02 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Jádra sladkých mandlí loupaná mletá. Skladujte v chladu a suchu.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce Španělsko