ProBio Otruby špaldové BIO 400 g
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Špaldové otruby – to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.
Celý popis
Popis
Špaldové otruby – to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Jak špaldové otruby používat? Jak je výše napsáno – přidávejte do různých pokrmů k jejich obohacení, připravte si z nich ranní kaši, výborné jsou jako základ placiček, karbenátků, na zahušťování polévek, přidejte je do těsta na pečivo a dezerty apod.
Složení: 100 % špaldové otruby BIO
Balení: 400 g
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 287 kcal |
Tuky | 6,40 g |
z toho nasycené | 1,10 g |
Sacharidy | 21,60 g |
z toho cukry | 0,40 g |
Vláknina | 38,10 g |
Bílkoviny | 17,30 g |
Sůl | 0,01 g |