Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 32958704

ProBio GASTRO - Mouka špaldová polohrubá BIO 4 kg

ProBio GASTRO - Mouka špaldová polohrubá BIO 4 kg

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá  je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny. Celý popis
280 Kč
Zboží od: Covitar sro
280 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

13.9.2024 na výdejním místě
13.9.2024 - 16.9.2024 na vaší adrese

Popis

Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá  je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.

Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. 

Víte že? Jsme specialisti na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu už od našeho počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, vločky, krupice apod. ). Naše technologie nám umožňuje odebírat špaldu téměř „přímo z pole“ a  zrno zpracováváme od jeho počátku – čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemeleme do zásoby a máme je proto vždy čerstvé a voňavé. Naše špalda pochází z ekopolí, když ji pěstujeme, děláme to šetrně, s ohledem na půdu, vodu,  ptáky, hmyz… Koupí našeho produktu chráníte naši přírodu i své zdraví. 

 


Složení:
Balení: 4 kg
CZ-BIO-002 Bio Bio
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku
Energetická hodnota 341 kcal
Tuky 1,10 g
z toho nasycené 0,18 g
Sacharidy 69,70 g
z toho cukry 0,70 g
Vláknina 4,20 g
Bílkoviny 11,00 g
Sůl 0,00 g
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.