10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

TvFit.cz

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Výroba slivovice a jiných pálenek Tajné recepty na muffiny aneb co posbírala naše babička
Výroba slivovice a jiných pálenek

Již páté vydání klasické příručky, která je kompletním průvodcem výroby slivovice a dalších pálenek užitečným jak pro pěstitele ovoce, tak pro provozovatele pěstitelských pálenic.

můžete mít 11.12. - 13.12.

Tajné recepty na muffiny aneb co posbírala naše babička Tajné recepty na muffiny aneb co posbírala naše babička
Tajné recepty na muffiny aneb co posbírala naše babička

Muffiny se pro svou jednoduchost staly oblíbeným pečivem, vhodným na snídani nebo na svačinu.

můžete mít 11.12. - 13.12.

Slovart Gordon Ramsay - Moje dokonalá fit jídla Tajné recepty na muffiny aneb co posbírala naše babička
Slovart Gordon Ramsay - Moje dokonalá fit jídla

Gordon Ramsay v úvodu knihy říká, že být zdravý pro něj znamená chutně se stravovat a cvičit.

můžete mít 11.12. - 13.12.

STUDIO Trnka Ovocné dezerty a moučníky naší babičky STUDIO Trnka Ovocné dezerty a moučníky naší babičky
STUDIO Trnka Ovocné dezerty a moučníky naší babičky

Moučníky a dezerty jsou stále oblíbené pochoutky a patří i k nedělnímu menu.

můžete mít 11.12. - 13.12.

Cibule - Rady, krása, zdraví, recepty STUDIO Trnka Ovocné dezerty a moučníky naší babičky
Cibule - Rady, krása, zdraví, recepty

Magická i léčivá, taková je cibule.

můžete mít 11.12. - 13.12.

Apetit Bleskové dezerty (Edice ) STUDIO Trnka Ovocné dezerty a moučníky naší babičky
Apetit Bleskové dezerty (Edice )

Máte rádi sladké, milujete omamnou vůni linoucí se z trouby, ale občas zkrátka nemáte na pečení či přípravu složitých dezertů čas?

můžete mít 11.12. - 13.12.

Apetit Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem Apetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice )
Apetit Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem

Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů Evropy S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem.

můžete mít 11.12. - 13.12.

Apetit Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice ) Apetit Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice )
Apetit Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice )

Nová kuchařka z edice Apetit sezona, která vychází už 9. 11. 2017, přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery.

můžete mít 11.12. - 13.12.

Apetit The Best of Apetit Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice )
Apetit The Best of

Prohlédnout všechna čísla Apetitu, která od dubna roku 2004 vyšla, byla fuška a vybrat z nich opravdu to nejlepší byl doslova nadlidský výkon.

můžete mít 11.12. - 13.12.

Apetit The Best of III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů Apetit Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice )
Apetit The Best of III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů

Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018!

můžete mít 11.12. - 13.12.

Apetit The Best of IV. - Česko & Slovensko Apetit The Best of IV. - Česko & Slovensko
Apetit The Best of IV. - Česko & Slovensko

Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem?

můžete mít 11.12. - 13.12.

Apetit Vegetariánská kuchařka (Edice ) Apetit The Best of IV. - Česko & Slovensko
Apetit Vegetariánská kuchařka (Edice )

Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit.

můžete mít 11.12. - 13.12.

Apetit Veggie - Zelenina v hlavní roli Apetit The Best of IV. - Česko & Slovensko
Apetit Veggie - Zelenina v hlavní roli

Vaříme s chutí vegetariánsky/vegansky, 48 zdravých a svěžích receptů.

můžete mít 11.12. - 13.12.

ARISTA Books Guláše a jejich příbuzní ARISTA Books Guláše a jejich příbuzní
ARISTA Books Guláše a jejich příbuzní

Jestliže by se kdy konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály tři: mimo klasické knedlovepřozelo a svíčkovou by se do této bezkonkurenční trojice dostal i guláš.

můžete mít 11.12. - 13.12.

ARISTA Books Knedlíky - 200 receptů ARISTA Books Guláše a jejich příbuzní
ARISTA Books Knedlíky - 200 receptů

Knedlík je mimo veškerou pochybnost králem české kuchyně.

můžete mít 11.12. - 13.12.

ARISTA Books Kuchyně mnoha tváří ARISTA Books Guláše a jejich příbuzní
ARISTA Books Kuchyně mnoha tváří

Co se stane, když se řekne pizza, guláš, eintopf?

můžete mít 11.12. - 13.12.

ARISTA Books Pečeme sváteční sladkosti ARISTA Books Pečeme sváteční sladkosti
ARISTA Books Pečeme sváteční sladkosti

Sotva se najde člověk, který by si nechtěl osladit život.

můžete mít 11.12. - 13.12.

BBQ - Gastronomie, gril a gurmáni ARISTA Books Pečeme sváteční sladkosti
BBQ - Gastronomie, gril a gurmáni

Co vlastně potřebujete, abyste vykouzlili dokonale propečený steak, lahodný rozpouštějící se kozí sýr nebo křupavý, pikantní chřest?

můžete mít 11.12. - 13.12.

BBQ nejen pro vegetariány ARISTA Books Pečeme sváteční sladkosti
BBQ nejen pro vegetariány

Šampion v grilování Oliver Sievers ví, proč dát velký prostor bezmasým dobrotám.

můžete mít 11.12. - 13.12.

BBQ - Steaky a burgery Daranus Na houby s Jardou - Nepostradatelný průvodce houbaře a kulináře
BBQ - Steaky a burgery

Jednoduše geniální… takové jsou dobroty, které připravuje Oliver Sievers.

můžete mít 11.12. - 13.12.

Brázda Domácí zabijačka Daranus Na houby s Jardou - Nepostradatelný průvodce houbaře a kulináře
Brázda Domácí zabijačka

Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni – text je doplněn názornými barevnými fotografiemi.

můžete mít 11.12. - 13.12.