Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Již páté vydání klasické příručky, která je kompletním průvodcem výroby slivovice a dalších pálenek užitečným jak pro pěstitele ovoce, tak pro provozovatele pěstitelských pálenic.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Muffiny se pro svou jednoduchost staly oblíbeným pečivem, vhodným na snídani nebo na svačinu.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Gordon Ramsay v úvodu knihy říká, že být zdravý pro něj znamená chutně se stravovat a cvičit.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Moučníky a dezerty jsou stále oblíbené pochoutky a patří i k nedělnímu menu.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Magická i léčivá, taková je cibule.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Máte rádi sladké, milujete omamnou vůni linoucí se z trouby, ale občas zkrátka nemáte na pečení či přípravu složitých dezertů čas?
můžete mít 11.12. - 13.12.
Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí!
můžete mít 11.12. - 13.12.
Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů Evropy S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek!
můžete mít 11.12. - 13.12.
Nová kuchařka z edice Apetit sezona, která vychází už 9. 11. 2017, přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Prohlédnout všechna čísla Apetitu, která od dubna roku 2004 vyšla, byla fuška a vybrat z nich opravdu to nejlepší byl doslova nadlidský výkon.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018!
můžete mít 11.12. - 13.12.
Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem?
můžete mít 11.12. - 13.12.
Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Vaříme s chutí vegetariánsky/vegansky, 48 zdravých a svěžích receptů.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Jestliže by se kdy konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály tři: mimo klasické knedlovepřozelo a svíčkovou by se do této bezkonkurenční trojice dostal i guláš.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Knedlík je mimo veškerou pochybnost králem české kuchyně.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Co se stane, když se řekne pizza, guláš, eintopf?
můžete mít 11.12. - 13.12.
Sotva se najde člověk, který by si nechtěl osladit život.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Co vlastně potřebujete, abyste vykouzlili dokonale propečený steak, lahodný rozpouštějící se kozí sýr nebo křupavý, pikantní chřest?
můžete mít 11.12. - 13.12.
Šampion v grilování Oliver Sievers ví, proč dát velký prostor bezmasým dobrotám.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Jednoduše geniální… takové jsou dobroty, které připravuje Oliver Sievers.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni – text je doplněn názornými barevnými fotografiemi.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Kniha Na houby s Jardou není odbornou mykologickou příručkou.
můžete mít 11.12. - 13.12.