Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Potahovací hmota smartflex velvet s příchutí vanilka .Smartflex velvet vanilka 10kg – potahovací hmotaSněhově bílá, extra pružná hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů a modelování figurek.Při modelaci i potahování je velmi pružná, nelepí se, rychle si drží tvar a "nes…
můžete mít 30.7.
Potahovací hmota smartflex velvet s příchutí vanilky.Smartflex velvet vanilka 1kg – potahovací hmotaSněhově bílá, extra pružná hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů a modelování figurek.Při modelaci i potahování je velmi pružná, nelepí se, rychle si drží tvar a "neses…
můžete mít 30.7.
Darinka – brusinka 1kgDarinka – brusinka 1kgOchutnejte poctivé vařené náplně výrazné chuti a vůně, určené k pečení, mazání či mlsání. Náplně DARINKA jsou vyráběny s velkou péčí dle tradičních receptur, ale s využitím moderních výrobních technologií.
můžete mít 30.7.
Darinka – náplň linecká 1kgDarinka – náplň linecká 1kgOchutnejte poctivé vařené náplně výrazné chuti a vůně, určené k pečení, mazání či mlsání. Náplně DARINKA jsou vyráběny s velkou péčí dle tradičních receptur, ale s využitím moderních výrobních technologií.
můžete mít 30.7.
Čokoládová dekorace – sypání 500gTermostabilní čokoládová dekorace 500gČokoládová dekorace ideální jako náplň do jemného pečiva, croissantů, cukrářských těst a na dozdobení šlehačkových zákusků.Termostabilní – při pečení se neroztečePřipravené k okamžitému použití.Při zapracování do těsta čokoládo…
můžete mít 30.7.
Směs pro přípravu vanilkového krému za studena – 1kgVanilmix pro cukráře – 1kgSměs pro přípravu vanilkového pudinkového krému za studena, vhodný do krémů cukrářských výrobků i jako náplň do pečených výrobků.Základní receptura: 1000 g Vanilmix, 2800 g voda (studená).
můžete mít 30.7.
Margarín pro komplexní využití v cukrářské i gastronomické výrobě. ZBOŽÍ NELZE VRÁTIT !ZeLa Delikatess – margarín – 2,5kg Margarín pro komplexní využití v cukrářské i gastronomické výrobě.Pro přípravu krémů, šlehaných hmot, náplní či lehkých pomazánek.
můžete mít 30.7.