Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Univerzální škrabka na zeleninu a ovoce – žlutá
můžete mít 15.1. - 18.1.
UNIVERZÁLNÍ TROJitý stojan na nože a kuchyňské náčiní E-6201
můžete mít 4.1. - 5.1.
Univerzální zakřivený kuchyňský nůž NIZA, délka 130/265 mm
můžete mít 15.1. - 18.1.
Víko víka na nerezové vědro pr. 280 mm – Hendi 516690
můžete mít 22.1. - 27.1.
Vroubkovaný kuchařský nůž Série 2900, délka 250/386 mm
můžete mít 15.1. - 18.1.
Vroubkovaný kuchařský nůž Série 2900, délka 200/333 mm
můžete mít 15.1. - 18.1.
Vroubkovaný nůž na chleba Green Line, délka 415mm – Hendi 843895
můžete mít 15.1. - 18.1.
Vroubkovaný nůž na chleba Green Line, délka 380mm – Hendi 843888
můžete mít 22.1. - 27.1.
Vroubkovaný nůž na pizzu, délka 120 mm – sada 2 ks.
můžete mít 15.1. - 18.1.
Vroubkovaný řeznický nůž série 2900, délka 350/492 mm
můžete mít 15.1. - 18.1.
Vykosťovací nůž FIBROX, vykosťovací nůž, délka 150/289 mm
můžete mít 15.1. - 18.1.
Vykosťovací nůž s pružnou čepelí FIBROX, délka 150/287 mm
můžete mít 15.1. - 18.1.
Vykosťovací nůž SUPRA vykosťovací 160/300 mm
můžete mít 15.1. - 18.1.
Vykosťovací nůž úzký SUPRA vykosťovací nůž 160/300 mm
můžete mít 15.1. - 18.1.
Vykosťovací nůž úzký SUPRA vykosťovací nůž 120/260 mm
můžete mít 15.1. - 18.1.
Vykosťovací nůž úzký SUPRA vykosťovací nůž 140/280 mm
můžete mít 15.1. - 18.1.
YANAGIBA Nůž na sushi z nerezové oceli 230 mm Titan East
můžete mít 22.1. - 27.1.
Zahnutý řeznický nůž na vykosťování a filetování masa, délka 250 mm
můžete mít 22.1. - 27.1.
Zahnutý řeznický nůž na vykosťování a filetování masa, délka 260 mm
můžete mít 22.1. - 27.1.
ZÁKLADNÍ KUCHYNĚ 7dílná sada, nože
můžete mít 6.1. - 8.1.
ZÁKLADNÍ KUCHYNĚ Sada 4 nožů, 1 nůžek, 1 škrabky
můžete mít 6.1. - 8.1.
Zakřivený nůž na zeleninu SUPRA 70/190 mm
můžete mít 15.1. - 18.1.
Zapečetění zajištění balíků a kontejnerů 2 × 250 ks – Hendi 850213
můžete mít 22.1. - 27.1.
Zubatý nůž na pizzu s ostrou špičkou, délka 120/232 mm – žlutý
můžete mít 15.1. - 18.1.