Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Speciální kleště vhodné na letní grilování, otáčení steaků na pánvi i na servírování. Umělohmotná rukojeť. Určené k práci s teplými i studenými pokrmy.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Tento víceúčelový nože je vhodný k veškerým drobnějším úkonům v kuchyni: nakrájíte s ním zeleninu, ovoce a díky vlnitému výbrusu i křehké pečivo.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Víceúčelový nůž s vlnitým výbrusem v délce 26 cm
můžete mít 27.12. - 30.12.
Kombinace vykosťovacího a filetovacího nože F.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Kvalitní řeznický nůž pro snadnou práci s masem.Neohebná čepel – dostane se přesně tam, kam nůž nasměrujete. Ergonomická rukojeť pro pohodlné držení.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Na odstranění kostí, tuku i šlach je nejlepší volbou vykosťovací nůž. Svou čepelí krájí přesně tak, jak chcete. Neodstraníte ani příliš mnoho, ani příliš málo.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Na odstranění kostí, tuku i šlach je nejlepší volbou vykosťovací nůž. Svou čepelí krájí přesně tak, jak chcete. Neodstraníte ani příliš mnoho, ani příliš málo.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Neohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Neohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Neohebný. Série vykosťovacích nožů Dick ExpertGrip má rukojeť z protiskuzového měkkého materiálu, který sedí příjemně a pohodlně v ruce a nezpůsobuje otlačky.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Neohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Ohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Ohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Ohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Neohebný.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Neohebný.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Neohebný.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Neohebný.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Ohebný.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Ohebný.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Ohebný.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Vykosťovací nůž s úzkou čepel Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 27.12. - 30.12.