Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tato víceúčelová pinzeta v délce 25 cm se Vám bude hodit, ať už budete chtít umístit závěrečnou třešinku na dort nebo budete chtít obrátit maso na pánvi. Na úkony, při kterých se nechcete dotýkat potravin přímo, ja tato pinzeta tím správným pomocníkem.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Speciální kleště vhodné na letní grilování, otáčení steaků na pánvi i na servírování. Umělohmotná rukojeť. Určené k práci s teplými i studenými pokrmy.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Univerzální nerezové nůžky F. Dick. Nůžky jsou rozkládací. Víceúčelové = nůžky využijete na drůbež, stříhání bylinek, louskání ořechů nebo na zkracování špejlí.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Tento víceúčelový nože je vhodný k veškerým drobnějším úkonům v kuchyni: nakrájíte s ním zeleninu, ovoce a díky vlnitému výbrusu i křehké pečivo.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Víceúčelový nůž s vlnitým výbrusem v délce 26 cm
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nerezový hák na maso 140 × 5,5 mm
Skladem u partnera
Náhradní smyčka v balení po 5 kusech v délce 13 cm
Skladem u partnera
Kombinace vykosťovacího a filetovacího nože F.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Kvalitní řeznický nůž pro snadnou práci s masem.Neohebná čepel – dostane se přesně tam, kam nůž nasměrujete. Ergonomická rukojeť pro pohodlné držení.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Na odstranění kostí, tuku i šlach je nejlepší volbou vykosťovací nůž. Svou čepelí krájí přesně tak, jak chcete. Neodstraníte ani příliš mnoho, ani příliš málo.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Na odstranění kostí, tuku i šlach je nejlepší volbou vykosťovací nůž. Svou čepelí krájí přesně tak, jak chcete. Neodstraníte ani příliš mnoho, ani příliš málo.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Neohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Neohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Neohebný. Série vykosťovacích nožů Dick ExpertGrip má rukojeť z protiskuzového měkkého materiálu, který sedí příjemně a pohodlně v ruce a nezpůsobuje otlačky.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Neohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Ohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Ohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Ohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Neohebný.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Neohebný.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Neohebný.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Neohebný.
můžete mít 27.12. - 30.12.