Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Pravá chuť Itálie v tvém batohu. Těstoviny penne z tvrdé pšenice s tradiční Boloňskou omáčkou s mletým hovězím a vepřovým masem, rajčaty, mrkví a petrželí, podlitá dobrým červeným vínem. Samozřejmě nechybí pravý Parmesan. Buon appetito.
můžete mít 26.11.
Naše koule z hovězího předního mletého masa jsme namixovali s rýží basmati a dochutili pouze petrželí. Pak již jen pepř a sůl a hotovo. Sladká rajská omáčka je klasikou z kořenové zeleniny a rajského protlaku, s lehkým tónem skořice. Věřte, že toto bude trhák, po kterém se utlučou hlavně vaše děti…
můžete mít 26.11.
Ochutnejte tu pravou Indii, kterou jsme připravili podle tradičních receptur.. Kuřecí prsní kousky v omáčce s kokosovým mlékem, smetanou a kořením Garam masala přímo z dálného východu. V každém kousku můžete cítít řadu přísad jako je skořice, zázvor, citron, kayenský pepř.
můžete mít 26.11.
Jestli tě tohle nezahřeje, tak už asi nic. Pikantní hustá indická čočková polévka se zázvorem, chilli a koriandrem je perfektní zdroj energie na zimní horské výpravy.
můžete mít 26.11.
Tohle jídlo musí milovat každý cowboy! Texaská klasika v tom nejpoctivějším podání. Žádné náhražky, žádná rýže, jen 100% Chilli con Carne z nahrubo mletého hovězího a velkých červených fazolí v husté omáčce z domácího hovězího vývaru, cibule a sekaých rajčat.
můžete mít 26.11.
Tradiční indická specialita uvařená dle originální receptury a s použitím místních koření. Maso je nakládané 24 hodin ve směsi smetanového jogurtu a koření a poté pečeno v páře.
můžete mít 26.11.
Ochutnejte tu pravou Indii, kterou jsme připravili podle tradičních receptur.. Kuřecí prsní kousky v omáčce s kokosovým mlékem, smetanou a kořením Garam masala přímo z dálného východu. V každém kousku můžete cítit řadu přísad jako je skořice, zázvor, citron, kayenský pepř.
můžete mít 26.11.
Dobře udělaná klasika nikdy neomrzí. Poctivý gulášek z hovězího předního z býků z volných chovů. Omáčka přesně podle zlatého poměru 2 díly cibule jeden díl masa, zalitá vývarem z kostí zahuštěna bezlepkovou moukou a dokořeněno červenou sušenou paprikou. Příloha jsou vařené bramborové čtvrtky.
můžete mít 26.11.
Až ze 77 % protein, ze 100 % přírodní výběrové sušené maso, jen se štipkou soli a bez jakýchkoliv dalších přísad, ti dodá potřebnou energii a ještě k tomu skvěle chutná. Ideální svačina na cesty. Všichni ho známe, většina z nás ho jí, ale málokdo ví, jak by mělo chutnat.
můžete mít 26.11.
Klasika všech českých klasik. Hustá poctivá gulášovka, ve které „skoro“ stojí lžíce. Spolehlivě zahřeje v jakékoli zimě, kdekoli na světě.
můžete mít 26.11.
Není nad pořádnou snídani! Vychutnej si poctivá míchaná vajíčka smažená na červené cibulce se šunkou a zjemněná smetanou a posypané sýrem Gouda. Po téhle snídani tě nic nezastaví!
můžete mít 26.11.
Až ze 77 % protein, ze 100 % přírodní výběrové sušené maso, jen se štipkou soli a bez jakýchkoliv dalších přísad, ti dodá potřebnou energii a ještě k tomu skvěle chutná. Ideální svačina na cesty. Všichni ho známe, většina z nás ho jí, ale málokdo ví, jak by mělo chutnat.
můžete mít 26.11.
Až ze 77 % protein, ze 100 % přírodní výběrové sušené maso, jen se štipkou soli a bez jakýchkoliv dalších přísad, ti dodá potřebnou energii a ještě k tomu skvěle chutná. Ideální svačina na cesty. Všichni ho známe, většina z nás ho jí, ale málokdo ví, jak by mělo chutnat.
můžete mít 26.11.
Každý velký dobrodruh začíná malými krůčky. S krátkýma nohama je to ale větší štreka, a tak dostanou malí dobrodruzi rychle velký hlad. Ten ale nebývá jen tak ledajaký! Je to „hlad na něco dobrýho“.
můžete mít 26.11.
Jemně pikantní krémová omáčka spojuje kulinářské inspirace západní Afriky, francouzské a španělské kuchyně. Výběrové kuřecí maso, smetanu, tymián a oregáno doplňuje papriková klobása a špetka pepře. K plné chuti syté omáčky jsme navíc přidali proteinové penne s podílem cvrččí mouky SENS.
můžete mít 26.11.
Kvalitně posnídat před dobrodružstvím v přírodě, to je přece grunt! Díky naší nové řadě rýžových kaší si teď můžeš dopřát pořádnou dávku chuti a energie i pod vrcholem osmitisícovky. Krémovou rýži arborio vaříme rovnou v mléce, aby byla ještě krémovější.
můžete mít 26.11.
Každý velký dobrodruh začíná malými krůčky. S krátkýma nohama je to ale větší štreka, a tak dostanou malí dobrodruzi rychle velký hlad. Ten ale nebývá jen tak ledajaký! Je to „hlad na něco dobrýho“.
můžete mít 26.11.
Užij si nejvyšší možný komfort na cestách. Od teď už nemusíš všude tahat vařič, bombu a mýt nádobí. Vyzkoušej Samoohřev od Adventure Menu. Je lehký, je rychlý (12–20min), je revoluční.
můžete mít 26.11.
Samoohřev, nebo také bezplamenný chemický ohřívač je speciální sáček, který ti ohřeje jídlo bez použití vařiče nebo nádobí a to za 12 minut. Funguje na principu exotermické reakce mezi oxidem vápenatým a vodou.
můžete mít 26.11.
Příprava:
1. Odtrhněte okraj pytlíku.2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).3. Do pytlíku nalejte horkou vodu (145 ml) a zamíchejte.4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat.5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte.
můžete mít 26.11.
Příprava:
1. Odtrhněte okraj pytlíku.2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).3. Do pytlíku nalejte horkou vodu (150 ml) a zamíchejte.4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat.5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte.
můžete mít 26.11.
Příprava:
1. Odtrhněte okraj pytlíku.2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).3. Do pytlíku nalejte horkou vodu (210 m) a zamíchejte.4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat.5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte.
můžete mít 26.11.
Příprava:
1. Odtrhněte okraj pytlíku.2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).3. Do pytlíku nalejte horkou vodu (180 ml) a zamíchejte.4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat.5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte.
můžete mít 26.11.
Příprava:
1. Odtrhněte okraj pytlíku.2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).3. Do pytlíku nalejte horkou vodu (260 ml) a zamíchejte.4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat.5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte.
můžete mít 26.11.