Cena
Štítek
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Chcete se naučit, jak péct ty nejlahodnější a nejkrásnější dezerty? Tak se inspirujte u Vojtěcha Vrtišky, vítěze soutěže o nejlepšího českého amatérského pekaře! Sympatický mladík se s vámi podělí o své nejoblíbenější sladké recepty.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Sestra boromejka Vojtěcha Fialová se s námi na stránkách své kuchařky dělí o tajemství italské, ale i české kuchyně. Poctivě, a přitom bez přehnaných nároků pomáhá ostříleným i méně zkušeným kuchařům a kuchařkám uvařit poctivá jídla.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Takové jídlo pečené na plechu, to je opravdu praktická věc. V troubě se vlastně připravuje samo, jen občas něco zamícháte nebo přidáte další přísady, aby všechno bylo hotové současně.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Bílkoviny vedou !
můžete mít 10.12. - 12.12.
Pôrod ste zvládli, dieťa je zdravé a radosť rodičov veľká. Predpokladom správneho vývoja dieťaťa je zdravá výživa.
můžete mít 5.12. - 6.12.
PRESTRETÉ – paleo dobroty. Dezerty na každú príležitosť, zdravé sladkosti bez cukru, múky a mlieka. Pripravené skúseným kuchárom, nafotené skvelým dizajnérom a ochutnané prípravným tímom. Mňam!
můžete mít 5.12. - 6.12.
Publikácia je určená tým, ktorí radi varia a ešte radšej jedia. Obsahuje 33 výborných receptov, ktoré síce dodržiavajú princípy tzv. paleo stravovania, no vyskúšať ich môže ktokoľvek. Každý, kto chce ochutnať niečo netradičné a pritom dobré a zdraviu prospešné.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Naučte se připravovat lahůdky inspirované střeleným světem populárního seriálu Wednesday a jeho stejnojmenné hlavní hrdinky. Tato jedinečná kuchařka, vytvořená fanoušky a pro fanoušky, vám představí recepty na výstřední pokrmy, které chutnají přímo ďábelsky.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Chováte slepice, perličky, bažanty, holuby, křepelky, krůty, husy,kachny nebo králíky a chcete je sami porážet? Pak v této knize najdete přesné návody k porážce v domácím prostředí a ke správnému bourání masa.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Myslíte si, že hubnutí znamená jen týdny odříkání, nekonečného cvičení a hladovění, abyste nakonec své pracně shozené kilogramy nabrali zpět? S programem doktora Clowera můžete jíst všechny potraviny a s pomocí čokolády budete ovládat jejich množství.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Kniha Zdravá střeva nám ukazuje, že téměř každou stránku našeho života zásadně ovlivňuje široké spektrum mikroskopických organismů žijících na našem těle i v něm.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Ve své knize Život bez pšenice autor William R. Davis odhaluje pravdu o moderní pšenici a rozebírá její historickou roli v lidském jídelníčku.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Kniha nezůstává nic dlužna svému názvu: autor shromáždil pozoruhodné a význačné recepty, počínaje jednoduchými pokrmy z Bible a klínopisných tabulek a konče haute cuisine moderní doby.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Docházejí vám nápady, co připravit svému děťátku k jídlu, a hledáte inspiraci pro každodenní vaření? Tato kniha vás provede pestrým světem příkrmů pro děti do jednoho roku.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Období prvních příkrmů je za námi, ale každodenní vaření dětem je stále oříšek? Také si každý den pokládáte otázku, co malým strávníkům předložit tentokrát? Pak vám bude tato kniha skvělou inspirací!
můžete mít 6.12. - 10.12.
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky. A co je v něm dobrého? Je to tradice osvědčené nápaditosti v podání dvou protagonistek televizního pořadu Herbář.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Poplamenice, variace na téma pesto, octy a oleje, sirupy, přírodní antibiotika, hrušky v mnoha podobách, martinské rohlíky, jeřabinový džem a marináda, dýně a zase dýně, šípek nejen na čaj, polévky z ráje, podzimní pastýřský koláč, energetické tyčinky, smoothie.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Opravdový znalec bylin není jen botanikem či farmakologem, tedy někým, kdo zná vnější stránku rostlin a kdo si přečetl a nastudoval něco o jejich používání. Mnohem více je také okultistou – v tom smyslu, že dokáže nahlédnout pod povrch projevů světa.
můžete mít 5.12. - 6.12.
aše každodenní zelenina je víc než pouhým zdrojem vitamínů: je plná tajemství, barvitých příběhů a magie. Často zde najdeme i silné léčivé rostliny s klinicky prokázanými zdravotními účinky.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Christine a Wolf Storlovi žijí už více než tři desetiletí na samotě na horské usedlosti uprostřed přírody. V průběhu těchto let důvěřovali léčivé síle přírody, k níž se obraceli s prosbou o pomoc při různých zdravotních problémech, a nikdy nebyli zklamaní!
můžete mít 5.12. - 6.12.
Už odedávna věděli opravdoví znalci léčivých bylin, že i ty nejprostší a nejobyčejnější byliny mají svou cenu a že dlaň naplněná těmito bylinami postačí k vyléčení veškerých potíží.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Vlastníma rukama sít a sklízet. Byliny, koření i plody sbírat ve volné přírodě. Krátce a stručně: postarat se sám o sebe, a to natrvalo, biologicky, přírodními metodami.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Zdravé a chutné jídlo nemusí být náročné na čas a finance. Prověřený způsob stravování, který léčí je založen především na místní zelenině a bylinkách včetně těch divokých jako například bršlice či jitrocel.
můžete mít 5.12. - 6.12.