10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Knihy Daniela

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Dominic James: Prague cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze Dominic James: Prague cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze
Dominic James: Prague cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze

Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako nováčků na tomto poli.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Podzim - Využijte úrodu ze zahrad, sadů i lesů Dominic James: Prague cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze
Podzim - Využijte úrodu ze zahrad, sadů i lesů

Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce září, říjen a listopad, ve kterých zazáří sezonní zelenina, brambory, houby a ovoce.

můžete mít 20.11. - 21.11.

The best of Apetit Dominic James: Prague cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze
The best of Apetit

Prohlédnout všechna čísla Apetitu, která od dubna roku 2004 vyšla, byla fuška a vybrat z nich opravdu to nejlepší byl doslova nadlidský výkon. O některých receptech jsme měli jasno hned, o jiných jsme vedli vášnivé diskuze, ale podařilo se!

můžete mít 21.11. - 25.11.

Jedlá za 10-20-30 minút - 78 skvelých receptov Alexandra Rohlíková: Chci konečně zhubnout - Shoďte přebytečná kila zdravou cestou a navždy
Jedlá za 10-20-30 minút - 78 skvelých receptov

V dnešnom uponáhľanom svete si získava čoraz väčší priestor rýchle stravovanie. Preto sme zostavili túto kuchársku knihu plnú nápadov, aby sme ukázali, ako môžete za skutočne krátky čas pripraviť chutné a zdravé jedlá pre seba a celú rodinu.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Paleo kuchyňa Alexandra Rohlíková: Chci konečně zhubnout - Shoďte přebytečná kila zdravou cestou a navždy
Paleo kuchyňa

V súčasnosti je v kruhu tých, ktorí chcú schudnúť alebo sa snažia žiť zdravo, mimoriadne obľúbená paleo diéta, pomocou ktorej sa nezbavíme iba prebytočných kíl, ale s väčšou pravdepodobnosťou môžeme predísť aj takzvaným civilizačným chorobám.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Alexandra Rohlíková: Chci konečně zhubnout - Shoďte přebytečná kila zdravou cestou a navždy Alexandra Rohlíková: Chci konečně zhubnout - Shoďte přebytečná kila zdravou cestou a navždy
Alexandra Rohlíková: Chci konečně zhubnout - Shoďte přebytečná kila zdravou cestou a navždy

Většina žen a taky pár mužů chce někdy v životě zhubnout. Jsou ale řešením zázračné diety, které nás donutí vynechat z jídelníčku všechno, co jedí ostatní? Diety, po kterých zase rychle přibereme všechno zpátky, mnohdy i s nechtěným váhovým „bonusem“?

můžete mít 21.11. - 25.11.

William Sitwell: Dějiny jídla ve 100 receptech Tim Noakes: Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování
William Sitwell: Dějiny jídla ve 100 receptech

Kniha nezůstává nic dlužna svému názvu: autor shromáždil pozoruhodné a význačné recepty, počínaje jednoduchými pokrmy z Bible a klínopisných tabulek a konče haute cuisine moderní doby.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Pavla Momčilová: Kváskový chleba - aneb Kváskománie v Čechách a na Moravě Tim Noakes: Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování
Pavla Momčilová: Kváskový chleba - aneb Kváskománie v Čechách a na Moravě

Pomocník a rádce pro všechny, kdo doma pečou kváskový chleba. Kniha vyplývá z více než 30tileté zkušenosti autorky a přátel z přípravy chutného a trvanlivého kváskového chleba a z kvalitní odborné literatury.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Tim Noakes: Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování Tim Noakes: Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování
Tim Noakes: Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování

PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Velká kuchařka světových kuchyní, recepty od nejlepších šéfkuchařů s vinným párováním Jiří Široký: Kuchařka lékařů českých - S nadhledem o životě, jídle a dietních opatřeních
Velká kuchařka světových kuchyní, recepty od nejlepších šéfkuchařů s vinným párováním

Padesát dva šéfkuchařů z nejlepších českých a moravských restaurací představuje své recepty vyhlášených světových kuchyní v kompletních tříchodových menu.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Marta Jas Baran: Zdravá výživa pro nejmenší Jiří Široký: Kuchařka lékařů českých - S nadhledem o životě, jídle a dietních opatřeních
Marta Jas Baran: Zdravá výživa pro nejmenší

Každá maminka chce, aby bylo její dítě zdravé a šťastné. Jedním ze základních principů vychování takového dítěte je i správná výživa. Dobré návyky by měly být formovány už od narození tak, aby mělo dítě v budoucnu k jídlu správný a zdravý vztah.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Jiří Široký: Kuchařka lékařů českých - S nadhledem o životě, jídle a dietních opatřeních Jiří Široký: Kuchařka lékařů českých - S nadhledem o životě, jídle a dietních opatřeních
Jiří Široký: Kuchařka lékařů českých - S nadhledem o životě, jídle a dietních opatřeních

Tato unikátní kuchařka představuje 52 význačných českých lékařů prostřednictvím jejich esejů o jídle a vztahu k němu. Dotyční zde prozrazují své oblíbené recepty, které jsou doprovázeny i lákavými fotografiemi doporučených pokrmů.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka
Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka

Říká se, že židovství je o jídle a vyvedení z Egypta. To potvrdí každý, kdo židovské svátky slaví nebo nějaký zažil. Řada aškenázských receptů však působí velmi komplikovaně a pokud se je nenaučíte doma od babičky, často si na ně netroufnete.

můžete mít 21.11. - 25.11.

To nejlepší od českých a slovenských food blogerů Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka
To nejlepší od českých a slovenských food blogerů

Jídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Kuchařka pro singles (Edice Apetit) Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka
Kuchařka pro singles (Edice Apetit)

Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více lidí.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Sýry Kateřina Enders: Buddhovy Misky - Tradiční jídla v novém pojetí
Sýry

Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Kateřina Enders: Buddhovy Misky - Tradiční jídla v novém pojetí Kateřina Enders: Buddhovy Misky - Tradiční jídla v novém pojetí
Kateřina Enders: Buddhovy Misky - Tradiční jídla v novém pojetí

Zvládnout zdravé stravování tak, aby chutnalo a abyste se těšili na každou další porci, není jednoduché. Když navíc nechcete jíst pořád dokola to samé a hledáte rozmanitost a pestrost, je to téměř nemožné. Téměř!

můžete mít 21.11. - 25.11.

Jitka Adamová: RAW pro zdraví a krásu Kateřina Enders: Buddhovy Misky - Tradiční jídla v novém pojetí
Jitka Adamová: RAW pro zdraví a krásu

Kuchařská kniha s obsáhlou teoretickou částí RAW pro zdraví a krásu je odpovědí na stále rostoucí trend syrové, nebo také živé či raw stravy.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Pavla Momčilová: Krevní skupina A - Česká kuchyně pro Váš typ David Frej: Šťávy a míchané nápoje z přírody - posilují imunitu, regenerují, omlazují
Pavla Momčilová: Krevní skupina A - Česká kuchyně pro Váš typ

Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit – a co víc – chutě překvapí i náročné strávníky.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka David Frej: Šťávy a míchané nápoje z přírody - posilují imunitu, regenerují, omlazují
Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.

můžete mít 21.11. - 25.11.

David Frej: Šťávy a míchané nápoje z přírody - posilují imunitu, regenerují, omlazují David Frej: Šťávy a míchané nápoje z přírody - posilují imunitu, regenerují, omlazují
David Frej: Šťávy a míchané nápoje z přírody - posilují imunitu, regenerují, omlazují

V běžné stravě, kterou jíme, se vyskytují živiny, vitaminy a další důležité látky ve zcela nedostatečném množství. Existuje ovšem jednoduchý způsob, jak je tělu dodat relativně snadno.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Kolektiv autorů: Česká raw food - Tajemství těch nějlepších Kolektiv autorů: Česká raw food - Tajemství těch nějlepších
Kolektiv autorů: Česká raw food - Tajemství těch nějlepších

Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Vláďa Vytásek;Jiří Kuchař: Moje domácí bylinková klasika Kolektiv autorů: Česká raw food - Tajemství těch nějlepších
Vláďa Vytásek;Jiří Kuchař: Moje domácí bylinková klasika

Na zahrádce pěstuji léčivé rostliny už léta a ty teplomilnější, subtropické, mám ve skleníku, který se mi podařilo realizovat v prosinci roku 2019.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Petr Klíma: Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty Kolektiv autorů: Česká raw food - Tajemství těch nějlepších
Petr Klíma: Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty

Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku.

můžete mít 21.11. - 25.11.