Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Jablíčka vybrané kvality bez přídavku konzervantů. Pro všestranné využití – jen tak na chuť, do jogurtů, müsli i na pečení…Jablka jsou stejně jako ostatní sušené ovoce koncentrovaným zdrojem energie, vlákniny, cukru a živin. Jsou použita jablka světlých odrůd, sušená vzduchem nepřímým ohřevem.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Tradiční česká klasika – křížaly v nejvyšší kvalitě. Nejlépe chutnají jako samostatná pochoutka…Jablka jsou stejně jako ostatní sušené ovoce koncentrovaným zdrojem energie, vlákniny, přírodních cukrů a dalších živin.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné a velmi chutné. Skvělé na nákypy a kaše s ovocem. Vyzkoušejte s medem a oříšky…Jáhly jsou oloupaná a vyleštěná zrna prosa setého. Jsou vhodné pro přípravu kaší a pro zapékání, na slano i na sladko.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Snadná a rychlá snídaně či svačina pro Vás i Vaše nejmenší. Bez lepku. K přípravě na sladko i na slano.Jáhly vznikají z prosa odstraněním slupky z obilky. Jsou dobře stravitelné, výživné a velmi chutné. Jáhlová kaše je vhodná také na zahušťování polévek a omáček, podobně jako jíška.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Snadno a rychle připravíte lehkou snídani nebo svačinku. Stačí smíchat s teplým mlékem či vodou.Pochutnáte si na ní na sladko i na slano. Bez lepku, vyrobena z kukuřice vypěstované v České republice.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Bezlepková pochoutka. Sladká i slaná, jak budete chtít. Vhodná též k zahušťování polévek a omáček…Pro snadnou a rychlou přípravu chutné kaše. Vhodná také na zahušťování polévek a omáček, podobně jako jíška.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Lehká a rychlá celozrnná snídaně nebo svačinka. Skvělá s ovocem, medem či oříšky, podle Vaší chuti…Pšenice špalda je prastará obilovina, která nebyla šlechtěna, tudíž si zachovala mnoho důležitých a cenných látek.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Šest druhů obilovin v dokonalém mixu. V kombinaci s ovocem udělá ze snídaně skvělý zážitek…Vícezrnná kaše je mimořádná svým vyváženým složením použitých surovin. Ty zaručují její příznivý glykemický index a vzhledem k použití celozrnných obilovin má navíc vysoký obsah vlákniny.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Kešu ořechy jsou výborné pro zpestření slaných pokrmů. Kešu mají sladkou, jemnou chuť, konzumují se buď samostatně, nebo jako součást müsli či nejrůznějších ovocných a zeleninových salátů, slaných i sladkých pokrmů.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Jemná bezlepková svačinka bez soli, vhodná pro jakoukoliv chvíli. Netradiční vzhled, příjemná obilná chuť.Křupky jsou bezlepkové, vyrobené v ČR z prověřené, otestované suroviny. Čirok je jednou z nejstarších bezlepkových obilnin, v celosvětové produkci je pátou nejpěstovanější obilovinou.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Vylaďte si polévku chutným doplňkem z amarantu a sušené zeleniny. Malé křupavé kuličky do polévky jsou oblíbené nejen u dětí. Vložte na talíř a zalijte horkou polévkou. Můžete použít i k ozdobení zeleninových salátů.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Rychlá instantní příloha, zapékané mísy, saláty, placičky, slané směsi, sladké snídaně a nákypy, dezerty… Kuskus je těstovina vyráběná z celozrnné tvrdozrnné pšenice zpracovaná do drobných kuliček. Celozrnná varianta kuskusu si zachovává řadu cenných látek, které se jinak při loupání zrn ztrácí.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Rychlá příprava a široké použití. Slaná i sladká úprava. Vařte, pečte a smažte s fantazií!Kuskus je těstovina vyráběná napařováním mouky z tvrdozrnné pšenice, zpracovaná do drobných kuliček. Obsahuje jen velmi malé množství tuku, je bohatý na bílkoviny.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Do pečiva, cukroví, pomazánek, kaší i salátů. Po lehkém opražení vynikne chuť a aroma.Lněné semínko se vyznačuje typicky oříškovou chutí. Je možné jej přidat do těst, jogurtů, müsli, salátů, polévek, karbanátků či použít k dekoraci pečiva.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Lněná semínka vynikají obsahem nenasycených mastných kyselin – zejména omega 3, minerálů a vlákniny. Produkt s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin a vlákniny. Obsahuje 5 důležitých minerálních látek – vápník, hořčík, fosfor, zinek a železo.
můžete mít 29.11. - 3.12.
V kombinaci s mlékem, jogurtem či ovocem vytvoříte snídani s vysokým obsahem přirozené vlákniny.Celozrnné tepelně zpracované špaldové vločky s lehce oříškovou chutí lze konzumovat jako součást cereálních směsí, v kombinaci s mlékem, jogurtem nebo ovocem či přesnídávkou.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Mlsejte jen tak, nebo upravte ve slanou či kořeněnou pochoutku. Do salátů i sladkých směsí…Mandle pro svou výživovou hodnotu i kulinářské vlastnosti patří mezi potraviny se širokým uplatněním.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Použijte jako lákavou ozdobu Vašich moučníků, dezertů, pečiva a ovocných i zeleninových salátů…Lupínky využijete nejen při přípravě moučníků, pečení dortů a cukroví. Můžete je přidat k rybám, do omáček, ovocných i zeleninových salátů. Výborné jsou lehce opražené.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Použijte jako lákavou ozdobu Vašich moučníků, dezertů, pečiva a ovocných i zeleninových salátů…Lupínky využijete nejen při přípravě moučníků, pečení dortů a cukroví. Můžete je přidat k rybám, do omáček, ovocných i zeleninových salátů. Výborné jsou lehce opražené.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Vytvořte si chutnou svačinku nebo snídani. Použijte jako součást müsli či v kombinaci s jogurtem.Mango je velice oblíbené tropické ovoce s neodolatelnou chutí a vůní. Dužina je žlutá a chutí může připomínat broskev.
můžete mít 29.11. - 3.12.
V bezlepkové kuchyni má nezastupitelné místo při přípravě kaší, křehkých moučníků a palačinek, při zahušťování…Mouka je bezlepková, vhodná na přípravu slaného pečiva, placek i nejrůznějších sladkých moučníků či sušenek.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Skvělá pro přípravu sladkých nepečených dezertů, vhodná pro zahušťování omáček, slaných či sladkých jídel.Rýže je lehce stravitelná potravina, vyvolává pocit nasycení. Je přirozeně bezlepková, vhodná pro celiaky. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost bezlepkových směsí.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Netradiční luštěninová mouka mletá na kamenném mlýně. K zahušťování, na obalování, k přípravě polévek, kaší a krémů…Červená čočka je velmi oblíbenou luštěninou. Je velmi rychle uvařená, a protože nemá slupku, je velice dobře stravitelná.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Mlsejte jen tak, nebo si vytvořte chutnou směs s oříšky a dalšími sušenými plody podle Vaší fantazie.Papája – plod papáji melounové je tropické ovoce charakteristické exotické chuti. Sušené kousky jsou vhodné pro přímou spotřebu jako dopolední svačinka či součást chutné snídaně.
můžete mít 29.11. - 3.12.