Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ovocný sirup vyrobený pouze z BIO ovoce. Bez přidaného cukru. Slazeno pouze hroznovou šťávou zahuštěnou odpařením přebytečné vody. Na výrobu 100g sirupu bylo použito 255g ovoce.
můžete mít 10.2. - 13.2.
Exkluzivní ovocná lahůdka s chia semínkem. Ideální na rohlíček nebo do jogurtů. Bez přidaného cukru a to ani třtinového. Džem pouze z ovoce s trochou chia semínka. Na 100g bylo použito 200g ovoce. Bez jakéhokoliv aditiva, bez pektinu, bez E. Všechny složky v BIO kvalitě.
můžete mít 10.2. - 13.2.
100% čistá mletá skořice bez náhražek a aditiv, bez glutamátu sodného. Jemně mletá kůra Skořicovníku čínského vypěstovaného v tropické Indonésii. Vhodná při přípravě široké palety sladkých pokrmů, ale i nápojů v zimním období.
můžete mít 10.2. - 13.2.
Špičkový brusinkový džem se 45% brusinek. Ideální na pečení, do knedlíků, na rohlíček i do jogurtů. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek. Vysoká kvalita v ekonomickém balení. Trvanlivost 12 měsíců.
můžete mít 10.2. - 13.2.
Pudinková vanilková náplň. Ideální na pečení, do šátečků, koblížků i na buchtičky. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek. Vysoká kvalita v ekonomickém balení. Trvanlivost 12 měsíců.
můžete mít 10.2. - 13.2.
Přírodní BIO sladidlo. Agáve sirup vyrobený pouze odpařováním agávové šťávy. 1,5 násobek sladké chuti běžného třtinového nebo řepného cukru = nižší dávkování = nižší energie. Univerzální použití v kuchyni, na pečení nebo slazení nápojů.
můžete mít 10.2. - 13.2.
Třtinový cukr vyrobený pouze z vyzrálé cukrové třtiny. Cukr není při výrobě chemicky rafinován. Je čištěn pouze sedimentací a filtrací a zachovává si tak velké množství zdraví prospěšných živin a minerálních látek. Vhodný při přípravě široké palety sladkých pokrmů, nápojů, na pečení a vaření.
můžete mít 10.2. - 13.2.
Špičkový kečup s extra obsahem rajčat. Na 100g kečupu použito 215g rajčat. Ideální k párečkům, špekáčkům i na grilovačky. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk a táborníků. Vysoká kvalita v ekonomickém balení. Trvanlivost 12 měsíců.
můžete mít 10.2. - 13.2.
Multivitamínový sirup vyrobený pouze z BIO ovoce a zeleniny. Bez přidaného cukru. Slazeno pouze hroznovou šťávou zahuštěnou odpařením přebytečné vody. Na výrobu 100g sirupu bylo použito celkem 255g mrkvičky, šípku, rakytníku, rebarbory a hroznů.
můžete mít 10.2. - 13.2.
Exkluzivní ovocná lahůdka s chia semínkem. Ideální na rohlíček nebo do jogurtů. Bez přidaného cukru a to ani třtinového. Džem pouze z ovoce s trochou chia semínka. Na 100g bylo použito 200g ovoce. Bez jakéhokoliv aditiva, bez pektinu, bez E. Všechny složky v BIO kvalitě.
můžete mít 10.2. - 13.2.
Exkluzivní ovocná lahůdka s chia semínkem. Ideální na rohlíček nebo do jogurtů. Bez přidaného cukru a to ani třtinového. Džem pouze z ovoce s trochou chia semínka. Na 100g bylo použito 200g ovoce. Bez jakéhokoliv aditiva, bez pektinu, bez E. Všechny složky v BIO kvalitě.
můžete mít 10.2. - 13.2.
Exkluzivní ovocná lahůdka s chia semínkem. Ideální na rohlíček nebo do jogurtů. Bez přidaného cukru a to ani třtinového. Džem pouze z ovoce s trochou chia semínka. Na 100g bylo použito 200g ovoce. Bez jakéhokoliv aditiva, bez pektinu, bez E. Všechny složky v BIO kvalitě.
můžete mít 10.2. - 13.2.
Exkluzivní ovocná lahůdka s chia semínkem. Ideální na rohlíček nebo do jogurtů. Bez přidaného cukru a to ani třtinového. Džem pouze z ovoce s trochou chia semínka. Na 100g bylo použito 200g ovoce. Bez jakéhokoliv aditiva, bez pektinu, bez E. Všechny složky v BIO kvalitě.
můžete mít 10.2. - 13.2.
BIO třtinový cukr vyrobený z cukrové třtiny vypěstované dle zásad ekologického zemědělství. Cukr není při výrobě chemicky rafinován. Je čištěn pouze sedimentací a filtrací a zachovává si tak velké množství zdraví prospěšných živin a minerálních látek.
můžete mít 10.2. - 13.2.