Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Perníkové koření jednoduše patří k Vánocům, pokud narazíte na perníčky, toto koření nikdy nebude daleko. Teplé tóny skořice a hřebíčku dochutí také koláče, ovocné chlebíky, zimní sorbety a sušenky z křehkého těsta.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Pískavice řecké seno – „Energie curry“ Žádné curry bez pískavice. Tak to alespoň vidí Indové, a proto je pískavice v subkontinentu tak oblíbená.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Polévkové koření dodá čistým, zeleninovým a masovým polévkám všechno to aroma, které si člověk v polévce přeje mít a chutná i těm, kteří nejsou zrovna jejich milovníci. Chutný mix si vás získá svou intenzivní vůní a obsahuje vše, co je pro správnou polévku třeba.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Citrus sinesis – 100% čistě rostlinný éterický olej z kontrolovaného ekologického zemědělství. Tento nádherně vonící pomerančový olej se získává lisováním za studena z kůry plodů pomerančů. Jeho uvolňující účinky mohou pomoci při stresu každodenního života.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Užívejte si rozmanitost a ochutnejte 20 našich nejlepších bylinných, ovocných, černých, zelených a bílých biočajů.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Tato uvolňující čajová směs potěší každou ženu. Dodá klid a úlevu.Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5–10 min. luhovat.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Provensálské koření přináší tradiční Francii na stůl. Klasické Provensálské koření je mnohostranně využitelné: Výborně chutná k jehněčímu, rybám, zelenině, slaným koláčům a mnoha jiným pokrmům. S provensálským kořením nemůžeme při experimentování mnoho pokazit, neboť to se hodí téměř ke všemu.
můžete mít 3.12. - 4.12.
S láskou vytvořená bylinná směs pro všechny maminky, kterým jejich rarášek teprve roste v bříšku.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Zahradní řeřicha má původ v Persii a do Evropy ji přivezli Římané. Při jarní únavě je ideálním pomocníkem. Mladé lístky řeřichy mají výrazné aroma a s oblibou se používají jako přísada do salátů, majonéz, k sýrům a vajíčkám nebo k dozdobení chleba s máslem.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vychutnejte si horké africké slunce v šálku a nechte se unést nasládlou kombinací rooibosu a pomeranče. Je velmi osvěžující i za studena. V horkých letních dnech přidejte čerstvé ovoce a nechte se vtáhnout do víru pohody.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nic neztělesňuje milostné poselství lépe než tyto jemné a smyslné květy růží. Zamilovaní se navzájem růžemi obdarovávají. Sladká vůně a chuť čaje z těchto poupat je opravdovým zážitkem pro smysly. Květy výborně harmonizují s verbenou.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Není žádný div, že šafrán je nejdražším kořením světa. Na kilogram šafránu je potřeba sesbírat kolem 150 000 květů krokusu (asi tolik, kolik je na poli velkém 2000 m²). Blizny květů jsou pak oddělovány od okvětí.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Listy šalvěje jsou sametově hladké a jemně aromatické. Její název je odvozen od latinského „salvare", což znamená „léčit a opatrovat". Je ideální ke zjemnění vydatných jídel jako je vepřové maso, pečená kachna nebo husa. Má jemně nahořklou chuť a vůní připomíná kadidlo.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Lidé ve střední Evropě si cení jejího bylinného jemného aroma a používají ji do tučných jídel. Kachna, husa a vepřové maso se šalvějí zjemňují.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Šalvěj pocházející ze středomořské oblasti se dnes pěstuje téměř všude. Kvete od června do srpna světle modře, modro-fialově, bíle nebo růžově a pro milovníky bylin je nepostradatelná. Latinský název pro šalvěj je „salvare“, což znamená „léčit, opatrovat, chránit“.
můžete mít 3.12. - 4.12.
To, že se saturejka hodí k fazolím, pro vás jistě není žádným velkým překvapením. Hodí se totiž ke všem typům luštěnin, kterým dává jemně pikantní chuť. V chuti připomíná někomu tymián, jinému zase mátu či majoránku. Je výborná k bramborám, k zelí a kořenové zelenině.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovoce.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovoce.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Pro všechny milovníky skořice, kteří si v chladných podzimních dnech rádi udělají domácí pohodu a vychutnají si tento sladký zázrak. Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 8–10 min. luhovat.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Je znám pod názvy „chlebíček“ nebo „homůlky“ a skuteční milovníci čaje dobře vědí, jak úžasné jsou jeho vlastnosti. Svou sytě zelenou barvou a výrazně hořkou chutí vás přenese na jarní louku plnou rosy.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Kdo má rád kuchyni dálného východu, tomu je určena tato směs květů a koření. Neobyčejně lahodně vám dochutí asijskou večeři. Sluníčková žlutá barva směsi „Sluneční polibek“ prozrazuje, že je to směs ve stylu kari koření.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Pro nejlepší z babiček, máme extra čajíček, abys v lásce s námi žila, plná síly stále byla.To je krásná a milá básnička, která působí jako láskyplné přání babičce. S doprovodným textem se výborně hodí na etiketku čaje, kde nejen podtrhne darování čaje, ale také přinese úsměv a pocit vděku.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Jemná směs z křehkých kvítků a bylin plných síly má líbeznou chuť. V létě doporučujeme jako vychlazený nápoj na uhašení žízně, když si tuto směs namícháte v poměru 1:1 s ovocnou šťávou.Návod k přípravě: čajovou lžičku na šálek (cca 200 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5–10 min. luhovat.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Jedinečná a lahodná. Tradičně uzená paprika se postará o úžasné aroma a barvu. Zahalte steaky do jejích jemných nuancí. Připravte si pastu z oleje a uzené papriky, potřete ní maso, nechte hodinku odpočinout a poté grilujte.
můžete mít 3.12. - 4.12.