Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Kdo miluje středomořskou chuť, měl by mít italské koření doma. Tato směs sjednocuje italská základní koření a skvěle se hodí k těstovinám, na pizzu, lasagne a na rizoto.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Křupavé těsto posypané bílým moučkovým cukrem a uvnitř jablíčko s jemnou skořicovou chutí – jablíčko v županu je oblíbený a neuvěřitelně vynikající dezert. V napětí sedíme u trouby a nemůžeme se dočkat až se konečně zakousneme do této dobroty, znáte to také?
můžete mít 3.12. - 4.12.
Staří Germáni jalovec uctívali a věřili, že pokud někdo odsekne větve tohoto stromu, zemře mu zvíře z chovu. Tmavě fialové bobule rozeznáte podle jedinečné, sladko-dřevité chuti s jemným nádechem smrkového jehličí. Skvěle se hodí k tučnému masu, zvěřině, kysanému zelí a do marinád s červeným vínem…
můžete mít 3.12. - 4.12.
Osvěžující a chladivá bylinná směs s citronovou trávou, mátou peprnou a kardamomem. Právě kardamom propůjčuje této aromatické bylinné směsi tu správnou kořeněnou chuť.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Osvěžující a chladivá bylinná směs s citronovou trávou, mátou peprnou a kardamomem. Právě kardamom propůjčuje této aromatické směsi tu správnou kořeněnou chuť.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Klíčky této rostlinky jsou plná rychle využitelných živin. Obsahují mnoho vitamínů, minerálů, vlákniny a chlorofylu.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Balení: 27 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Kmín je kořením německy mluvících zemí. V Rakousku, Německu a Švýcarsku byl již mnohostranně využit. Kmín je nejvíce známý jako koření na chleba. Také vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí žijí z jeho ostrého, hořko-sladkého aroma.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Kmín – „koření na pečeni a chleba“ Kmín je kořením německy mluvících zemí. V Rakousku, Německu a Švýcarsku byl již mnohostranně využit. Kmín je nejvíce známý jako koření na chleba. Také vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí žijí z jeho ostrého, hořko-sladkého aroma.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Římský kmín je nejtypičtějším kořením indické kuchyně a nesmí chybět v žádné z mnoha známých směsí jako Garam masala, Curry nebo Tandoori.
můžete mít 3.12. - 4.12.
ento čaj obsahuje bylinky, které uleví vašemu krku a pomůže vám zase zpívat jako slavík.18 nálevových sáčků à 1,5 gNávod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5–10 min. luhovat. Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Kopr je mnohem víc než jen „nať do okurků“. Okurky s koprem a jogurtem jsou sice báječným letním osvěžením, přesto je škoda nepoznat další možnosti, které nám toto aromatické koření nabízí. Kopr voní po citronu a výborně se hodí ke kořenové zelenině, fazolím, bramborám a červené řepě.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Z kopřivy se dá připravit lahodný čaj, který se velmi dobře hodí k jarnímu období a díky svým pročišťujícím účinkům může být použit k vnitřní očistě. Kopřiva je žahavý porost a daří se jí v půdách bohatých na živiny. Dorůstá až do výšky jednoho metru.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykouzlete si atmosféru vánočních trhů v teple domova. S horkým svařákem v ruce se na svátky čeká mnohem lépe! Provoní celý dům a skvěle zjemní i šálek vánočního punče.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nedělní menu s pečeným kuřetem je v mnohých rodinách tradicí. Je libo křidýlko, prsíčko nebo stehýnko – pikantní a křupavé? Paní domácí peče své opeřence s paprikou, česnekem a koriandrem. Citronová tráva se pak postará o svěží tón.
můžete mít 3.12. - 4.12.
V dětství jsme se vždy těšili, až ji zase navštítívíme a ona nám bude od rána do večera připravovat úžasné dobroty. Především, když servírovala její výbornou pečeni. To se všem sbíhaly sliny! Její tajemství? Tato směs koření, která je zjemněna solí.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Koření na ryby rybáře Svena 35g bio Informace o produktu Sven je vášnivý rybář pocházející určitě z rodu Vikingů. Občas chytí tolik ryb, že se jeho loďka pod tou tíhou sotva udrží na vodě. Ovšem doma pak dokáže vykouzlit opravdu úžasné rybí speciality. Jeho tajemství?
můžete mít 3.12. - 4.12.
Že tofu nemá chuť? Tak mu ji dodejte! S kořením na tofu paní Yoko mu dodáte ojedinělou chuť. Voní svěže a orientálně a díky kmínu, koriandru, kurkumě a citronové trávě z něj připravíte lahůdku.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nová slaná směs pro všechny, kteří to rádi vaječné! Ať už míchaná vajíčka, omeleta nebo třeba zapékané těstoviny – v této směsi s mořskou solí je vše, co potřebujete k dokonalému ochucení: souhra pažitky, petrželky a sušeného rajčátka vykouzlí na talíři ohňostroj barev i chutí.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Tato lahodná směs sušené zeleniny a koření bez přídavku kuchyňské soli zvýrazní charakter každého pokrmu. Hodí se k přípravě klasické kuchyně jako jsou omáčky, saláty, dušené pokrmy. Naše tělo potřebuje sůl k přežití, ale ne zdaleka tolik, kolik jí denně zkonzumujeme.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Kořeněná směs skvěle ladí s lasagnemi, těstovinami všeho druhu a dalšími středomořskými pokrmy.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Co mají perník a kari společného? Koriandr – někteří ho milují, jiní se s jeho chutí neztotožní. Přesto předtím, než se člověk stane nebo nestane jeho milovníkem, měl by bezpodmínečně ochutnat jeho semínka (botanicky správně: plody) a lístky, neboť ty se na patře rozvíjí naprosto rozdílně.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Co mají perník a kari společného? Koriandr – někteří ho milují, jiní se s jeho chutí neztotožní. Přesto předtím, než se člověk stane nebo nestane jeho milovníkem, měl by bezpodmínečně ochutnat jeho semínka (botanicky správně: plody) a lístky, neboť ty se na patře rozvíjí naprosto rozdílně.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Když venku tancují sněhové vločky a je vlezlá zima, je šálek tohoto čaje tou pravou volbou. Klasický ovocno-kořeněný čaj s cejlonskou skořicí, šípkem, ibiškem a kousky pomeranče zahřeje tělo i duši. Hodí se k ovocným koláčům, dezertům, pokrmům ze zvěřiny a jehněčího.
můžete mít 3.12. - 4.12.