Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Aby vykročil Charlie do nového dne tou správnou nohou, nesmí na snídaňovém stole chybět vydatná kaše.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Tradiční, ostrý, pikantní. Se směsí koření dona Rodrigueze je úspěch při přípravě Chilli con nebo sin Carne zaručen. Toto mexické koření dodává pálivou chuť a přináší rozmanitost do vašeho vaření. Jasně červeně-oranžová směs koření má příjemnou kořeněnou vůni papriky, to se odráží i v chuti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Naše chilli vločky jsou hrubě mlety z chilli papriček se střední ostrostí (kolem 20 000 SHU, ostrost se s jednotlivými šaržemi může měnit). Chilli vločky potěší všechny milovníky Chilli con carne, blýsknou se také v omáčkách na těstoviny, v karí, ohnivých marinádách a výjimečných dezertech.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Chlebové koření – „tradiční a nezaměnitelné“. Všechna důležitá tradiční koření na chleba jsou v Sonnentor chlebovém koření obsažena. Kdo touží po něčem víc a chce propůjčit svému chlebu zvláštní ráz, může toto koření dodatečně zjemnit jiným kořením, jako je anýz, kardamon, mák nebo černý kmín.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Přírodní éterický olej citron vás jediným přivoněním vás přenese zpátky na letní dovolenou. Vychutnejte si jeho jedinečné aroma v salátech, lehkých dezertech nebo osvěžujících nápojích. Díky šikovné pipetě budete dávkovat na kapku přesně.Použití: 1‒4 kapky na 250‒500 ml tekutiny nebo hmoty.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Cymbopogon citratus – 100% čistě rostlinný éterický olej z kontrolovaného ekologického zemědělství. Citronová tráva je tropická rostlina, která pochází původně z Indie. Dnes je jejím domovem Čína, Brazílie, Madagaskar a Afrika. Má citrusovou, svěží a povzbuzující vůni.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Svěžest jihovýchodní Asie! Svěží citronová chuť citronové trávy se hodí do teplého, vlhkého klimatu Vietnamu a Thajska. Tam je tato rostlina obzvláště oblíbená: ryby, kuřecí maso, mořské plody, polévky a zelenina se zjemňují těmito zeleno-bílými stonky.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Kari má svůj původ v Indii a odráží neuvěřitelně rozmanité chutě této země. SONNENTOR nabízí dvě kari směsi – jemně nasládlé a ostré Curry pro milovníky chilli.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Kurkuma (žlutý kořen) nedominuje pouze směsi curry, nýbrž je zodpovědná za většinu žluté barvy této celosvětově známe curry směsi. Curry má svůj původ v Indii a odráží neuvěřitelně rozmanité chutě této země. Sonnentor nabízí dvě curry směsi, jemně nasládlé a ostré Curry pro fanoušky Chilli.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Dobrá nálada je nejstarší a možná nejoblíbenější bylinnou čajovou směsí Sonnentoru. Je v ní to nejlepší, co bylinky našeho kraje nabízejí a chutná jak dospělým, tak dětem. Když si do čaje přidáte pár kapek citronu, vykouzlíte vynikající čajovou specialitu pro každou příležitost.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Osvědčená klasika a pravděpodobně nejznámější čaj vůbec – tak by se dal charakterizovat černý čaj Earl Grey. Legenda říká, že hrabě (Earl) jménem Charles Grey přivezl tento čajový recept z Číny.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Estragon je nazýván jako dračí nať, neboť svým tvarem připomíná dračí ocas. Tento estragon má jemnou aromatickou vůni připomínající anýz a lehce hořkou kořeněnou chuť. Obzvláště se hodí na různé rybí pokrmy, na drůbež i vejce.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Čaj z fenyklu je znám především pro své léčivé účinky při zažívacích obtížích, ale pomáhá i na kašel a podporuje vylučování mateřského mléka. Jeho sladká vůně s nádechem lékořice nebo anýzu nám připomíná čerstvě upečený chléb. Při zalití horkou vodou se nálev obarví do tmavě slámové barvy.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Selský chléb bez fenyklu si ani neumíme představit. Sladce aromatická semínka dávají tmavému chlebu a pečivu jeho nezaměnitelnou chuť. Fenykl však umí mnohem víc než pouze navonět chléb.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Citron v kombinaci s pepřem tvoří ideální kombinaci k ochucení grilovaných ryb nebo kuřecího masa.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Grilování se těší oblibě po celém světě. Dobré jídlo a společnost jsou přitom stejně důležité, jako výzva dodat hovězímu, vepřovému, jehněčímu či kuřecímu masu zcela výjimečnou osobitou chuť.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Galgán je skvělým kořením jihovýchodní Asie. Kdo má v oblibě jihoasijskou kuchyni, musí mít galgán bezpodmínečně doma. Má aroma připomínající zázvor a citron, je ale podstatně jemnější než zázvor. Díky Hildegardě se stal znovu známým i v Evropě, u nás se s oblibou používá jako náhražka pepře.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Grilovací sůl s kořením – „pro pikantní grilovací zážitek“ Grilovací sůl je komplexní směs z různého koření a krystalické soli. Chilli se stará o lehkou ostrost, zatímco mateřský kmín je zodpovědný za kořeněnou chuť, která je díky sladké paprice ještě podtržena.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Tento silný zelený čaj s kouřovými tóny pochází z Číny. Své krycí jméno získal díky své formě. Lístečky čajovníku čínského se rolují do malých kuliček připomínajících střelný prach a praží se na velkých pánvích.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Může být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. Indové jsou při jejím použití podstatně kreativnější.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s rýží pro vylepšení chuti. Tvoří nezbytnou součást aromatické směsi koření Garam Masala.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s rýží pro vylepšení chuti. Tvoří nezbytnou součást aromatické směsi koření Garam Masala.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Hřib smrkový (obecný), tento druh pro vás sbíráme v certifikovaných oblastech určených pro volný sběr. Chuť hřibů dodává jídlu zcela jiný nezaměnitelný rozměr chutí. Milovníci hříbků je mají rádi pečené, dušené nebo pražené, na všechny způsoby lze s nimi vytvořit vynikající pokrm.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Ibišek – „zaháněč žízně v červené podobě“ Z květů ibišku (Hibiscus sadbariffa) se dá uvařit chutný osvěžující čaj, který potěší chuťové pohárky, čichové buňky i vaše oči.
můžete mít 3.12. - 4.12.