Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Vanilka mletá Bourbon je kvalitní druh mleté vanilky pocházející z oblasti Bourbon (dnes známé jako Réunion a okolní ostrovy v Indickém oceánu).
můžete mít 4.12. - 5.12.
Vanilkový lusk Bourbon Bio (18–20 cm) je vysoce kvalitní vanilkový lusk, který je pěstován ekologicky a bez použití chemických pesticidů či hnojiv. Pochází z ostrova Réunion nebo Madagaskaru, které jsou známé svou produkcí jedné z nejlepších vanilek na světě, označované jako Bourbon vanilka.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Vanilkový cukr je směs cukru a vanilky nebo vanilinu. Pravý vanilkový cukr obsahuje semínka pravé vanilky nebo mletou vanilku, což mu dodává bohatší a složitější chuť díky přítomnosti dalších aromatických látek kromě vanilinu.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Vanilkový cukr je směs cukru a vanilky nebo vanilinu. Pravý vanilkový cukr obsahuje semínka pravé vanilky nebo mletou vanilku, což mu dodává bohatší a složitější chuť díky přítomnosti dalších aromatických látek kromě vanilinu.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Vanilkový cukr je směs cukru a vanilky nebo vanilinu. Pravý vanilkový cukr obsahuje semínka pravé vanilky nebo mletou vanilku, což mu dodává bohatší a složitější chuť díky přítomnosti dalších aromatických látek kromě vanilinu.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Vanilkový cukr je směs cukru a vanilky nebo vanilinu. Pravý vanilkový cukr obsahuje semínka pravé vanilky nebo mletou vanilku, což mu dodává bohatší a složitější chuť díky přítomnosti dalších aromatických látek kromě vanilinu.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Višně se řadí mezi peckoviny, jsou červené barvy a nejsou tak populární jako třešně. My vám je teď ale představíme a vsadíme se, že vám hned více padnou do oka.Jaký je rozdíl mezi višněmi a třešněmi? Možná, že by je mnoho z nás na první pohled ani nerozeznala, ale rozdíl v nich přece jen je.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Višně se řadí mezi peckoviny, jsou červené barvy a nejsou tak populární jako třešně. My vám je teď ale představíme a vsadíme se, že vám hned více padnou do oka.Jaký je rozdíl mezi višněmi a třešněmi? Možná, že by je mnoho z nás na první pohled ani nerozeznala, ale rozdíl v nich přece jen je.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Višně se řadí mezi peckoviny, jsou červené barvy a nejsou tak populární jako třešně. My vám je teď ale představíme a vsadíme se, že vám hned více padnou do oka.Jaký je rozdíl mezi višněmi a třešněmi? Možná, že by je mnoho z nás na první pohled ani nerozeznala, ale rozdíl v nich přece jen je.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Višně se řadí mezi peckoviny, jsou červené barvy a nejsou tak populární jako třešně. My vám je teď ale představíme a vsadíme se, že vám hned více padnou do oka.Jaký je rozdíl mezi višněmi a třešněmi? Možná, že by je mnoho z nás na první pohled ani nerozeznala, ale rozdíl v nich přece jen je.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Višně se řadí mezi peckoviny, jsou červené barvy a nejsou tak populární jako třešně. My vám je teď ale představíme a vsadíme se, že vám hned více padnou do oka.Jaký je rozdíl mezi višněmi a třešněmi? Možná, že by je mnoho z nás na první pohled ani nerozeznala, ale rozdíl v nich přece jen je.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Jedna z nejzdravějších potravin a zároveň jeden z nejznámějších oříšků – ano, jedná se o vlašský ořech. Když se tak nad tím zamyslíme, vyloupnuté jadérko vypadá dost podobně jako náš mozek. A opravdu, vlašské oříšky jsou vynikající potravou pro náš mozek!
můžete mít 4.12. - 5.12.
Jedna z nejzdravějších potravin a zároveň jeden z nejznámějších oříšků – ano, jedná se o vlašský ořech. Když se tak nad tím zamyslíme, vyloupnuté jadérko vypadá dost podobně jako náš mozek. A opravdu, vlašské oříšky jsou vynikající potravou pro náš mozek!
můžete mít 4.12. - 5.12.
Jedna z nejzdravějších potravin a zároveň jeden z nejznámějších oříšků – ano, jedná se o vlašský ořech. Když se tak nad tím zamyslíme, vyloupnuté jadérko vypadá dost podobně jako náš mozek. A opravdu, vlašské oříšky jsou vynikající potravou pro náš mozek!
můžete mít 4.12. - 5.12.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Žitné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Žitné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev a dále taky obsahují bílkoviny.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Žito bylo v České republice do 60. let minulého století nejpěstovanější obilovinou. Bohužel, v dnešní době je postupně nahrazováno pšenicí. My vám chceme o žitu prozradit více a ukázat, že je nefér, že je tato obilovina tak opomíjená.Proč je populárnější pšenice?
můžete mít 4.12. - 5.12.
Žito bylo v České republice do 60. let minulého století nejpěstovanější obilovinou. Bohužel, v dnešní době je postupně nahrazováno pšenicí. My vám chceme o žitu prozradit více a ukázat, že je nefér, že je tato obilovina tak opomíjená.Proč je populárnější pšenice?
můžete mít 4.12. - 5.12.
Broskve Kreolis, půlené, loupané 680 g
můžete mít 4.12. - 5.12.
Meruňky Kreolis půlené 530 g
můžete mít 4.12. - 5.12.