Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Hopsinjoor je jedním z klenotů řady Gouden Carolus Het Anker. Díky dodání 5 různých chmelů posouvá původní chuť piva Gouden Carolus více do moderních stylů. Jeho chuť je plná jemných chmelových tónů s výraznějším ovocným, slaným nádechem.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Gulden Draak Calvados je druhý ze série stařených Quad 9000 od Van Steenberge. Tato verze byla stařena v sudech po calvados (Apple Cider Brandy) cca 4–6 měsíců. Ideální doba pro vytěžení zbytkové chuti sudů, aby v žádoucí míře pronikla do piva.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Pšeničný weissbier s typickou chutí Schneiderů – plnou a intenzivní. Jeho jemná svěžest povzbuzuje a roztančí vaše smysly. Ideální pro snění v uvolněném letním odpoledni. Jak veselé je žít v Bavorsku!
můžete mít 11.7. - 12.7.
Toto Oude Geuze se vyrábí ze směsi tří lambiců – jednoletého, dvouletého a tříletého. Má výjimečnou vůni balancující mezi dřevitými tóny a vůněmi jablek a citronů. Její složitost je pozoruhodná!
můžete mít 11.7. - 12.7.
Tradičně oceňovaný London Porter je bohaté, temné a komplexní pivo. Vaří se ze směsi hnědých a čokoládových sladů. Diky tradici pivovaru můžete v tomto pivě poznat chuť porteru z 19. století.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Vznešený pivní styl IPA s americkými chmely. Svrchně kvašené pivo s výrazným aroma po pryskyřici (až borovici), citrusech a tropickém ovoci. Typická je vyšší až suchá hořkost. Nejlépe se hodí ke kořeněnému jídlu, chilli, indické a thajské kuchyni.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Tento belgický tripel je trapistické pivo z kláštera na hranicích mezi Belgií a Holandskem. Jde o vzácné pivo, které fermentuje i v lahvi a hned tak ho někde neochutnáte. Jeho měděná barva s hustou bílou pěnou a sladká karamelová vůně s náznaky ovoce vás naláká.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Pivo ve stylu American Pale Ale má ideální zlatou barvu a stablní pěnu po nalití do sklenice. Velmi dobře pitelný ejl, svěží chmelová chuť, která vás nikdy nezklame.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Porter z Islandu s jasnými poznámkami z karamelu a tmavé čokolády. Je ideálně pražený a bohatý a nabízí střední tělo. Pražené a čokoládové slady mu dodávají černou barvu, ale je tak dobře pitelný, že se temnoty nemusíte bát. Obsahuje i přídavek autentické islandské pražené kávy.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Spodně kvašený ležák od Chomoutu má krásnou zlatou barvu, plné tělo doplněné vyšší hořkostí. Vaří se ze tří druhů sladu a žateckého poloranného červeňáku.
můžete mít 11.7. - 12.7.
UrPils se v Karlsbergu vaří tradičně podle německého zákona Reinheitsgebot. Jeho osvěžující a bylinná chuť je velmi oblíbená. Pivo vděčí za svůj charakter obzvláště měkké vodě filtrované přes červený pískovec, kterou pivovar získává z velké hloubky pod hradním vrchem u města Homburg.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Tradiční mnichovské světlé v podání tradičního pivovaru Spaten. V roce 1894 právě tímto pivem vznikl uvedený pivní styl. V chuti má střední hořkost, sladové, lehce bylinné tóny. Také je trochu peprné a citrusové.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Trapistické svrchně kvašené pivo, zlatý tripel, vyniká vyváženou kombinací sladké a hořké chuti. Chmelové aroma s tény muškátových hroznů a zralých jablíček. Konzumujte ideálně při teplotě 6–8°.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Trapistické světlé svrchně kvašené pivo. Vyvážený zlatý tripel s hořkosladkým dozníváním ovocných tónů. Pivo s plnou chutí a sladkým a lehce sladovým charakterem.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Australský Stout, který se vaří vždy v zimě (tzn. pro nás v létě) z nejlepších surovin a za využití klasických pivovarských technik. Je to maják pro milovníky poctivých stoutů s robustní a komplexní chutí. Konzervovaný je sekundární fermentací přímo v lahvi.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Duvel fermentuje poprvé v tancích při teplotě 20 až 26°C. Původní kmen kvasinek, který sám Albert Moortgat vybral ve 20. letech 20. století, pochází ze Skotska. Po zrání v tancích se pivo ochladí na –2°C a je připraveno k stáčení.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Tmavé karamelové a aromatické slady vytvořily v kombinaci s tradičním svrchním kvašením jedinečné pivo, které spojuje teplo vína a čerstvost piva. Díky tomu je Classic vhodný ke kombinaci s kulinářskými specialitami.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Toto černé pivo vás překvapí svojí lehkostí a dobrou pitelností. Mimořádná pivní specialita poskytuje výjimečný chuťový zážitek. V chuti objevíte cokoládové a kávové poznámky a oceníte jeho příjemnou hořkost a chmelení. To celé v elegantní lahvi s patetním uzávěrem.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Pater 6 je tradiční klášterní belgické pivo ve stylu dubbel. Je kaštanově zbarvený, velmi ovocný s poznámkami z melounu a velmi čerstvým banánem a s jemnou hořkostí. Dá se výborně se pít.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Tento světlý ležák se v Mnichově vaří už několik století. Má typickou chuť mnichovských ležáků, tzn, že je jemné, sladové a dobře prochmelené. Doporučujeme zejména ke grilu nebo k bavorským specialitám a v této krásné patentní láhvi je to také výborný dárek.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Pšeničné pivo od tradičního německého pivovaru Hacker-Pschorr. Milovníci této pšeničné speciality piva ocení především plnou chuť, která se vyznačuje vysokým podílem speciálního sladu.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Tradiční ležení v mnichovských sklepech dodalo v tomuto nefiltrovanému německém ležáku jeho typické ovocné karamelové a medové poznámky. Je velice dobře pitelný, má střední říz i hořkost a stabilní hustou pěnu. Jeho sladová chuť je mírně sladší s kořenitě chmelovými tóny.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Tradiční belgický pivní styl Faro, který hned tak neochutnáte. Jde v podstatě o sladší lambic, který je jedním z nejstarších pivních stylů na světě. Charakteristická kyselost lambiků ale navyhovovala každému, a tak si ženy a děti do piva přidávaly špetku hnědého cukru.
můžete mít 11.7. - 12.7.
Lehké a hodně chmelené svrchně kvašené pivo typu American Pale Ale. Ideální na léto, je skvěle pitelné.
můžete mít 11.7. - 12.7.