Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Czwórniak Alpenfeuer je delikátní medovinou typu czwórniak. Vyrábí se podle tradiční polské receptury – na jeden díl medu připadají tři díly vody. Díky méně sladké chuti se medovina skvěle hodí jako aperitiv nebo ji podáváme místo vína.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Czwórniak Podbipięta je polskou medovinou s bohatým buketem charakteristickým pro hrozny a ovocným nádechem na pozadí medu. Chuť je lehká se zřetelnou kyselinkou. Podáváme jako aperitiv nebo k dezertnímu menu.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Czwórniak Rejtan je polskou medovinou typu czwórniak. To znamená, že se vyrábí podle tradiční receptury – na jeden díl medu připadají tři díly vody. Díky méně sladké chuti se medovina skvěle hodí jako aperitiv nebo party víno.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Medovina Dwójniak AM sofistikovaným způsobem spojuje dvě období roku – základem nápoje jsou jarní a podzimní medy. Vyvážení chuti je zajištěno přidáním bylin vypěstovaných a sklizených na rodinné farmě Jaros.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Medovina z medovinářství Pasieka Jaros medově hořké chuti. K její výrobě jsou používány jarní a podzimní medy spolu s bylinami vypěstovanými na rodinné farmě.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Medovina z medovinářství Pasieka Jaros medově hořké chuti. K její výrobě jsou používány jarní a podzimní medy spolu s bylinami vypěstovanými na rodinné farmě.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Medovina z medovinářství Pasieka Jaros medově hořké chuti. K její výrobě jsou používány jarní a podzimní medy spolu s bylinami vypěstovanými na rodinné farmě.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Dwójniak Bieszczadzki je medovina, která dokázala uzavřít prapůvodní přirozenost, reprezentovanou pečlivě vybranými ingrediencemi z panenských oblastí Polska, do 250ml láhve. To vše je možné díky kombinaci staletí starých receptur na výrobu medoviny a zkušeností podpořenými moderními technologiemi.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Dokonalost této medoviny je dána kvalitním včelím medem, přírodní jablečnou šťávou a dlouhou dobou zrání. Ocenění, která na soutěžích získala, mluví za vše.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Dokonalost této medoviny je dána kvalitním včelím medem, přírodní jablečnou šťávou a dlouhou dobou zrání. Ocenění, která na soutěžích získala, mluví za vše.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Svou ušlechtilou chutí a intenzivní vůní vás medovina Dwójniak Koronny přenese do královské hodovní síně plné hudby a zpěvu, světla a tepla z obrovského krbu. Nechte se unést rytmem melodie chuťového dua tmavých podzimních medů a ovocných šťáv. Vychutnejte si nápoj hodný královského patra.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Medovina ověnčená úspěchy na mezinárodních festivalech včetně zlaté medaile z Mazer Cup International 2009. Dokonalá kombinace podzimních medů a ovocných šťáv.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Medovina ověnčená úspěchy na mezinárodních festivalech včetně zlaté medaile z Mazer Cup International 2009. Dokonalá kombinace podzimních medů a ovocných šťáv.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Oceněná medovina z medovinářství Pasieka Jaros vyrobená kvašením lipového medu z Boreckého pralesa. Nápoj světle slámové barvy a silného lipového aroma.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Polská medovina vyráběná pouze z lipového medu, který pochází z Boreckého pralesa. Dlouhá doba zrání dodává medovině ušlechtilou chuť, oceněnou mnoha medailemi.
můžete mít 10.12. - 12.12.