Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nalewka Herbata Tatrzańska Malinowa je chutný likér s extraktem z přírodního a ovocného čaje a malinovou esencí. Chutná skvěle samostatně nebo zalitá vroucí vodou, hodí se k míchání drinků.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Medové víno Tatrzańskie miodowe na bázi medoviny typu trójniak, získané z vysoce kvalitního květového medu. Za svoji originální chuť a jemné aroma vděčí osvědčené horské receptuře.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Historie medovin Tatrzański sahá do 30. let 20. století. Tehdy rodina Budz Kwatercorz provozovala v Tatrách horskou chatu a příležitostně připravovala domácí alkoholické nápoje. Dwójniak Tatrzański Litworowy dokonale kombinuje sladkost medu z tatranských včelínů s delikátní kyselostí lesního ovoce.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Zima je obdobím, kdy Tatry ukazují svou divokou, mrazivou povahu. Není tedy divu, že právě odtud pochází recept na Dwójniak Tatrzański. Medovinu, která zalévá svým zklidňující teplem celé tělo a naplňuje mysl dávkou sladkého nadšení.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Zima je obdobím, kdy Tatry ukazují svou divokou, mrazivou povahu. Není tedy divu, že právě odtud pochází recept na Dwójniak Tatrzański. Medovinu, která zalévá svým zklidňující teplem celé tělo a naplňuje mysl dávkou sladkého nadšení.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Półtorak Tatrzański je poctou tatranským tradicím a vynikající příležitostí k poznávání horalských zvyků ze zcela jiného úhlu.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Półtorak Tatrzański Litworowy je řemeslnou medovinou vyráběnou podle rodinného receptu s využitím ovoce a horských bylin.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Historie medoviny Trójniak Tatrzański sahá až do let 1936–39, kdy rodina Budz Kwatercorz provozovala horskou chatu a vyráběla domácí alkoholické nápoje. Prezentovaná medovina byla vytvořena z potřeby kultivovat rodinné horalské tradice, aby si každý labužník mohl vychutnat tento vynikající alkoholic
můžete mít 4.12. - 6.12.
Medovina Trójniak Tatrzański Litworowy se vyrábí podle podle tradičního staropolského receptu: na jeden díl včelího medu připadají dva díly vody.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Medovina Trójniak Tatrzański je chuť hor uzavřená v elegantní láhvi. Jedná se o medovinu vyráběnou podle tradiční receptury s využitím ovoce a horských bylin. Tajemstvím výborné chuti je andělika lékařská a med z vlastních včelínů.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Medovina Trójniak Tatrzański je chuť hor uzavřená v elegantní láhvi. Jedná se o medovinu vyráběnou podle tradiční receptury s využitím ovoce a horských bylin. Tajemstvím výborné chuti je andělika lékařská a med z vlastních včelínů.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Historie medoviny Trójniak Tatrzański sahá až do let 1936–39, kdy rodina Budz Kwatercorz provozovala horskou chatu a vyráběla domácí alkoholické nápoje. Prezentovaná medovina byla vytvořena z potřeby kultivovat rodinné horalské tradice, aby si každý labužník mohl vychutnat tento vynikající alkoholic
můžete mít 4.12. - 6.12.
Medovina Trójniak Tatrzański Litworowy se vyrábí podle podle tradičního staropolského receptu: na jeden díl včelího medu připadají dva díly vody.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Miodula Tatrzańska je jedinečným složením těch nejkvalitnějších přírodních ingrediencí. Jeho hlavní složkou je malinový med z rodinné firmy Dolina Tatr, oceněný certifikátem kvality Marka Tatrzańska 2015.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Miodula Tatrzańska je jedinečným složením těch nejkvalitnějších přírodních ingrediencí. Jeho hlavní složkou je malinový med z rodinné firmy Dolina Tatr, oceněný certifikátem kvality Marka Tatrzańska 2015.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Miodula Tatrzańska je jedinečným složením těch nejkvalitnějších přírodních ingrediencí. Jeho hlavní složkou je malinový med z rodinné firmy Dolina Tatr, oceněný certifikátem kvality Marka Tatrzańska 2015.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Miodula Tatrzańska różana je jedinečným složením těch nejkvalitnějších přírodních ingrediencí – malinového medu z rodinné firmy Dolina Tatr, domácího růžového džemu a skořice.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Nalewka Tatrzańska Wiśniówka je silně aromatický likér ze zralých višní s jemným nádechem pecek. Podporuje trávení, čistí tělo při infekcích a horečce.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Nalewka Herbata Tatrzańska Wiśniowo-Rumowa je chutný likér s extraktem z přírodního a ovocného čaje a rumovou esencí. Chutná skvěle samostatně nebo zalitá vroucí vodou, hodí se k míchání drinků.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Tatrzańska Whisky je dokonale vyvážená whisky, která láká svým jedinečným charakterem a jemnou chutí s nádechem vanilky. Zraje v dubových sudech po dobu nejméně 3 let.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Nalewka Wawelska Żurawinowa má silně červenou barvu a intenzivní chuť čerstvých brusinek. Likér je doporučován při nachlazení – brusinky jsou bohaté na vitamín C a B. Likéry Nalewka Wawelska jsou vyráběny výhradně ručně domácí metodou pouze z přírodních surovin.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Likér jemně žlutozelené barvy a chuti čerstvých citronů. Nejlépe chutná zmražený, podávaný ve vychlazených kalíšcích. Skvělý jako doplněk ke zmrzlině.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Nalewka Longinus Agrestowa se vyrábí z čerstvých angreštů. Likér má světle zlatou slámovou barvu. Chuť a aroma jsou velmi výrazné, charakteristické pro čerstvě natrhaný angrešt. Příjemná, osvěžující kyselinka s jemnou sladkostí tvoří harmonický celek. Podáváme při pokojové teplotě.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Nalewka Longinus Agrestowa se vyrábí z čerstvých angreštů. Likér má světle zlatou slámovou barvu. Chuť a aroma jsou velmi výrazné, charakteristické pro čerstvě natrhaný angrešt. Příjemná, osvěžující kyselinka s jemnou sladkostí tvoří harmonický celek. Podáváme při pokojové teplotě.
můžete mít 4.12. - 6.12.