Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Meruňkovice z polského rodinného lihovaru Manufaktura Maurera vyrobená z nejkvalitnějších meruněk. Díky tradičnímu kvašení zachovává původní aroma a chuť ovoce. Jemnou ovocnou vůni ucítíte hned po otevření láhve.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Okowita Maurera Jabłkowica Dębowa Bio je ovocný destilát z organických jablek Łącka. Díky tříletému zrání v dubových sudech získala tato jablkovice krásnou zlatavou barvu. Aroma i chuť je jemnější, doplněná o tóny dubového dřeva, vanilky, mandlí a karamelu. Uspokojí i ty nejnáročnější labužníky.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Okowita Maurera Jabłkowica z Łącka Bio je ovocný destilát z organických jablek Łącka. Skvělá chuť a vůně je dána výběrem odrůdy, přípravou kvasu, destilací a délkou zrání. Pálenku Okowita Maurera Jabłkowica z Łącka Bio podáváme čistou, při teplotě 12–18 °C.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Okowita Maurera Jabłkowica z Łącka z miętą Bio je ovocný destilát z organických jablek Łącka s mátou. Vůně jablka je skvěle doplněna mátou, která dodává jablkovici lehkou a osvěžující chuť. Pálenku Okowita Maurera Jabłkowica z Łącka z miętą Bio podáváme čistou, při teplotě 12–18 °C.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Okowita Maurera Jabłkowica z Łącka z miętą Bio je ovocný destilát z organických jablek Łącka s meduňkou. Jablkovice má charakteristické aroma i dochuť jablek. Díky vlastnostem meduňky přináší konzumace v malém množství úlevu.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Okowita Maurera Owsiana je unikátní obilný destilát vyrobený z ovsa v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera. K dispozici je v limitované edici. Skvěle chutná s ledem.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Destilát z polského rodinného lihovaru Manufaktura Maurera vyrobený z rakytníku. Nádhernou vůni rakytníku ucítíte hned po otevření láhve. Pálenku Okowita Maurera Rokitnik z Łącka podáváme čistou, při teplotě 12–18 °C.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Okowita Maurera Orkiszowa je unikátní obilný destilát vyrobený ze špaldy v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera. K dispozici je v limitované edici v počtu 106 lahví. Skvěle chutná s ledem.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Rybízovice z polského rodinného lihovaru Manufaktura Maurera je unikátní pálenkou. Raritou ovocné destilace pro labužníky z ekologického černého rybízu. Chutná skvěle čistá. Pálenku Okowita Maurera Porzeczkowica Bio podáváme čistou, při teplotě 12–18 °C.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Třešňovice na rozdíl od višňovice je poměrně vzácný destilát. Okowita Maurera Czereśniowica z polského rodinného lihovaru Manufaktura Maurera je charakteristická svou výraznou třešňovou vůní a sladkou chutí s lehkými tóny pecek a trochou hořkosti.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Višňovice Okowita Maurera Wiśniowica vznikla v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera z vyzrálých višní, které se nechaly zkvasit a následně pomalu destilovat. Výsledkem je destilát intenzivní vůně a chuti.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Keeper's Wódka Naturalnie Rzemieślnicza je kombinací obilného lihu s obilným destilátem a křišťálově čistou vodou. Obohacená o tóny medu a dubu zaručuje jedinečný chuťový zážitek.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Bairille Honey Destillate je první evropský medový destilát zrající v dubových sudech. Pečlivě navržený výrobní proces mu umožnil získat jedinečnou a neopakovatelnou chuť. Tři roky zrání v dubových sudech dodávají tomuto destilátu jedinečný charakter.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Bairille Honey Destillate je první evropský medový destilát zrající v dubových sudech. Pečlivě navržený výrobní proces mu umožnil získat jedinečnou a neopakovatelnou chuť. Tři roky zrání v dubových sudech dodávají tomuto destilátu jedinečný charakter.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Czwórniak Grzaniec Biesiadny je medovina, která zpříjemní každé setkání v kruhu přátel nebo rodiny. Její zajímavá chuť povzbuzuje smysly a chuťové pohárky. Je lehká a výrazná, po zahřátí odhaluje svou pravou podstatu. Ideální jako horká medovina. Ohřívá se na teplotu nejvýše 60 °C.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Dwójniak Malinowy je lahodná ovocná medovina v tradiční kameninové láhvi. Přírodní malinová šťáva dodává medovině vůni zralých malin a chuť malin souzní s jedinečnou sladkostí přírodního medu.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Dwójniak Palacio Mel je medovina vyráběná za studena. Zlatavě jantarová barva nápoje v sobě ukrývá dvě dominantní chutě – medovou a malinovou. Prezentovaný dwójniak se vyrábí v souladu s tradiční staropolskou recepturou, podle které na jeden objem včelího medu připadá jeden objem vody.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Półtorak Piasecki je přírodní nenasycenou medovinou vyráběnou za studena. Jejím charakteristickým rysem je přidání švestkové šťávy do medového roztoku místo vody, která dokonale obohacuje sladkost medu a vytváří výraznou kombinaci chutí.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Medovina Trójniak Kresowy v sobě uchovává všechny úžasné látky medu, protože je vyráběna za studena bez tepelných úprav. Koření, byliny, černý rybíz a okvětní lístky růže obohacují charakteristickou medovou chuť a aroma o tóny ovoce, bylin a koření.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Medovina Trójniak Markowy Rycerski je medovinou vyráběnou za studena. To znamená, že během její přípravy nedochází k tepelné úpravě a všechny prospěšné látky obsažené v medu zůstávají zachovány. Za svou harmonickou a vyváženou chuť vděčí dlouhé době zrání.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Tato medovina je vyráběna za studena a zachovává tak všechny prospěšné látky obsažené v medu. Za svou medovou vůni a lehce sladkou, výjimečnou chuť vděčí pečlivě vybraným ušlechtilým medům pocházejícím mimo jiné z oblastí Varmie a Mazur.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Čistá vodka vyráběná v srdci Warmie a Mazur. Za svůj jedinečný charakter vděčí kombinaci obilného lihu s křišťálově čistou mazurskou vodou.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Pálenka Keeper's Bimber Leżakowany je vytvořena na bázi obilných, jablečných a švestkových destilátů. Inspirací pro její vznik byl rodinný recept z doby, kdy rodina Piasecki žila v Polesí, proslaveném výrobou tohoto alkoholu.
můžete mít 4.12. - 6.12.
Wódka kraftowa czysta rozlana nocą výrobce Mazurskie Miody je čistá vodka rozlévaná za svitu měsíce. Vyrábí se podle staré polské receptury v řemeslných podmínkách pouze z nejlepších přírodních surovin.
můžete mít 4.12. - 6.12.